Hojte, před nedávnem jsem někde získal 100Kč kupon na sázení u bet-at-home, měl jsem štěstí a v BlackJacku jsem si vydělal okolo 900Kč a že jsem před nedávnem ztratil mobil a kvůli tomu jsem si pak na nový musel pujčit a rád bych to splatil co nejdříve, řekl jsem si že část peněz (konkrítně 500Kč) vyberu, jenže ejhle :
Není možné provést výběr, jelikož jste nesplnil(a) pravidlo “Výběr je možné provést až poté, co jste vsadili za trojnásobek hodnoty poukázky, a to pouze ve sportovním sázení!” Po splnění tohoto pravidla je již možné provést výběr.
Děkujeme vám za pochopení.
Ve FAQ jsem poté našel:
Co je důležité vědět při vyzvednutí sázkové poukázky na můj sázkařský účet?
Důležité je vědět, že můžete na svůj sázkařský účet vyzvednout pouze jednu sázkovou poukázku, kterou jste zdarma obdrželi. Výběr hotovosti je možné provést u této poukázky až poté, co jste vsadili za trojnásobek hodnoty poukázky, a to pouze ve sportovním sázení. Například při sázkové poukázce na 100 Kč můžete provést výběr až poté, co jste vsadilli za 300 Kč. Pro sázkové poukázky, které byly nakoupeny ze zůstatku na sázkařském účtě, se toto pravidlo navztahuje.
A já teď vůbec netuším jak to mám chápat, asi jsem blbej
Takže BlackJack asi Sportovní sázení nebude vidte?
Prostě .. potřeboval bych jestli není nějakej fígl na to jak ty peníze co nejdříve vybrat