Sazkove spolecnosti & korupce

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod PEX » pon led 17, 2005 16:27

tohle je prostì typická èeská povaha - pokud tým prohraje tak to pro
èeský národ bylo samozøejmì tím, že zaúøadovaly úplatky. kolik našich
sportovcù už o tom mluvilo, že tohle nikde ve svìtì není - tým prohraje
fans jsou naštvaní, ale o úplatkách se nemluví - v našich vodách je to
samozøejmostí.

tøeba brankáø buffon z juventusu je vyhlášený tím, že dost sází. ale
nevìøím tomu, že by sázel proti svým - to je prostì absurdní...
PEX
Host
Host

Příspěvekod quinton » pon led 17, 2005 16:39

Možná je to tím PEXi že v cizinì by si to hráèi ani nedovolili. Tady u nás je to bìžná vìc.
Mohu sám posoudit, protože dost mých kamarádù hraje 1. a 2. fotbalovou ligu. Také mám pár známých kteøí se pohybují v kruzích naší nejvyšší hokejové soutìže. Mohl bych ti tady uvést dost konkrétních pøípadù, ale nechci nikoho poškodit. Jen ti øíkám že co se tøeba dìje ve 2. fotb. lize, nad tím èlovìk nestaèí žasnout.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod Sebastien » úte led 18, 2005 17:31

Bavit se o tom, že jsou nìkdy ovlivòovány výsledky asi nemá cenu. Nikdy nemùžete øict kdo ho ovlivnil. Vzpomeòte si jak se pøed roky všichni vyjadøovali ke korupci. Nikdo o ni nevìdìl(pøi tom to vìdìli všichni, já to zažil už v dorostu) a to co teï je slyšet sundalo rùžové brýle doufám všem. Myslím, že ve fotbale je to problém spíše uplacení, tam moc sázkovky nemùžou ovlivòovat. Pøeci jen bodù není tolik.
Za to v hokeji, tam to pøímo svádí a kdo pozná, že zrovna tuto støelu gólman mohl chytit... Spíš mì zaujala myšlenka quintona. Chtìlo by to malou analýzu, jak tyto "top" zápasy chodí a možná se i podle toho zaøídit obrácenì.
Jo a k tomu švýcarsku, je to podezøelé, ale že by se nìkdo domluvil se všemi. Spíš je to taková rarita, že všichni favoriti prohráli.
Každopádnì nevìøím, že když pùl planety naloží Chelsea nebo Real, tak
nìjaký èlovíèek zvedne telefon a domlouvá se s nìkým s Realu, a? to pustí. A ve fotbale by to musi vìdìt aspoò kostra týmu s trenérem.
Jinak není to zamyslet se nad názvem naší extraligy.
Jen tak mimochodem, kdo je z Vás ještì tak naivní a sází na Zlín pøed vánocemi :wink:
Nejsem žádný odborník,nikdy netvrdím nic na 100%, ale jsem v plusu a to se poèítá!!!
Sebastien
Host
Host

Příspěvekod noucamp » úte led 18, 2005 19:03

nikdo mi nevymluvi, ze ve sportu nehraji roli casto i "jine" zajmy. Co si mam napriklad myset o tom, ze se Irak dostal do semifinale fotbaloveho turnaje na Olympiade ... nedlouho predtim meli hraci nohy zalite v betonu (vulgarni nadsazka) a potom vyradi uz nevim koho :-)

mozna sem paranoik a nemam ve zvyku stezovat si pri svem neuspechu na "vyssi moc", ale tento konkretni pripad se mi opravdu nezda ...
noucamp
Exmember
Exmember

Příspěvekod Honano » úte led 18, 2005 19:12

Tak jen dodám k tìm hovorùm o té swiss lize. Jak jsme se s Quintym nebo Rebelíkem dohadovali jasnì že když v jednom dnu prohraje jak Bern, Davos, Lugana a i Rappe tak je to podezøelé, ale pøeètìte si moje infa. Jak Lugano tak Rappe hráli moc mizernì nato, aby si zasloužili vyhrát Bern a Davos hráli zase spíše, že soupeøe celkem podcenili, ale jinak záøili gólmani slabších celkù. Zase se musí nuznat, že ti co vyhráli hrají o play-off a mají snahu. Takže tohle kolo Swiss hokeje bylo z mého pohledu èisté jen se to prostì nevyvedlo favotitùm. To je jen upøesnìní. Ale samozøejmì si o tom mùže myslet každý svoje.
Honano
Host
Host

Příspěvekod Bud Bunda » pon led 24, 2005 15:39

Mne docela v posledni dobe nastval zapas Ferrero-Zabaleta na AO. Ferrero den predtim zabalil pro zraneni zapas ve ctyrhre ve kterem podaval na vitezstvi a den na to porazil Zabaletu ve trech setech a to uhral Zabaleta jenom 4 gamy :shock: , coz je hodne divne. Nakladalo na to taky dost lidi. :!:
Bud Bunda
Host
Host

Příspěvekod bobos » pon led 24, 2005 16:40

Nic proti Vam ale kdo si mysli ze cesky sport je cisty tak je stejne naivni jako ti co jeste vloni tvrdili ze uplatky rozhodcim ve fotbale neexistuji. Kdyz je kurz na favorita prilis nizky tak nesazim nebo vsadim proti nemu (sparta-ml.boleslav, vsetin-jihlava a jine), je mi jasne ze pri soucasne financni situaci v ceskem sportu je kurz 8 na outsidera prilis lakavy (at uz pro hrace ci spise manazery) na to aby se na nem nevydelalo. Spina ze spolecnosti se prenasi i do sportu, na tom snad neni nic divneho...je jen otazkou casu kdy se neco provali v extralize.
Na druhou stranu si nedovedu predstavit ze by nejaky zapas v Premier League nebo zamorskych soutezi byl "zaplaceny", tem ligam verim.
No at se Vam vsem dari co nejlepe.

----------------------------------------------------------------------------------
Jde jen o muj nicim NEPODLOZENY nazor.
bobos
Host
Host

Předchozí

Zpět na Chat a pokec