Program TIPNI

Moderátor: Moderátoři

Program TIPNI

Příspěvekod Vlèevskiy » sob pro 17, 2005 19:12

Mùže mi nìkdo vysvìtlit, co je to vùbec za prográm. Já sem ho teda nainstaloval a nevím co mám dìlat dále :oops: Dival jsem se a není tam napøíklád taková anglická nebo nìmecká nejvyšší soutìž. Na co to vùbec je? :roll:
Vlèevskiy
Host
Host

Příspěvekod kali » ned pro 18, 2005 15:57

na to by ti asi nejlepe odpovedel tvurce programu Zirkonxx :wink:

Nevim v jake fazi to ted je a jak pokracuje plneni databaze, mozna sis stahl nejakou starou verzi :idea:

napis mu sz, pokud si nevsimne tohoto topicu :wink:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Vlèevskiy » ned pro 18, 2005 17:30

Já sem si to stahnul z tohoto forumu, program TIPNI. Ale podle mì je to nìjaká blbost, paè je to už staré asi rok a nikdo to naaktualizuje. Takže asi to odinstaluji, stejnì tam není ani ruská, ani anglická fotbalová liga :roll:
Vlèevskiy
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » ned pro 18, 2005 20:19

Vlèevskiy píše:Já sem si to stahnul z tohoto forumu, program TIPNI. Ale podle mì je to nìjaká blbost, paè je to už staré asi rok a nikdo to naaktualizuje. Takže asi to odinstaluji, stejnì tam není ani ruská, ani anglická fotbalová liga :roll:

Ja jej nepouzivam, ale usuzuji, ze nejspise nemusis mit vsechny suatabaze s vysledky...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Vlèevskiy » ned pro 18, 2005 20:54

-=Ondra=- píše:
Vlèevskiy píše:Já sem si to stahnul z tohoto forumu, program TIPNI. Ale podle mì je to nìjaká blbost, paè je to už staré asi rok a nikdo to naaktualizuje. Takže asi to odinstaluji, stejnì tam není ani ruská, ani anglická fotbalová liga :roll:

Ja jej nepouzivam, ale usuzuji, ze nejspise nemusis mit vsechny suatabaze s vysledky...

No, to je jedno, stejnì je to beztak nìjaká blbost :lol: Já moc ani nechápu jak takové prográmy mohou pomoct k lepšímu tipování. Podle mì ty nejdùležitìjší novinky se dozvíš stejnì z internetu ( musí ovšem najit ty nejlepší stránky) a pak samozøejmì z televizních pøenosù, což je asi to nejdùležitìjší :roll:
Vlèevskiy
Host
Host

Příspěvekod zirkonxx » sob pro 24, 2005 13:48

Vlèevskiy píše:
No, to je jedno, stejnì je to beztak nìjaká blbost :lol: Já moc ani nechápu jak takové prográmy mohou pomoct k lepšímu tipování. Podle mì ty nejdùležitìjší novinky se dozvíš stejnì z internetu ( musí ovšem najit ty nejlepší stránky) a pak samozøejmì z televizních pøenosù, což je asi to nejdùležitìjší :roll:

Tak na vysvìtlení tenhle program vznikl pro mou osobni potrebu statistiky a evidence vysledku... to ze tam nejsou všechny vysledky je dano nedostatkem casu a tim ze to je nekomercni projekt kteremu se venuji ve svem volnem case...

Pokud mi budes chtit pomoct tak budu rad..
Urcite muzu pridat dalsi ligY ale pritom jak nestiham dopnovat ty stavajici se mi zda zbytecne pridavat dalsi..
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

Příspěvekod Vlèevskiy » sob pro 24, 2005 18:09

zirkonxx píše:
Vlèevskiy píše:

Tak na vysvìtlení tenhle program vznikl pro mou osobni potrebu statistiky a evidence vysledku... to ze tam nejsou všechny vysledky je dano nedostatkem casu a tim ze to je nekomercni projekt kteremu se venuji ve svem volnem case...

Pokud mi budes chtit pomoct tak budu rad..
Urcite muzu pridat dalsi ligY ale pritom jak nestiham dopnovat ty stavajici se mi zda zbytecne pridavat dalsi..

Jo, chapu to. Ale stejnì se mi zdá, že ty programy k vìtší úspìšnosti nepøispivají. No, možná jen trošièku. Myslím, že na to máš skuteènì málo èasù a proto ten program bez správných aktualizaci jaksik postradá svùj smysl :roll: No, a tím, že bych ti pomahal, to asi nebude ten správný nápad :lol: , jelikož moje znalosti s programováním jsou na bodu mrázù :lol: :oops: Jsem vždycky rád, když dostánu 4 z poèitáèù. Konkretnì teï probiráme delphi. Pascal už jsme probrály, ale že bych z toho byl nìjak chytøejší, to se øíct rozhodnì neda. Holt, jsem si vybrál špatnì, mìl jsem radší jit na ekonomiku. No, možná se tam ještì dostanu, uvidíme za 2 roky :?
Vlèevskiy
Host
Host

Příspěvekod zirkonxx » ned led 29, 2006 20:32

Vlèevskiy píše:Jo, chapu to. Ale stejnì se mi zdá, že ty programy k vìtší úspìšnosti nepøispivají. No, možná jen trošièku. Myslím, že na to máš skuteènì málo èasù a proto ten program bez správných aktualizaci jaksik postradá svùj smysl :roll: No, a tím, že bych ti pomahal, to asi nebude ten správný nápad :lol: , jelikož moje znalosti s programováním jsou na bodu mrázù :lol: :oops: Jsem vždycky rád, když dostánu 4 z poèitáèù. Konkretnì teï probiráme delphi. Pascal už jsme probrály, ale že bych z toho byl nìjak chytøejší, to se øíct rozhodnì neda. Holt, jsem si vybrál špatnì, mìl jsem radší jit na ekonomiku. No, možná se tam ještì dostanu, uvidíme za 2 roky :?

urcite nejdulezitejsi veci je pridavani vysledku a k tomu nejsou potreba nejake vysoke znalosti pocitacu...
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

Zpět na Chat a pokec