bubus píše:sporttipy píše: a jinak já mám prùmìrnì tak jeden fix za dva týdny
jednoznacne suhlasim s tym,co napisal hopbbybett
Tvá snaha o založení nìjakého Fixed klubu je naprosto mimo mísu a úplnì zbyteèná. Fixed samozøejmì jsou ale je jich velmi,ale velmi málo a pokud by se o nich zaèalo mluvit mezi více lidmi, tak nebudou už vùbec žádné... Sport je nìkdy velmi prohnilí, ale ne zase tak aby každý týden byl nìkde fixed match, jak si zøejmì pøedstavuješ.
Tìm vyvoleným staèí fixed match tøeba jen 1 do roka a nebo i jen jednou za život. Tak je to s fixed match....
k tomuto sa mozem taktiez len pripojit:
Doufám, že tenhle pøíspìvek píšeš z Baham a ofukují tì ty nejhezèí holky na ostrovì.... Pokud to tak není ,tak je nìkde chyba....
Zøejmì vsázíš malé vklady na ty 14denní fixed... zøejmì na to nemáš dostatek financí. to se mùže ale zmìnit dej mi info o fixed a vìø, že za mé peníze na tìch Bahamách budeš....
PS:
s INFO o "FIXED MATCH",ktory vide(staci aj kazdy druhy...)priemerne raz za dva tyzdne si "kupis aj tie BAHAMY"...
GL
to je tvùj názor nemá cenu se o tom bavit, to co jsem napsal je pravda opravdu má prùmìrnì jeden fix za ètrnáctdnù, ale protože stále studuju nemám tolik prostøedkù, mimochodem bahamy mì nelákají já totiž nesnáším vedro jo a pokud mi nevìøíš vstup do našeho klubu a uvidíš.....to je asi tak všechno co bych chtìl øíct...