Zvolit rozsahlost nebo strizlivost pri tvoreni anylyzy?

Moderátor: Moderátoři

Mate radeji delsi analyzy s obrazky, grafy apod. nebo pouze kratsi vystizny text?

dlouha barevna analyza
12
26%
kratka textova analyza
25
53%
je mi to jedno
10
21%

Celkem hlasů : 47

Příspěvekod -=Ondra=- » úte led 24, 2006 20:20

Salat píše:
Vlèevskiy píše:
richardt píše:Toto je celkem zajímavá diskuze (i když nic nevyøeší).

Já se taky obèas snažím o krátkou a výstižnou analýzu,jenže potom se nìjak rozepíšu a když se potom kouknu,kolik toho je - no hrùza !

Jak jsem si ale všimnul,nestává se to jen mì...

co to je za pitomost! rozepišu se a když se podivám kolik toho je? :shock: No, snad je dobøe, že se rozepišeš a dáš nejvíce informaci!

myslim ze to bylo mysleno jinak... chces to podat strucne a vystizne, ale jak pises a pises, tak z toho najednou mas dost dlouhou analyzu. Me se to stava taky, naposledy treba dneska...

Presne tak.. me se to take stava... Nejpikantnejsi byla jedna z poslednich analyz na Masters-Ronnie*Ebdon, kde jem zacal slovy "Vemu to velice strucne a vystizne" a nechtene jsem to prepiskl o hodne... Clovek pise a mysli a pise... teda alepson ja to davam obvykle na jeden zatah a nepremyslim jak je to dlouhe... Zapisuji na co mezek mysli a co ho napada a delku nereguluji... Navic to nekdy pisi v NotePadu a kdyz nemam zalamovani radku tak ani nevidim kolik jsem napsal.. : )

Zjistil jsem, ze je pro me vzdy pozitivni zacit psat s tim, ze to bude strucne, protoze pak mam lepsi tok myslenek...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte led 24, 2006 22:12

-=Ondra=- píše:
Salat píše:
Vlèevskiy píše:
richardt píše:Toto je celkem zajímavá diskuze (i když nic nevyøeší).

Já se taky obèas snažím o krátkou a výstižnou analýzu,jenže potom se nìjak rozepíšu a když se potom kouknu,kolik toho je - no hrùza !

Jak jsem si ale všimnul,nestává se to jen mì...

co to je za pitomost! rozepišu se a když se podivám kolik toho je? :shock: No, snad je dobøe, že se rozepišeš a dáš nejvíce informaci!

myslim ze to bylo mysleno jinak... chces to podat strucne a vystizne, ale jak pises a pises, tak z toho najednou mas dost dlouhou analyzu. Me se to stava taky, naposledy treba dneska...

Presne tak.. me se to take stava... Nejpikantnejsi byla jedna z poslednich analyz na Masters-Ronnie*Ebdon, kde jem zacal slovy "Vemu to velice strucne a vystizne" a nechtene jsem to prepiskl o hodne... Clovek pise a mysli a pise... teda alepson ja to davam obvykle na jeden zatah a nepremyslim jak je to dlouhe... Zapisuji na co mezek mysli a co ho napada a delku nereguluji... Navic to nekdy pisi v NotePadu a kdyz nemam zalamovani radku tak ani nevidim kolik jsem napsal.. : )

Zjistil jsem, ze je pro me vzdy pozitivni zacit psat s tim, ze to bude strucne, protoze pak mam lepsi tok myslenek...

toto se mi stává vždy, když chci nìco napsat, øeknu si, dneska to odbydu pár slovy,pìknì ve struènosti, jen tak letem svìtem a jak to tak letí a letí, najednou je to už deset øádkù, dvacet , tøicet .... :mrgreen:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Filipi » pát úno 03, 2006 0:08

Je úplnì jedno jakou formu bude analýza mít. Dùležité je kdo ji naspal. Jestli toho tipéra už znám a jak se mu momentálnì daøí. Nejlepší jsou samo jeho pøesné statistiky úspìšnosti v tom kterém odvìtví. Vše ostatní je druhoøadé.
Zatím mì to baví...
Filipi
Host
Host

Předchozí

Zpět na Chat a pokec