Jaké kurzy!

Moderátor: Moderátoři

Jaké kurzy!

Příspěvekod Dragonbase » ned pro 31, 2006 4:55

Vím že je to trochu divná otázka a někdo napíše že nejlepší kurz je ten co vyjde ale zajímalo by mě jaký máte názor na kurzy a jestli má vůbec cenu sázet kurzy pod 1.5.V dnešním dni jsem si udělal akovku za větší obnos peněz a kurzy 1.15 např.Chelsea,Rangers,Indiana a všechny jsou v háji.Díky za odpověd.
Sázkařská disciplína je velice dùležitá
Dragonbase
Exmember
Exmember

Re: Jaké kurzy!

Příspěvekod matrim » ned pro 31, 2006 10:46

Dragonbase píše:Vím že je to trochu divná otázka a někdo napíše že nejlepší kurz je ten co vyjde ale zajímalo by mě jaký máte názor na kurzy a jestli má vůbec cenu sázet kurzy pod 1.5.V dnešním dni jsem si udělal akovku za větší obnos peněz a kurzy 1.15 např.Chelsea,Rangers,Indiana a všechny jsou v háji.Díky za odpověd.

TaK k tomuto nevim co napsat.. Napr. vcera Chelsea a Rangers jasne podhodnocene..u tipsport bylo tusim 1,21 a 1,23 coz jednoznacne neodpovidalo realite..ostatne jak jsi sam mohl poznat..

Nerikam ze bych nevsadil kurz pod 1,4 ale peclive si vybyram co, kdyz uz to dam..

a myslim ze je lepsi najit 1 zapas s kurzem 2 nez 3 zapasy s kurzem 1,25..tzv. "favorite na tuti", tem se naopak radeji vyhybam.. :wink:
matrim
Exmember
Exmember

Re: Jaké kurzy!

Příspěvekod matrim » ned pro 31, 2006 10:59

matrim píše:
Dragonbase píše:Vím že je to trochu divná otázka a někdo napíše že nejlepší kurz je ten co vyjde ale zajímalo by mě jaký máte názor na kurzy a jestli má vůbec cenu sázet kurzy pod 1.5.V dnešním dni jsem si udělal akovku za větší obnos peněz a kurzy 1.15 např.Chelsea,Rangers,Indiana a všechny jsou v háji.Díky za odpověd.

TaK k tomuto nevim co napsat.. Napr. vcera Chelsea a Rangers jasne podhodnocene..u tipsport bylo tusim 1,21 a 1,23 coz jednoznacne neodpovidalo realite..ostatne jak jsi sam mohl poznat..

Nerikam ze bych nevsadil kurz pod 1,4 ale peclive si vybyram co, kdyz uz to dam..

a myslim ze je lepsi najit 1 zapas s kurzem 2 nez 3 zapasy s kurzem 1,25..tzv. "favorite na tuti", tem se naopak radeji vyhybam.. :wink:

Pardoon..samozrejme "vybiram".. :lol: :oops:
matrim
Exmember
Exmember

Příspěvekod KODA1 » ned pro 31, 2006 11:16

Pokud já mohu napsat svůj názor,hraji nejraději zápasy s kurzy 1,5-1,8 na internetu po dvojicích.Samozřejmě s odpovídají důvěrou.Zápasy s kurzem vyšším už je obtížnější pravidelně odhadovat,ale s důvěrou 5/10 by jsi neměl být ztrátový.Tyto zápasy hraji většinou solo. :D
KODA1
Exmember
Exmember

Zpět na Chat a pokec