Zkouším novou strategii, která by měla být doplňkovým sportem mého sázení.
Každý ví, že během dne je u NBA pohyb hranice na u/o i o několik bodů. Na betfair se nehýbe většinou s body, nýbrž se prostě mění kurz kolem pevně stanovené hranice. Oproti tomu na doxxbetu se hranice ani kurz prakticky nemění až do večera.
Čas od času se zde dají nalézt surebety, kdy na betfair je na over třeba 2.28 a u doxxbetu je na under standardních 1.85, přičemž hranice je stejná. V takovém případě je zisk kolem 0-3 %, což není nic moc vzhledem k tomu, že by podobné operace vyžadovaly obrovské zdroje, které by se navíc mohly snadno na jednom kontě vyčerpat.
Všiml jsem si ovšem, že občas je kurzová hladina stejná jako v předchozím případě (tedy zajišťující surebet), leč hranice je jinde, o bod nebo o dva. Zde se ovšem nabízí vynikající možnost bezplatně se pokusit trefit právě to místo mezi oběma hranicemi.
Příklad:
Utah-Orlando
Doxxbet under 187,5 1.85
betfair over 186,5 2.21
Při správném vyvážení vkladů je to prakticky čistý surebet, tedy ať padne to nebo to, vždy vyhrajete celkovou sumu, kterou jste na obě sázky vsadili. Pokud by však padlo bodů přesně 187, pak vyhrajete obě své sázky, jinými slovy zdvojnásobíte celkový vklad.
Že je ta šance strašně malá? Jistě! Odhadneme-li, že se konečný výsledek od hranice v průměru neliší o více než 10 bodů oběma směry, máme pravděpodobnost trefy na přesný bodový součet v průsečíku obou hranic 1 ku 20. Nic moc - no jo, ale kde vám dají šanci zahrát si 1 ku 20 naprosto bez rizika? A kdyby to padalo každý dvacátý pokus, tak by to byla během dlouhé sezony NBA pěkná hra
Nevím, jen mě to napadlo, tak si to veřejně vyzkouším a budu rád, když mi vychytíte mouchy, popř. poradíte zlepšováky, protože se mi tomu pořád nechce věřit, že by to šlo
Za úvodní vklad si zvolím 500 Sk (14 eur) na doxxu, čemuž při standardním kurzu 1.85 odpovídá 12 eur na betfairu, s tím, že kurz musí být minimálně 2.16. Pokud hranice nepadne, nic nikdy neprohraju, pokud náhodou padne vyhraju 26 eur. Relativně nízkou sázku jsem zvolil jednak kvůli tomu, že si to chci osahat, druhak, že se mi zatím nechce muset hned někde doplňovat účty a třeťak protože se znám, jak jsem schopný se přehlédnout a dát třeba dva overy
Dnes jsem našel dva zápasy:
Indiana - Orlando Výherní hranice 187
Celveland- Toronto Výherní hranice 197
Tak Gl a díky za komentáře