Otazka pre Slovenskych tipujucich ohledne SK

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod -=Ondra=- » úte bře 28, 2006 19:25

ElemenT_99 píše:me osobne se to fakt libi, tak sorry, ale vymluvu s netem neberu, ted ma rychlej net skoro kazdej..... :wink:

Psal jsem snad nekde ze se vymlouvam na net?? :?: :?: Bud nemim po sobe cost, nebo ty neumis cist po me.. :lol:

Navic kdyz mi nejde net, jako ze mi dost casto wifi nejede (zkurv*ny ruseni), tak mam hlavne potrebu najet do mailu a zbytek me moc nezajima... Takze kdyz zlobi net tak se nikam nehrnu a kdyz jede tak s rychlosti problemy nemam ...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod ElemenT_99 » úte bře 28, 2006 21:37

malé nedorozumìní, s tím netem to bylo na mafixe viz jeho argument, že se to natahuje zbyteènì dlouho :twisted: ...
(7-5) +6,95 units

Obrázek
ElemenT_99
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » stř bře 29, 2006 18:11

ElemenT_99 píše:malé nedorozumìní, s tím netem to bylo na mafixe viz jeho argument, že se to natahuje zbyteènì dlouho :twisted: ...

srry... myslel jsem ze jsi odpovidal na muj post... kazdopadne velky obrazek v podpisu se nejenze dlouho natahuje, ale podle meho i zneprehlednuje cteni postu... maximalni velikost bych videl jako to ma ted Widush.. je to takove nejmene rusive... ale to je jenom muj skoromny nazor..
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod bubus » stř bře 29, 2006 19:18

-=Ondra=- píše: kazdopadne velky obrazek v podpisu se nejenze dlouho natahuje, ale podle meho i zneprehlednuje cteni postu... maximalni velikost bych videl jako to ma ted Widush.. je to takove nejmene rusive... ale to je jenom muj skoromny nazor..

:arrow: :yes: "podpisy" su uplne zbytocne,len to zabera miesto a vacsiu uspesnost v tipovani to nikomu neprinesie :idea: :roll:, (moj nazor)ak niekto chce,nech si tam da nejaky "slogan" to pochopim,ale obrazky :roll:
bubus
Host
Host

Předchozí

Zpět na Chat a pokec