Synottip a problémy - víte nìco bližšího?

Moderátor: Moderátoři

Synottip a problémy - víte nìco bližšího?

Příspěvekod AMZ » pon srp 15, 2005 10:30

Vedou se øeèi typu: "jedna paní povídala", ale znáte to:"není šprochu, aby na nìm nebylo pravdy trochu".

Synottip znaènì investoval do nevýnosných venkovských automatù na pøíjem sázek....

Poslední dobou se zhoršila rovina kurzù - nejhorší u nás - na tenis 1.65 - 1.90 nebo 1.75 - 1.80 !!!

Zavádí se nesmyslná omezení - na nìkolik zápasù v hokeji 5-Aku. Problémové krajské soutìže - opìt u všech 5-Aku. Tenisy také zaèínají na 3-Aku.

Vrcholem je dnešní MLB - komplet celá 3-Aku.

Mnì konkrétnì bezdùvodnì dvakrát bìhem víkendu odmítli vzít jakýkoli sebemenší obnos na házenou a basket.

Takhle úspìšná firma nejedná.

A? si to každý pøebere selským rozumem po svém, co to znamená...

Pokud víte nìco bližšího z vašich poboèek - problémy s vyplácením, pozastavení pøíjmu sázek, uveïte je zde.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod hobbybet » pon srp 15, 2005 11:51

Já mám se Synottipem bohaté a pøevážnì kladné zkušenosti.
Je pravda, že zavádìjí 3 a více AKU. Tím se ,ale jen vyrovnávají ostatním SK. Na tenis jsou to naši hráèi a malé challengery. Jinak 5AKO to je nesmysl nejhrubšího zrna, ale u tìch Krajù se to pochopit dá.
Jinak kurzy na tenis jsou takové už delší dobu, ne-li od zaèátku. To je jejich velká slabina.

Problém s tím,že mi odmítli vzít jakoukoli èástku na nìjaký zápas jsem už taky mìl. Po rùzných telefonátech jsem pochopil, že se jedná o chybu systému, která se obèas stane, ale je fakt,že to je nepøíjemné. Já to øešil tak, že když to nešlo pøes telefon vsadit, šel jsem do sbìrny a tam to podal. To že to byla chyba jsem poznal tím, že jsem to pøes tel. podat z rùzných kont a to i tìch, kde nemám obrat moc velký,takže to nebylo tím, že by mi tøeba snížili vklady.

No k venkovským automatùm: myslím si,že ta investice je moc nebolí, nemají s tím prakticky žádné náklady. Snad jen údržba ta nìco stojí. Jinak provoz financuje provozovatel a buï nìco vydìlá nebo ne. Myslím si, že Synottip to bere hlavnì jako raklamu a pøiblížení sázkaøùm.

No a k dnešní MLB. To jsem teda nerozdýchal, když jsem vidìl 3AKO. Celý nabroušený jsem hned volal na Call centrum a tam jsem se dozvìdìl, že se jim tam opìt vloudila chyba a co nejdøíve bude možné sázet MLB normálnì a to sólo.

V poslední dobì jsem vypozoroval jen to, že došlo ke snížení možných vkladù na sbìrnách. Nìkdy se mi stane ,že zápas vsadím tøeba jen za 30- 80% vkladu, který jsem mìl možnost vsadit pøed 2 mìsíci. Ale není to pravidlem. Zøejmì se trošku víc brání. Ale musím øíct, že v žádné jiné SK jsem nikdy nemìl možnost si jednorázovì vsadit vyšší vklad než u Synottipu.
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon srp 15, 2005 12:16

to hobbybet:

Díky za Tvoji reakci.

Sázím u Synottipu (døíve Teletipu) od jejich zaèátku a až na pár výjimek k maximální spokojenosti.

Døíve nebyl problém vsadit na kvalifikanta v tenisu sólo tøeba za 10 000 Kè, nyní už mi tak vysoké vklady nechtìjí brát.

V sobotu mi odmítli vzít basket a házenou a na nìkteré zápasy mám znaènì omezené vklady, což jsem døíve nemíval.

U MLB mají chyby, jak uvádíš, ale za nìkolik hodin je nejsou schopni odstranit.

Krajský pøebor funguje na jiném principu než ostatní sázky. Podezøelé tipy (tøeba na domácí za vysoké vklady) jsou do nìkolika minut bloknuty v nabídce a upraví se ostatní kurzy na remízu a výhru hostí. Nikdy na tom Synottip neprodìlal. Nìco o tom vím... Mají to speciálnì "vychytané".

3-Aku na naše tenisty a challengery jsou opìt omezováním sázkaøù a Synottip tak èím dál víc zapadá do èeského prùmìru po boku Tipsportu a spol.

Na zaèátku mìli mnohem vyšší ambice, bohužel.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod hobbybet » pon srp 15, 2005 13:05

AMZ napsal:
3-Aku na naše tenisty a challengery jsou opìt omezováním sázkaøù a Synottip tak èím dál víc zapadá do èeského prùmìru po boku Tipsportu a spol.

Na zaèátku mìli mnohem vyšší ambice, bohužel.

Ano to je velká pravda. Bohužel...

Ještì k tìm vkladùm. Jim to právì všechno hlídá v poèítaè a ty limity jsou opravdu hodnì snížené. Døív nebyl problém mít na tiketu vklad napø. 40tis , teï je z toho 8 tiketù po 5 tis. no a deváty už tøeba nejde, protože zápas je blok.

GL
hobbybet
Host
Host

Zpět na Chat a pokec