?

Moderátor: Moderátoři

?

Příspěvekod mata » pon dub 11, 2005 9:42

chcel by som sa Vas spytat,preco zakazdym ked odidem z tejto stranky,automaticky ma to odlhasi... ked tu pridem ,tak stale pyta odo mna nick +heslo a to aj napriek tomu,ze stale zaskrtnem - prihlasovat aj nabuduce (tu kolkonku,co je pod nickom a heslom pri prihlaseni) diky
mata
Exmember
Exmember

Re: ?

Příspěvekod kali » pon dub 11, 2005 11:59

mata píše:chcel by som sa Vas spytat,preco zakazdym ked odidem z tejto stranky,automaticky ma to odlhasi... ked tu pridem ,tak stale pyta odo mna nick +heslo a to aj napriek tomu,ze stale zaskrtnem - prihlasovat aj nabuduce (tu kolkonku,co je pod nickom a heslom pri prihlaseni) diky

ten problem jsem mel nedavno z niceho nic taky, fungovalo to bez problemu pak najednou ne, ted uz zase ano. Problem byl v Exploreru, kdyz jsem ho preinstaloval tak pohoda
kali
Moderátor
Moderátor

Re: ?

Příspěvekod KODA1 » pon dub 11, 2005 12:09

mata píše:chcel by som sa Vas spytat,preco zakazdym ked odidem z tejto stranky,automaticky ma to odlhasi... ked tu pridem ,tak stale pyta odo mna nick +heslo a to aj napriek tomu,ze stale zaskrtnem - prihlasovat aj nabuduce (tu kolkonku,co je pod nickom a heslom pri prihlaseni) diky

Tento problém jsem mìl v Opeøe,kdy mì to vždy odhlašovalo.Proto se sem hlásím je v IE.
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » pon dub 11, 2005 13:24

Ja mel tento problem taky z niceho nic u IE, ale "odeznel" bez preinstalace...

Ted teda pouzivam FireFOX a u toho bez problemu...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Zpět na Chat a pokec