VOLBY 2006

Moderátor: Moderátoři

VOLBY 2006

Příspěvekod TDG » úte kvě 30, 2006 7:35

Je to velmi netradièní téma, ale dnes jsem na Unibetu našel sázky na naše volby, které nás èekají o víkendu. Mají tam vypsané dvojice a jedna mi pøijde jako absolutní banker.

4361 KSÈM - KDU-ÈSL
Which party will gain the highest percentage of votes?

Kurs 1.30 na to, že Komunisti budou mít lepší volební výsledek je podle mì úplnì zadarmo. Ve všech pøedvolebních výzkumech jsou na tom Komunisti jednoznaènì!!! lépe a nedokážu si pøedtavit, že by tomu tak nebylo i ve volbách. Sice se mi celkem hnusí vydìlat peníze na tom, že komunisti busou mít hodnì hlasù, ale kdo vám dá 30 procent úrok? Takže pokud nìkdo sledujete politiku, zkuste mi to vyvrátit, ale já tomuhle vìøím tak na 9,9/10.
TDG
Exmember
Exmember

Příspěvekod Temlis » úte kvě 30, 2006 7:37

Bohužel s Tebou musím souhlasit, nevím kde se to zvrhlo, ale v poseldních letech komunisti bohužel opìt "táhnou" a sbírají hlasy a køesla v poslanecké snìmovnì, aè se mi to hnusí, myslím že to nemá kam..
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Příspěvekod frantapriklep » úte kvě 30, 2006 7:56

No nepatrí to tak úplne sem,lebo ide o slovenské VO¼BY,ktoré budú 17.6.,no nechcem kvôli tomu otvára? novú tému.
Slovenská Niké vypísala ve¾kú porciu kurzov a jednoznaèným favoritom u nej je SMER Róberta Fica.Na ví?azstvo SMERU je vypísaný kurz 1,07.
Urèite,preferencie sú urèitým vodítkom,SMER má v nich výrazný náskok.Ale v preferenciách jasne viedol aj pred 4 rokmi a realita bola iná.
Preto som riskol tip proti SMERU,no nie na ví?aza iného ako SMER @7,ale na presné poradie strán.
Niké vypísala možnosti presného poradia strán.Je tam viacero možností,no ako prvý všade figuruje SMER.Posledný tip je iné poradie strán,èo je v podstate aj tip na iného ví?aza volieb,hoci je tam aj možnos? iného poradia s prvým SMEROM.Kurz bol viac ako lákavý @ 40.To som jednoducho odmietnu? nemohol a ukazuje sa že som asi nebol sám lebo už v nede¾u bol kurz 30 a dnes je 25.

TIP: NIKÉ slovenské vo¾by - iné poradie strán - @ 25 - 1/10
"It's better to be silent and be thought a fool,than speak and remove all doubts..."
frantapriklep
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » úte kvě 30, 2006 8:29

----------------------------------------------------------------

Tip na komunisty už tu v nedìli zveøejnil qwertyy a já s ním souhlasím.

VOLBY 2006 by proto bylo dobré sjednotit pod jedno téma. Žádám nìkterého z moderátorù, a? tak uèiní.

Díky.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod TDG » úte kvě 30, 2006 8:40

AMZ píše:----------------------------------------------------------------

Tip na komunisty už tu v nedìli zveøejnil qwertyy a já s ním souhlasím.

VOLBY 2006 by proto bylo dobré sjednotit pod jedno téma. Žádám nìkterého z moderátorù, a? tak uèiní.

Díky.

TAK TO SE OMLOUVÁM, ZØEJMÌ JSEM TO PØEHLÉDL. PODSTATNÉ JE ŽE SE SHODNEME NA TIPU.
TDG
Exmember
Exmember

Příspěvekod frantapriklep » ned čer 18, 2006 17:47

frantapriklep píše:No nepatrí to tak úplne sem,lebo ide o slovenské VO¼BY,ktoré budú 17.6.,no nechcem kvôli tomu otvára? novú tému.
Slovenská Niké vypísala ve¾kú porciu kurzov a jednoznaèným favoritom u nej je SMER Róberta Fica.Na ví?azstvo SMERU je vypísaný kurz 1,07.
Urèite,preferencie sú urèitým vodítkom,SMER má v nich výrazný náskok.Ale v preferenciách jasne viedol aj pred 4 rokmi a realita bola iná.
Preto som riskol tip proti SMERU,no nie na ví?aza iného ako SMER @7,ale na presné poradie strán.
Niké vypísala možnosti presného poradia strán.Je tam viacero možností,no ako prvý všade figuruje SMER.Posledný tip je iné poradie strán,èo je v podstate aj tip na iného ví?aza volieb,hoci je tam aj možnos? iného poradia s prvým SMEROM.Kurz bol viac ako lákavý @ 40.To som jednoducho odmietnu? nemohol a ukazuje sa že som asi nebol sám lebo už v nede¾u bol kurz 30 a dnes je 25.

TIP: NIKÉ slovenské vo¾by - iné poradie strán - @ 25 - 1/10
tak máme po volbách a po jedinej stávkovej udalosti,ktorú reálne môžem ovplyvni? :D ,a s rados?ou môžem skonštatova?,že hore spomínaný tip vyšiel.Pravdepodobne tu zapadol prachom,no pre mòa bol najvyšším chyteným kurzom v živote.A to tak,že tretia skonèila SNS o 0,05% pred SMK.
"It's better to be silent and be thought a fool,than speak and remove all doubts..."
frantapriklep
Exmember
Exmember

Zpět na Chat a pokec