Jde do toho někdo se mnou?

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod bubus » úte říj 17, 2006 10:14

quinton píše:
Pokud takový servis dosahuje, odhadem, takových +10% (Když to přeženu tak 15%) yield, tak je to pouze s těmi best kursy.

:arrow: na "BEST KURZY" postaci na 90% betfair :idea:
"Nehovor mi co si chytil,ale kolko si vyhral..."
bubus
Host
Host

Příspěvekod Devron » stř říj 18, 2006 7:39

bubus píše:
quinton píše:
Pokud takový servis dosahuje, odhadem, takových +10% (Když to přeženu tak 15%) yield, tak je to pouze s těmi best kursy.

:arrow: na "BEST KURZY" postaci na 90% betfair :idea:

bohuzel takove servisy, o kterych tu je rec, vyuzivaji prave tech zbylých 10% :-) a vyhledavaji nejvyssi kurzy kde to jen jde... a ono pak kouzelnych 15%, ktere uvadeji je pro normal pouziti hodne tezke...
yres.cz
Devron
Exmember
Exmember

Příspěvekod Peteas » stř říj 18, 2006 8:38

Tenhle způsob se mi jeví jako dost slušná blbost. Pokud teda chci využívat nějakých tipů, tak je určitě lepší si najít ne netu nějaké tipovací servery a tam jsou tipéři s dlouhodobým ROI i přes 15% a tipy mám aspoň zadarmo.

Pravda je, ale jak už tady bylo řečeno hlavně v tom, že toto ROI je již při zmíněných "best" kurzech a další věc je, že ne všechny tipy (druhy sázek, např. AH, hcs ...) vypisuje zrovna SK u které vsázíš, takže konečné ROI může být úplně někde jinde.

Suma sumárom tato metoda se mě osobně vůbec nezamlouvá :wink:
Specializuji se hlavně na fotbal, ale rád tipuju i basket, hokej a občas i volejbal a házenou. Dělám tipéra na LIGA.CZ mé výsledky http://www.liga.cz/tipy/tiperi/?tiper=30
Peteas
Exmember
Exmember

Příspěvekod hanush » čtv pro 07, 2006 12:39

Nevím, jak jsi Gagine dopadl s tím Tvým nápadem ohledně návštěvy zahraničních for, ale co si myslíte třeba o tomto:

http://forum.bettingadvice.com/viewtopi ... sc&start=0

Já vím, názory na podobné tipy jsou různé, ale opravdu Vás nikdy nenapadlo to vyzkoušet??
Tady je to navíc vyzkoušeno přes veřejné forum, teda pokud samozřejmě moderátor s ním není spolčen. Jsou dohody a dohody (viz. včera Arsenal), pokud vyjdou 2 tipy, tak to by za zkoušku stálo. Těch 300 EUR (potažmo 400 USD, protože Western Union EUR nebere, je dost, ale kdyby byly aspoň 3...
Jaký na to máte názor?
hanush
Exmember
Exmember

Příspěvekod betboss » pát pro 08, 2006 22:01

Díval jsem se na ten odkaz a jednoznačně říkám do ničeho takového bych za daných podmínek nešel.Je to sice jak říkáš "vyzkoušeno " přes veřejné fórum, ovšem naprosto neveřejně....nevím možná to někoho osloví-mě nikoliv. :) Nerad někomu, koho vůbec neznám platím za nejistotu, kterou mohu pořídit naprosto zdarma.... 8)
George Soros: „Nejde o to, jestli máte pravdu nebo ne, ale o to, kolik vyděláte, když máte pravdu, a kolik proděláte, když se zmýlíte“
betboss
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » ned pro 10, 2006 21:14

některý společnosti pěkne podváděli.
Lidi platili za tipy a oni rozesílali každýmu jiný tip. Takže přibližně 1/3 lidí byla spokojená a šla do toho znova. 2/3 lidem to holt nevyšlo.
Podvod jak svina....

Navíc plno lidi nebude platit za tipy a analyzy, když jich je na netu plno a gratis. To se nikomu nechce.
brumla83
Host
Host

Předchozí

Zpět na Chat a pokec