Richardte, co k tomuto dodat. Jestli chceš z docela pro mě morálně ubohého chování dělat show a kromě mírné omluvy tu ještě dráždit celé fórum, tak jsi alespon z mého pohledu na špatném místě.
Ne, nejsem soudce a nemám to zapotřebí. A ani jím nechci být. Každopádně od mírně rezignovaného postoje, kdy jsem osobně přehlížel dost závažné přestupky, se po tomto tvém proslovu dost mění, viz. závěr tohoto příspěvku.
Proč jsem nic neudělal vychází z toho, že jsem byl už dost otrávený řešit další věc na fóru. Radil jsem se o tom s jedním člověkem a společně jsme došli k tomu, že to necháme být, protože nemá smysl dělat další rozruch na fóru v krátké době, tenkrát se tu řešilo dost věcí. Stejně byla otázka času, než to někdo nastolí.
Kdo má oči, aby viděl a umí číst, nemůže ani v nejmenším pochybovat o tom, že alex=richardt. Těch znaků tvého psaní je výjimečných opravdu mnoho; od dělání velmi málo vídané mezery před vykřičníkem, samotné časté používání vykřičníku, dělání mezery za závorkou a před závorkou; trochu agresivní styl reagování (nakonec to finální odhalední nepřišlo z tipu, ale když jsi reagoval v tenisové sekci na nějaký zápas začínajíc "To bylo opravdu šťastné vítězství !"). Vyhodnocování a zápis tipů je také unikátní včetně zápisu tipu a jeho barvení; neděláš mezeru před čárkou a tečkou, což je také dost výjimečné atd atd; zkrátka když si spojíš tyto všechny znaky, je jasno i těm, kdo to nechce vidět. Že sis změnil IP, je dobrý základ, ale nejsi přece tak hloupý, aby ses vracel pod starou...
Zajímaly by mě ty rozdíly, o kterých píšeš. A zapomeň nějakou délku analýz, to je nicneříkající věc. To vědomě změníš. Změníš i staking. Ale co nezměníš, jsou právě ty drobnosti týkající se zvláštního užívání mezer a interpunkčních charakteristik. To jsou věci, co má člověk hodně vžité a jejich změna by vyžadovala extrémní koncentraci u každé věty. To se dá těžko vydržet po celou dobu psaní. A tvoje "smůla" je, že jak jsem psal výše, tvoje charakteristiky jsou tak výjimečné, že jsou prakticky nezaměnitelné a co víc, jsi z toho strašně rozpoznatelný. Nezaměnitelný rukopis.
Co se tipů týká, i dříve jsi zafušoval do tenisu, občas do fotbalu, ted jsi se snažil to malinko maskovat a s motorkama a boxem chvíli čekal a nejprve jsi psal "mám to od kamaráda, sám tomu nerozumím", načež další tipy už byly z odborného hlediska na vysoké úrovni... hm. Pro tebe tohle možná nejsou pádné důkazy, pro mě ano. Vlastně ze všeho dostupného všechno svědčí proti tobě.
Co se toho závěru týká, jak jsem řekl - byl jsem ochoten to tolerovat, protože jsi odešel sám a víceméně splňuješ základní podmínky setrvání na fóru; a hlavně bylo jasné, že je otázka času, než si tě všimnou lidé na fóru. Každý dělá chyby a já nejsem typ, co by to nedokázal pochopit.
Už na začátku jsem naznačil, že se díky tomuto tvému příspěvku změnil můj postoj vůči celé kauze a nehodlám už dále podporovat urážení všech slušných členů, vůči kterým se tu chováš nepřijatelně a kteří se tu snaží hrát fér hru. Už pod richardtem jsi hledal kdejaká místa, jak to tu "očůrat", teď jsi přihodil další level svého fungování.
Nebudu dělat soudce, já navrhnu, aby tvým tribunálem bylo fórum jako takové. To ať rozhodne, jestli tu s takovým člověkem chce být...
Osobně už mám jasno. Nakonec díky za tenhle příspěvěk, pomohl mi se jednoznačně rozhodnout.