Nechavate se ovlivnit kurzy ?

Moderátor: Moderátoři

Nechavate se ovlivnit kurzy ?

Příspěvekod Jandos » ned zář 19, 2004 20:26

Chci se zeptat jestli nekdo sazi stejne jako ja, ze si nejdriv zakreju kurzy u zapasu nebo se na ne snazim alespon nekoukat.
Protoze driv kdyz sem to nedelal tak jsem jimi byl i kdyz jenom podvedome a nevedomky ovlivnen.
Treba sem veril nejakemu zapasu, ale protoze na nej byl velky kurz tak sem se nejak nevedomky bal to dat a dal jsem treba jiny s mensim kurzem protoze me to proste ovlivnilo jako ze to spis vyjde.
Tak jenom chci vedet jak jste na tom vy
Jandos
Host
Host

Příspěvekod Phoenixman » ned zář 19, 2004 20:35

Kursy mì ovlivòovaly od zaèátku mého sázení, nedávno (cca pøed mìsícem) se na kursy už snažím nedívat :x a když poté zjistím, že mùj "favorit" má vyšší kurs 8) , tak už jím nenechávám ovlivòovat a svému koni vìøím i pøes onen vyšší kurs :twisted: a docela se to vyplácí :lol:
"Obecné pocity ovlivòují profesionální úsudek"
www.phoenixman.ic.cz
Phoenixman
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » pon zář 20, 2004 14:32

hmm já se snažím kursy nevnímat, ale nakonec se na nì stejnì mrknu. Nìkdo to mùže být ukazatel, který dokáže poøádnì zmátnout hlavu,ale nìkdy dost napoví :wink:
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

...

Příspěvekod fear » pon zář 20, 2004 18:36

me kurzy ovlivnujou dost.......bohuzel...ale ne tolik,abych prodelaval :lol:
fear
Host
Host

Příspěvekod polopes » pon zář 20, 2004 18:49

Nevìøím, že jsou lidi, který se kurzem nenechají ani trochu ovlivnit. Pøece když je kurz na zápas tøeba 1,00001 tak to na tiket nedám a naopak, když je kurz 6,5 tak to dám vìtšinou solo, abych to nièim nekazil :wink:
polopes
Host
Host

Příspěvekod Johnny72 » pon zář 20, 2004 19:15

Asi takhle - pøi mém (nynìjším) zpùsobu sázení potøebuji vìdìt jaký je nasazený kurz na to které utkání....Ale vliv na to co ve finále vsadím to vìtšinou velký nemá.Ve velké vìtšinì pøípadù stejnì odhadnu s jakým kurzem bookmakeøi pøijdou, a myslím, že velká vìtšina z Vás je stejnì jako já schopna vydedukovat jaký kurz bookies asi tak nasadí na zápas, který Vás zaujal....
Ale abych se vyjádøil jasnì - kurzy sleduji, ale nejprve si vytvoøím "svùj vlastní kurz".Potom to porovnám, a teprve na základì toho se rozhodnu, zda ten zápas zahraji a za kolik nebo budu hledat nìco lepšího...Ale samozøejmì v tom hrají roli i jiné faktory, ale kurz je každopádnì jeden z nich - a co si budeme povídat - v kurzovém sázení je tento faktor pomìrnì dùležitý.... :wink:
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod fear » pon zář 20, 2004 20:25

Johnny72 píše:Asi takhle - pøi mém (nynìjším) zpùsobu sázení potøebuji vìdìt jaký je nasazený kurz na to které utkání....Ale vliv na to co ve finále vsadím to vìtšinou velký nemá.Ve velké vìtšinì pøípadù stejnì odhadnu s jakým kurzem bookmakeøi pøijdou, a myslím, že velká vìtšina z Vás je stejnì jako já schopna vydedukovat jaký kurz bookies asi tak nasadí na zápas, který Vás zaujal....
Ale abych se vyjádøil jasnì - kurzy sleduji, ale nejprve si vytvoøím "svùj vlastní kurz".Potom to porovnám, a teprve na základì toho se rozhodnu, zda ten zápas zahraji a za kolik nebo budu hledat nìco lepšího...Ale samozøejmì v tom hrají roli i jiné faktory, ale kurz je každopádnì jeden z nich - a co si budeme povídat - v kurzovém sázení je tento faktor pomìrnì dùležitý.... :wink:

myslenka s vlastnim kursem se mi libi .....

2 polopes: Tebe nedoda kurs 1.7 vetsi jistotu nez kurs 2.4 ??? Me jo...priznavam se bez muceni..
fear
Host
Host

Příspěvekod polopes » pon zář 20, 2004 20:40

fear píše:2 polopes: Tebe nedoda kurs 1.7 vetsi jistotu nez kurs 2.4 ??? Me jo...priznavam se bez muceni..

Vzdyt pisu, ze se kurzem rozhodne ovlivnit necham :) Vzdyt jak správnì pise Johnny72 vìnujeme se kurzovému sázení, takže by bylo divný, kdybychom kurzy ignorovali :wink: To by bylo jako pøi øízení auta se nenechat ovlivnit okolním provozem. I když i takový pitomci se bohužel najdou :evil:
polopes
Host
Host

Příspěvekod Jandos » úte zář 21, 2004 13:52

Vyhoda je, ze kdyz si ty zapasy zanalyzuju bez kurzu a vidim v nich favorita tak jsem potom kolikrat prijemne prekvapen jak vysoky kurz bookies nasadili nez kdyz nekdo sazi podle kurzu....
Jandos
Host
Host

Zpět na Chat a pokec