Wisla Krakow -Dinamo Tbilisi

Moderátor: Moderátoři

Wisla Krakow -Dinamo Tbilisi

Příspěvekod My.Death » čtv zář 16, 2004 17:56

Mìl nebo máte ještì nìkdo vsazeno na tenhle hodnì divokej zápas? Dal jsem na postup Krakova, ve chvíli kdy prohrávali 0:2 už sem ztratil veškerou nadìji, pak ale otoèili na 4:2 no ale aby nebyla vìc tak jednoduchá, tak záhy vlastnim golem snížili na 4:3 :? :arrow:

Jaký myslíte, že jsou ted´šance Wisly na postup? :cry:
My.Death
Host
Host

Re: Wisla Krakow -Dinamo Tbilisi

Příspěvekod qwertyy » čtv zář 16, 2004 18:51

My.Death píše:Mìl nebo máte ještì nìkdo vsazeno na tenhle hodnì divokej zápas? Dal jsem na postup Krakova, ve chvíli kdy prohrávali 0:2 už sem ztratil veškerou nadìji, pak ale otoèili na 4:2 no ale aby nebyla vìc tak jednoduchá, tak záhy vlastnim golem snížili na 4:3 :? :arrow:

Wisla bez problémù postoupí, nìco podobného se dalo dneska pøi sázenosti tohoto utkání èekat....pøesto je poøád wisla o dost lepší než tbilisi a venku by mìla vyhrát, ale zápas sem nevidìl :?:
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

Re: Wisla Krakow -Dinamo Tbilisi

Příspěvekod sporttipy » pát zář 17, 2004 13:41

My.Death píše:Mìl nebo máte ještì nìkdo vsazeno na tenhle hodnì divokej zápas? Dal jsem na postup Krakova, ve chvíli kdy prohrávali 0:2 už sem ztratil veškerou nadìji, pak ale otoèili na 4:2 no ale aby nebyla vìc tak jednoduchá, tak záhy vlastnim golem snížili na 4:3 :? :arrow:

Hm... TBILISI doma umí,avšak já to vidím na remízu. Wisla Krakow je tým na úrovni Sparty nebo Anderlechtu, ale neznalost zdejšího prostøedí je obrovskou nevýhodou, kterou podle mì Tbilisi zùroèí
Obrázek
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod My.Death » pát zář 17, 2004 13:44

No doufam, že to zùroèí maximálnì na tu remízu a postoupí Wisla :twisted:
My.Death
Host
Host

Zpět na Chat a pokec