Moderátor: Moderátoři
Dragonbase píše:Vím že je to trochu divná otázka a někdo napíše že nejlepší kurz je ten co vyjde ale zajímalo by mě jaký máte názor na kurzy a jestli má vůbec cenu sázet kurzy pod 1.5.V dnešním dni jsem si udělal akovku za větší obnos peněz a kurzy 1.15 např.Chelsea,Rangers,Indiana a všechny jsou v háji.Díky za odpověd.
matrim píše:Dragonbase píše:Vím že je to trochu divná otázka a někdo napíše že nejlepší kurz je ten co vyjde ale zajímalo by mě jaký máte názor na kurzy a jestli má vůbec cenu sázet kurzy pod 1.5.V dnešním dni jsem si udělal akovku za větší obnos peněz a kurzy 1.15 např.Chelsea,Rangers,Indiana a všechny jsou v háji.Díky za odpověd.
TaK k tomuto nevim co napsat.. Napr. vcera Chelsea a Rangers jasne podhodnocene..u tipsport bylo tusim 1,21 a 1,23 coz jednoznacne neodpovidalo realite..ostatne jak jsi sam mohl poznat..
Nerikam ze bych nevsadil kurz pod 1,4 ale peclive si vybyram co, kdyz uz to dam..
a myslim ze je lepsi najit 1 zapas s kurzem 2 nez 3 zapasy s kurzem 1,25..tzv. "favorite na tuti", tem se naopak radeji vyhybam..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků