Jak a kde??

Moderátor: Moderátoři

Jak a kde??

Příspěvekod tacker » sob lis 20, 2004 21:33

Zdarek. Taky bych chtìl sazet pøes net,ale vubec o tom nic nevím. Co je k tomu zapotøebí??Jakej musím mít úèet, u jake banky, a další vìci k tomu potøebné??Staèí tøeba èeská spoøitelna??A taky jestli to výhodné, bezpeèné, co se týka pøevodù penìz atd. Prottože vidím, že nìkteøí tu mají potíže s tìma pøevodama.
Nedaleko od Ostravy ..................!!
tacker
Host
Host

Re: Jak a kde??

Příspěvekod quinton » sob lis 20, 2004 21:38

tacker píše:Zdarek. Taky bych chtìl sazet pøes net,ale vubec o tom nic nevím. Co je k tomu zapotøebí??Jakej musím mít úèet, u jake banky, a další vìci k tomu potøebné??Staèí tøeba èeská spoøitelna??A taky jestli to výhodné, bezpeèné, co se týka pøevodù penìz atd. Prottože vidím, že nìkteøí tu mají potíže s tìma pøevodama.

Vše potøebný najdeš v sekci sázení pøes internet.
Ve zkratce, vyber si SK (pro zaèátek bych doporuèoval GB), zaregistruj se tam, zvol si typ pøevodu který ti bude nejvíc vyhovovat, naskenuj si 2 prùkazy totožnosti, protože to po tobì èasem budou chtít.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny72 » sob lis 20, 2004 22:28

Já bych spíš doporuèoval vybrat si internetovou SK, která je schopná komunikovat i v èeštinì, vede úèet u èeské banky atd... Moc jich zatím, pravda, není, ale dají se pochopitelnì najít - a èlovìk se ani nemusí moc snažit... :lol:
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » sob lis 20, 2004 22:43

Johnny72 píše:Já bych spíš doporuèoval vybrat si internetovou SK, která je schopná komunikovat i v èeštinì, vede úèet u èeské banky atd... Moc jich zatím, pravda, není, ale dají se pochopitelnì najít - a èlovìk se ani nemusí moc snažit... :lol:

Já sem doporuèoval Gb hlavnì kvùli jejich široké nabídce a slušným kursùm.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny72 » sob lis 20, 2004 22:58

quinton píše:
Johnny72 píše:Já bych spíš doporuèoval vybrat si internetovou SK, která je schopná komunikovat i v èeštinì, vede úèet u èeské banky atd... Moc jich zatím, pravda, není, ale dají se pochopitelnì najít - a èlovìk se ani nemusí moc snažit... :lol:

Já sem doporuèoval Gb hlavnì kvùli jejich široké nabídce a slušným kursùm.

Zrovna GB se kurzovì hodnì zhoršila, ale nabídka je stále hodnì slušná... Bral jsem to spíš z toho pohledu, kde bych zaèínal dnes...A co bych urèitì preferoval...
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod tacker » ned lis 21, 2004 0:39

Oukej,a u které banky si musím založit úèet??Já mám pouze u èeské spoøky,to asi ne co??
Nedaleko od Ostravy ..................!!
tacker
Host
Host

Příspěvekod quinton » ned lis 21, 2004 1:21

tacker píše:Oukej,a u které banky si musím založit úèet??Já mám pouze u èeské spoøky,to asi ne co??

Na bance nezáleží
quinton
Exmember
Exmember

Zpět na Chat a pokec