I to se stává

Moderátor: Moderátoři

I to se stává

Příspěvekod nelson » úte říj 05, 2004 11:43

nelson
Host
Host

Příspěvekod nedo » úte říj 05, 2004 11:56

No - není to novinka, je to už vìc z minulého týdne (viz. http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r=domaci&c=A041001_220449_domaci_pol )
:wink:

Já osobnì tu nic k pozastavení nevidím. Èeské sázkovky se bìžnì chovají "nestandartním" zpùsobem a zkouší co jim projde. Osobnì si nemyslím, že to nechají dojít až k soudu a vyplatí vše co vyplatit mají. (Nejen) mùj názor je ten, že u pøípadného soudu by byli naprosto bez šancí...
nedo
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte říj 05, 2004 12:24

Maxi-tip je kapitola sama pro sebe. Práce jejich bookmakerù a celého managmentu, který tuto SK vede pomalu, ale jistì do záhuby, je pøímo ukázková. Škoda slov.

Sázkaøi peníze dostanou, buï dohodou nebo u soudu.

Podobnì nesmyslné kurzy vypisoval v zaèátcích Teletip (dnešní Synottip), ale na rozdíl od Maxi-tipu peníze vèas vyplácel. Pochopitelnì se tehdy nedalo sázet za statisíce.

Jak píše nedo, èeské sázkovky zkouší, co jim projde.

Výše zmiòovaný Synottip již dlouho okrádá sázkaøe na tenisu s férovou rovinou 1.75 - 1.80 :!:

Chance, Fortuna a Tipsport mají alespoò 1.80 - 1.80, ikdyž i to je spoleènì s manipulaèním poplatkem oproti internetovým SK pìkná zlodìjna.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod smallbody » úte říj 05, 2004 13:05

Mùj názor na to je že by mìl synottip vyplatit výhry.... to že vypsali špatnì kurz to je prostì jejich chyba..... jak by se asi tváøily kdyby tiket sázkaøùm nevyšel a norsko by nepostoupilo? Tot otázka.... já myslim že by mlèeli. Každopádnì je to dobrá reklama pro sinottip.
:wink2: Dìkuji všem propagujícím PROFISAZKAR.com! :thumbup1:
smallbody
Host
Host

Příspěvekod Jandos » úte říj 05, 2004 14:00

Myslim ze se jedna o Maxi Tip.
Jandos
Host
Host

Maxitip....

Příspěvekod sporttipy » úte říj 05, 2004 17:04

Maxitip je zøejmì ve velkých finanèních problémech a to nejen proto, že nechce vyplatit sázkaøùm jejich peníze, ale tøeba u nás v Kolínì asi pøed tøiètvrtì rokem mìl otevøít poboèku,ale dodnes je tam jen nálepká maxitipu a tabule:D
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod bubus » úte říj 05, 2004 17:13

nieco podobne sa stalo v RENE :!: pred dvoma rokmi,ked omylom :roll: vypisali opacne kurzy na 1.holandsku ligu

ARHEIM-PSV EINDHOVEN 1.5-3.2-4.8 :lol: a zapas sa skoncil 0-5 a ja "som bol pri tom".. 8)
bubus
Host
Host

Příspěvekod minormartin » úte říj 05, 2004 17:25

mno mì se nestalo nic s kurzem, ale vsadil jsem si jedinkrát u Sazky a když jsem si šel pro výhru bylo mi øeèeno, že tolik penìz u sebe nemají (nebyly to desetitisíce) a že mi vyplatí jen èást. Šel jsem tam celkem ètyøikrát.

No a když jsem tam pøišel právì poètvrtý pro zbytek tak mi øekly, že tiket už je neplatný.

...to sem èumìl... :shock:
Je lepší bejt zdravej a bohatej než chudej a nemocnej.
minormartin
Host
Host

Příspěvekod polopes » úte říj 05, 2004 21:36

minormartin píše:mno mì se nestalo nic s kurzem, ale vsadil jsem si jedinkrát u Sazky a když jsem si šel pro výhru bylo mi øeèeno, že tolik penìz u sebe nemají (nebyly to desetitisíce) a že mi vyplatí jen èást. Šel jsem tam celkem ètyøikrát.

No a když jsem tam pøišel právì poètvrtý pro zbytek tak mi øekly, že tiket už je neplatný.

...to sem èumìl... :shock:

S výplatou u Sazky na terminálu v trafice taky mám problémy a musím obèas jít nìkolikrát.

A jak to dopadlo? Dostal si to z nich?
polopes
Host
Host

Příspěvekod minormartin » stř říj 06, 2004 7:31

polopes píše:
S výplatou u Sazky na terminálu v trafice taky mám problémy a musím obèas jít nìkolikrát.

A jak to dopadlo? Dostal si to z nich?

Nakonec jo...

Napsal jsem dopis a s originálem tiketu jsem to poslal na centrálu Sazky. Reklamaci uznaly a peníze poslaly, ale i tak to byla pruda...
Je lepší bejt zdravej a bohatej než chudej a nemocnej.
minormartin
Host
Host

Zpět na Chat a pokec