Tipy a tak...

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod KrysaÅ™ » pon kvě 10, 2004 13:36

smallbody píše:Díky. Následující Velkou cenu udìláme zvláštní téma a zkusíme to tam rozebrat, souhlasíš??? Asi se do nich pustim s vervou. :wink:

Ok

Jinak quinton z hlediska poruch myslím že 99% je akorát.No a když ho nìkdo sestøelí tak to není porucha.Jinak jak øíkals nemá cenu dávat na Sumachera že dojede první za ten kurz 1,5 to nemá fakt cenu.To je dost velký ryziko.
KrysaÅ™
Host
Host

Příspěvekod quinton » pon kvě 10, 2004 13:36

Krysaø píše:Jinak na formuly se dá celkem pìknì vidìlat.Npø vsadíš si na dva až tøi jezce že dojedou 1-8 a máš kurz kolem 2,.. dáš to za 2000 a máš 4000 :lol:

Tìžko to posoudit, jestli ti to fakt vychází tak není dùvod proè v tom nepokraèovat (Nikdy nemeò vítìznou taktiku).
Já vím že kdybych dal 3 jezdce tak urèitì 1 nedojede.
quinton
Exmember
Exmember

Formule

Příspěvekod Gizmo » pon kvě 10, 2004 13:46

Kamos se kterym spekulujem chytnul formule po 3. z 3 pokusu(ted konkretne 4jezdce), ale samozdrejme mu byl kurz 16 malo a dal tam jeste neco co mu to zkurvilo .... najaka Barcelona nebo nejakej takovej hnus ... priste ho pritlacim aby natipoval a rek mi to a dam to sem jinak dava i motorky(az se pojedou tak ho taky pumpnu o tipy taky mu to vychazelo - mistrovskej kousek - tip 1. 2x tip do 3. - tzn cela bedna) Ale je jasny ze pokud se neco posere na technice nebo nejakej svatecni jezdec zaboduje pri predjizdeni o kolo (viz ten cech v Truckach jak ho nakej noma sundal) a sazka je v riti
Koupim zitrejsi sport. zn.:Specha :-)))))
Gizmo
Host
Host

Re: Formule

Příspěvekod smallbody » pon kvě 10, 2004 13:57

Gizmo píše:Ale je jasny ze pokud se neco posere na technice nebo nejakej svatecni jezdec zaboduje pri predjizdeni o kolo (viz ten cech v Truckach jak ho nakej noma sundal) a sazka je v riti

To mi nìjak uteklo. Co se stalo????? :shock:
:wink2: Dìkuji všem propagujícím PROFISAZKAR.com! :thumbup1:
smallbody
Host
Host

Příspěvekod KrysaÅ™ » pon kvě 10, 2004 18:07

quinton píše:
Krysaø píše:Jinak na formuly se dá celkem pìknì vidìlat.Npø vsadíš si na dva až tøi jezce že dojedou 1-8 a máš kurz kolem 2,.. dáš to za 2000 a máš 4000 :lol:

Tìžko to posoudit, jestli ti to fakt vychází tak není dùvod proè v tom nepokraèovat (Nikdy nemeò vítìznou taktiku).
Já vím že kdybych dal 3 jezdce tak urèitì 1 nedojede.

To máš pravdu když dáš 3 jezdce tak 1 nevinde.Chce to sázet pouze jako dvojce.Pokud vsadíš víc jak 2 jezdce na jeden tiket tak šance že vyhraješ je o dost menší
KrysaÅ™
Host
Host

Předchozí

Zpět na Chat a pokec