Bwin.com - převod

Moderátor: Moderátoři

Bwin.com - převod

Příspěvekod Benjamin » úte zář 26, 2006 18:10

Nevíte někdo jak nacpat do BWin.com peníze přes eKreditku Komerčky? Nějak v tom rejpali a odepisují cosi že SSL protokol, který ale ta sázkovka má. Jinak řečeno se zobrazuje hláška že Banka odmítla tansakci ... Neví někdo co to je za bordel? Samozřejmě že se dá jít na banku a zeptat se, ale jde mi o to jestli s tím někdo nemá zkušenosti. Dík předem za info
Benjamin
Host
Host

Příspěvekod Rafael » úte zář 26, 2006 18:13

Mam takovy pocit že se mi to tenkrát taky stalo...už ale nevim proč, každopádně mi to pak šlo takže možná máš jen špatně vyplněný údaje a nebo nemáš kartu odblokovanou pro placení přes net....
0,5/10 small
1/10 medium
1,5/10 big
Rafael
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » úte zář 26, 2006 18:31

----------------------------------------------------------------

KB měla během 1.pololetí roku 2006 problémy s podvodnými výběry přes internet. Koncem srpna zpřísnila kontrolní mechanismus a potvrzování plateb. Týkalo se to výběrů přes internet banking.

Proto možná od 25.srpnu došlo ke zpřísnění nejen interńet bankingu, ale i kreditek. Zavolej si na infolinku KB nebo jim pošli e-mail s dotazem.

----------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod Benjamin » úte zář 26, 2006 19:49

Potíž je, že z toho samého konta jsem internetově platil za služby u jedné české firmy za platbu hostingu, což bylo již dávno po změnách, ale KB platbu ne.

technická podpora KB napsala:
Dle dostupných informací je Vaše e-Card aktivní a týdenním limitem pro transakce 10.000,-. Zároveň máte na této e-Card nastavem protokol SSL, což by mohlo souviset s nefunkčností v některých internetových obchodech - protokol SSL je obvyklou součástí prohlížečů nabízených poskytovateli připojení na Internet. Jde výhradně o status karty, který umožní uskutečnění e-commerce transakce u obchodníka, který používá zabezpečení přenosu dat prostřednictvím SSL.

Takže by mé zajímalo jestli to nepřehnali natolik, že prostě eCreditka od Komerčky to prostě na nějaký zahraniční servery nedělá. Já nevím! Čekal jsem že v Moje banka přinejhorším potvrdím nějaký web na základě mého přístupového certifikátu a bude, ale tam jsou jen nějaké blokace z účtů kreditek, kde nelze editovat. Zajímavé, že nějakou tu provizi pár Eur na MoneyBookers to odečetlo ... :(
Benjamin
Host
Host

Zpět na Chat a pokec