Sázky od JaraPa

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod JaraP » pát črc 21, 2006 9:17

zapomnìl jsem vyhodnotit poslední tiket

FK Sarajevo - FC Rangers 1 1,10 3:0
Hibernians - D. Bukureš? 2 1,3 0:4
R. Bukureš? - Sliema Wanderers 0:1 1 1,10 5:0

Zimbru Kišinìv - FK Karabach 1 1,40 1:1
Basilej - Kostanaj 1 1,11 3:1
Ventspils - GI Gotu 1 1,15 2:1
Brondby - Valur 1 1,22 3:1

celkový kurz: 3,43
vklad: 3.000 (3.300 s MP)
možná výhra: PROHRA
tipsport

stav: + 11.896
stav na zaèátku èervence: + 12.576
bilance za èervenec: - 680
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod JaraP » ned črc 23, 2006 13:56

tak dneska nìco z ME do 19 let

Turecko i Skotsko jsem vidìl v zápasech proti dosud suverénnímu Španìlsku. Podle výkonù v tìchto zápasech by mìlo Turecko zvítìzit. Turecko bude mít brzy silnou 21. Už teï na tomto turnaji chybí 2 hráèi, kteøí jsou v 21 a postupem èasu budou urèitì trenérem zapracováni i další hráèi již v tomto kvalifikaèním cyklu. A v tom dalším budou Turci hodnì silní. Hráèi Skotska mì nièím nezaujali, ale podle jednoho zápasu proti silným Španìlùm je tìžké soudit. V tomto zápase jde o postup, nebo? oba týmy mají po bodu za remízy s Portugalskem. Portugalci dnes hrají proti Španìlùm. K jistotì postupu potøebují vyhrát, což by na zaèátku turnaje bylo dost tìžké. Jenže Španìlé mají po dvou výhrách jistý postup do semifinále z prvního místa a vzhledem k tomu, že zápasy ve skupinì se hrají úterý - ètvrtek - nedìle, dá se pøedpokládat, že trenér sestavou øádnì zamíchá a velkou èást základní sestavy nechá pøed semifinále odpoèinout. Proto jsem tento zápas v kurzu kolem 1,7 nedal (na netu jsem vidìl dokonce i 1,45). Španìlé jsou podle mì jasní kandidáti na zlato a nedivil bych, kdyby si ve finále zopakovali zahajovací zápas s Tureckem. Je paradoxem, že právì Turecko mùžou dnes vlastní porážkou vyøadit, protože v pøípadì výhry Portugalcù by Turkùm už nic nepomohlo.

Druhý zápas jsem si vybral z druhé skupiny, a to Polsko - Èesko. V této skupinì mají všechny týmy po jednom vítìzství. Na skóre jsou na tom nejlépe Poláci právì pøed námi. Z této skupiny jsem vidìl jen útržky nìkolika zápasù a pøiznám se, že tento zápas jsem dal na tiket pøedevším proto, že zápas ve 20:00 pøenáší živì Eurosport, takže budu našim fandit. O Polácích toho moc nevím, hrají doma, v prvním zápase prohráli s Rakouskem 0:1 a v druhém zápase porazili Belgii 4:1. Naši s Belgií prohráli 2:4. Podle mých informací byli v tomto zápase lepším týmem, ale doplatili na nepromìòování šancí a hrubé chyby v obranì. V druhém zápase naši porazili Rakousko 3:1, když Rakušané snižovali až za stavu 0:3 na konci zápasu. Oba týmy budou potøebovat k postupu pravdìpodobnì vyhrát, v pøípadì remízy v druhém zápase (Belgie - Rakousko), který se hraje ve stejnou dobu, by jak Polsku, tak i nám staèila i vzájemná remíza.

Turecko - Skotsko 1 2,05
Polsko - Èesko 02 1,4
celkový kurz: 2,87
vklad: 1.300 (1.430 s MP)
možná výhra: 3.731
tipsport

stav: + 10.466 + tento vsazený tiket
bilance za èervenec: - 2.110
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod Å¡olim » ned črc 23, 2006 19:16

JaraP píše:tak dneska nìco z ME do 19 let

Turecko i Skotsko jsem vidìl v zápasech proti dosud suverénnímu Španìlsku. Podle výkonù v tìchto zápasech by mìlo Turecko zvítìzit. Turecko bude mít brzy silnou 21. Už teï na tomto turnaji chybí 2 hráèi, kteøí jsou v 21 a postupem èasu budou urèitì trenérem zapracováni i další hráèi již v tomto kvalifikaèním cyklu. A v tom dalším budou Turci hodnì silní. Hráèi Skotska mì nièím nezaujali, ale podle jednoho zápasu proti silným Španìlùm je tìžké soudit. V tomto zápase jde o postup, nebo? oba týmy mají po bodu za remízy s Portugalskem. Portugalci dnes hrají proti Španìlùm. K jistotì postupu potøebují vyhrát, což by na zaèátku turnaje bylo dost tìžké. Jenže Španìlé mají po dvou výhrách jistý postup do semifinále z prvního místa a vzhledem k tomu, že zápasy ve skupinì se hrají úterý - ètvrtek - nedìle, dá se pøedpokládat, že trenér sestavou øádnì zamíchá a velkou èást základní sestavy nechá pøed semifinále odpoèinout. Proto jsem tento zápas v kurzu kolem 1,7 nedal (na netu jsem vidìl dokonce i 1,45). Španìlé jsou podle mì jasní kandidáti na zlato a nedivil bych, kdyby si ve finále zopakovali zahajovací zápas s Tureckem. Je paradoxem, že právì Turecko mùžou dnes vlastní porážkou vyøadit, protože v pøípadì výhry Portugalcù by Turkùm už nic nepomohlo.

