od JaraP » ned črc 23, 2006 13:56
tak dneska nìco z ME do 19 let
Turecko i Skotsko jsem vidìl v zápasech proti dosud suverénnímu Španìlsku. Podle výkonù v tìchto zápasech by mìlo Turecko zvítìzit. Turecko bude mít brzy silnou 21. Už teï na tomto turnaji chybí 2 hráèi, kteøí jsou v 21 a postupem èasu budou urèitì trenérem zapracováni i další hráèi již v tomto kvalifikaèním cyklu. A v tom dalším budou Turci hodnì silní. Hráèi Skotska mì nièím nezaujali, ale podle jednoho zápasu proti silným Španìlùm je tìžké soudit. V tomto zápase jde o postup, nebo? oba týmy mají po bodu za remízy s Portugalskem. Portugalci dnes hrají proti Španìlùm. K jistotì postupu potøebují vyhrát, což by na zaèátku turnaje bylo dost tìžké. Jenže Španìlé mají po dvou výhrách jistý postup do semifinále z prvního místa a vzhledem k tomu, že zápasy ve skupinì se hrají úterý - ètvrtek - nedìle, dá se pøedpokládat, že trenér sestavou øádnì zamíchá a velkou èást základní sestavy nechá pøed semifinále odpoèinout. Proto jsem tento zápas v kurzu kolem 1,7 nedal (na netu jsem vidìl dokonce i 1,45). Španìlé jsou podle mì jasní kandidáti na zlato a nedivil bych, kdyby si ve finále zopakovali zahajovací zápas s Tureckem. Je paradoxem, že právì Turecko mùžou dnes vlastní porážkou vyøadit, protože v pøípadì výhry Portugalcù by Turkùm už nic nepomohlo.
Druhý zápas jsem si vybral z druhé skupiny, a to Polsko - Èesko. V této skupinì mají všechny týmy po jednom vítìzství. Na skóre jsou na tom nejlépe Poláci právì pøed námi. Z této skupiny jsem vidìl jen útržky nìkolika zápasù a pøiznám se, že tento zápas jsem dal na tiket pøedevším proto, že zápas ve 20:00 pøenáší živì Eurosport, takže budu našim fandit. O Polácích toho moc nevím, hrají doma, v prvním zápase prohráli s Rakouskem 0:1 a v druhém zápase porazili Belgii 4:1. Naši s Belgií prohráli 2:4. Podle mých informací byli v tomto zápase lepším týmem, ale doplatili na nepromìòování šancí a hrubé chyby v obranì. V druhém zápase naši porazili Rakousko 3:1, když Rakušané snižovali až za stavu 0:3 na konci zápasu. Oba týmy budou potøebovat k postupu pravdìpodobnì vyhrát, v pøípadì remízy v druhém zápase (Belgie - Rakousko), který se hraje ve stejnou dobu, by jak Polsku, tak i nám staèila i vzájemná remíza.
Turecko - Skotsko 1 2,05
Polsko - Èesko 02 1,4
celkový kurz: 2,87
vklad: 1.300 (1.430 s MP)
možná výhra: 3.731
tipsport
stav: + 10.466 + tento vsazený tiket
stav na zaèátku èervence: + 12.576
bilance za èervenec: - 2.110
sportu zdar a sázení zvlášť