ÈT2 a hokej

Moderátor: Moderátoři

ÈT2 a hokej

Příspěvekod excelent » úte říj 19, 2004 12:41

Taky se vám zdá,že hokeje je v tv málo?ÈT2 má exkluzivitu na zápasy extraligy pøesto vysílá pouze jeden zápas týdnì v sobotu odpoledne!Hvìzdy z NHL zde nebudou hrát vìènì a více TV pøenosù by jistì uvítalo hodnì pøíznivcù hokeje!Své názory pro žábu na prameni mùžete uplatnit zde:

otakar.cerny@czech-tv.cz šefredaktor sportu na ÈT
robert.zaruba@czech-tv.cz hokej.komentátor
excelent
Exmember
Exmember

ÈT2

Příspěvekod ludanek » úte říj 19, 2004 12:58

ludanek
Host
Host

Příspěvekod Panther » úte říj 19, 2004 13:01

Bohuzel jsem v CR a nikoli treba v Dallasu, kde maji svou televizi, sve radio... :wink:
Kdo se boji nesmi do lesa !
Panther
Host
Host

Příspěvekod Eric88 » úte říj 19, 2004 22:42

Mno nevím, ale tímhle Èerný akorát ukázal, jaký je pako. Ještì k tomu ty kecy o principu :evil:
Eric88
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny72 » stř říj 20, 2004 9:51

Vaše rozhoøèení se dá pochopit, ale na druhou stranu je tøeba øíci, že ÈT 2 zkrátka NENÍ žádný sportovní kanál.Tady si každý musí uvìdomit, že existují názory - a to nikterak ojedinìlé - že je na ÈT 2 jednoduše pøesportováno (zvláštì letos).
Tohle by vyøešil tøeba samostaný sportovní kanál, o kterém pokud vím v ÈT stále ještì uvažují, jenže to je už spíš otázka pro politiky, kteøí se handrkují o pravomoce ohlednì spuštìní digitálního vysílání....To mohlo být mimochodem už nìjaký èas pìknì v provozu, protože vše okolo toho je prakticky pøipraveno ke spuštìní....
Nechci se tady zastávat jmenovitì tøeba zrovna p. Èerného, ale je tøeba se na to nedívat pouze "èernobíle"... :wink:
Jen tak mimochodem, teï zrovna bìží další kolo z Ligy Mistrù, kde nám ÈT nabízí koneènì zápasy v oba hrací dny a stálo to sportovní redakci nemálo sil, než toto prosadila.(Jen tak do závorky - o tyto pøenosy má eminentní zájem TV Nova - tady si vùbec nedovedu pøedstavit, co by z toho pod vedením Tittelbacha & spol. vzniklo...)
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » stř říj 20, 2004 10:16

Pøesnì jak píše Johnny72. Já jsem vùbec nechtìl na toto téma reagovat, protože jsem nechtìl být opìt jako jediný v opozici - ale jsem rád, že má nìkdo doslova a do písmene stejný názor jako já. ÈT2 letos pøenášela všechny zápasy z Eura, vysílala 24 hodin dennì z Atén (takže po celou dobu Olympiády nejelo na tom kanále nic jiného než sport - což jsem byl na jednu stranu rád, ale na druhou stranu mi tøeba chybìly super filmy z Filmového klubu). A pøesto ÈT2 vysílá z každého kola Tipsport Extraligy jeden zápas! (+ ta spousta fotbalù, jak píše Johnny72).
Takže pokud bych já psal nìkdy nìjaký mail panu Èernýmu, tak jedinì dìkovný za spoustu sportu na tomto kanále.
nedo
Host
Host

Příspěvekod excelent » stř říj 20, 2004 14:35

nedo píše:Pøesnì jak píše Johnny72. Já jsem vùbec nechtìl na toto téma reagovat, protože jsem nechtìl být opìt jako jediný v opozici - ale jsem rád, že má nìkdo doslova a do písmene stejný názor jako já. ÈT2 letos pøenášela všechny zápasy z Eura, vysílala 24 hodin dennì z Atén (takže po celou dobu Olympiády nejelo na tom kanále nic jiného než sport - což jsem byl na jednu stranu rád, ale na druhou stranu mi tøeba chybìly super filmy z Filmového klubu). A pøesto ÈT2 vysílá z každého kola Tipsport Extraligy jeden zápas! (+ ta spousta fotbalù, jak píše Johnny72).
Takže pokud bych já psal nìkdy nìjaký mail panu Èernýmu, tak jedinì dìkovný za spoustu sportu na tomto kanále.

Ale jo máš pravdu ÈT2 neni jen pro sport to souhlasim,ale proè to nepustìj na Eurosport nebo Galaxii?Mì vadí to politikaøení okolo.
excelent
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny72 » stř říj 20, 2004 15:06

Pokud jde o Galaxii, tak tam budou dùvody dva : :arrow:

:arrow: 1) Galaxie nabídla málo penìz
:arrow: 2) Galaxie je majetkovì provázaná s Prima TV, která se pokoušela nìkterými nefér zpùsoby vyštípat ÈT z hokejových pøenosù, takže tam asi ze strany ÈT žádnou velkou ochotu èekat nemùžeš...

Co se týká Eurosportu, tak ty hokej dlouhodobì pøíliš nezajímá, protože - a možná to bude pro nìkoho z Vás pøekvapení - hokej urèitì nepatøí v západní Evropì mezi nejvíce populární sporty :!:
Johnny72
Exmember
Exmember

Zpět na Chat a pokec