Druhý zápas jsem si vybral z druhé skupiny, a to Polsko - Èesko. V této skupinì mají všechny týmy po jednom vítìzství. Na skóre jsou na tom nejlépe Poláci právì pøed námi. Z této skupiny jsem vidìl jen útržky nìkolika zápasù a pøiznám se, že tento zápas jsem dal na tiket pøedevším proto, že zápas ve 20:00 pøenáší živì Eurosport, takže budu našim fandit. O Polácích toho moc nevím, hrají doma, v prvním zápase prohráli s Rakouskem 0:1 a v druhém zápase porazili Belgii 4:1. Naši s Belgií prohráli 2:4. Podle mých informací byli v tomto zápase lepším týmem, ale doplatili na nepromìòování šancí a hrubé chyby v obranì. V druhém zápase naši porazili Rakousko 3:1, když Rakušané snižovali až za stavu 0:3 na konci zápasu. Oba týmy budou potøebovat k postupu pravdìpodobnì vyhrát, v pøípadì remízy v druhém zápase (Belgie - Rakousko), který se hraje ve stejnou dobu, by jak Polsku, tak i nám staèila i vzájemná remíza.

Turecko - Skotsko 1 2,05
Polsko - Èesko 02 1,4
možná výhra: 3.731
tipsport

stav: + 10.466 + tento vsazený tiket

Tak pøesnì tohle jsem chtìl dnes hrát, protože jsem Turky vidìl. Díka pro mì jsem to nestihl!
Žít naplno a milovat život
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod JaraP » pon črc 24, 2006 17:27

Turecko - Skotsko 1 2,05 2:3
Polsko - Èesko 02 1,4 0:2
tipsport

stav: + 10.466

Turkùm jsem moc vìøil, víc než našim. Vùbec si nedokážu pøedstavit, jak mohli se Skotskem prohrát.
Ve støedu si urèitì zahraju Španìlsko a asi i v hendikepu a pak asi i naše proti Skotùm, kteøí byli proti Španìlùm opravdu dost trapní. Jejich vèerejší výhru si opravdu nedokážu nijak vysvìtlit.
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod Å¡olim » úte črc 25, 2006 14:08

JaraP píše:Turecko - Skotsko 1 2,05 2:3
Polsko - Èesko 02 1,4 0:2
tipsport

stav: + 10.466

Turkùm jsem moc vìøil, víc než našim. Vùbec si nedokážu pøedstavit, jak mohli se Skotskem prohrát.
Ve støedu si urèitì zahraju Španìlsko a asi i v hendikepu a pak asi i naše proti Skotùm, kteøí byli proti Španìlùm opravdu dost trapní. Jejich vèerejší výhru si opravdu nedokážu nijak vysvìtlit.

To Španìlsko vypadá velmi dobøe. Vidìl jsem kus zápasu s Portugalskem a zaèali hodnì vlažnì a taky hned prohrávali. Bylo to však asi tím, že postup mìli jasný. I naši vypadají teoreticky jasnì na výhru, ale u tìch mladých èlovìk nikdy neví.
Žít naplno a milovat život
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod JaraP » úte srp 08, 2006 8:46

tak po nìjaké dobì jsem si zase našel èas na svùj deníèek a vlastnì na sázení vùbec. Za poslední mìsíc a pùl se toho v mém soukromém životì docela dost událo, a protože vìtšina vìcí byla negativních, tak jsem na sázení nemìl moc náladu. Obèas jsem sice nìco vsadil, ale nebylo to ono a ani radost z výhry nebyla taková.
Teï už to snad bude lepší a deníèek se bude víc podobat deníèku než ètrnáctideníèku nebo obèasníèku :lol:

takže dneska nìco z tenisu. Sice už se hrají i zápasy fotbalových pohárù, ale to nechám až na zítra.

Hernych - Mahut 2 1,95
celkový kurz: 1,95
vklad: 1.200
možná výhra: 2.340
pinnacle

stav: + 9.266
stav na zaèátku srpna: + 10.466
bilance za srpen: - 1.200

Mahut má poslední mìsíc slušnou formu, Hernych je pro mì dost neèitelný a nevyrovnaný. Neznám podrobnì jejich statistiky, je to spíš pocitovka.
Na kurzech na tento zápas se sázkovky neshodly. Zatímco kamenáèe mírnì favorizují Mahuta, tak netovky mají kurzy vyrovnané nebo mírnì favorizují Hernycha. To stejné i netburzy. Nejvyšší kurz jsem našel u StanJames 2,00 ale nemám u nich úèet.
JaraP
Exmember
Exmember

Předchozí

Zpět na Chat a pokec