Moderátor: Moderátoři
Celej rozhovor asi ne. To by si asi ani oni nedovolili. Já nezpochybňuju Petrželovu lásku k ruletě. Jenže si uvědom že daleko horší než lež je polopravda. Takže čísla a některý další věci prostě nemusí souhlasit. A v těchhle plátcích se nedá věřit ničemu. Takže tak se k tomu stavím. Netvrdím že VÍM že to není pravda, ale prostě podobným plátkům nevěřím nic.Bender píše:nedo píše::?:
Opravdu bereš až tak vážně zprávy z novin Aha ???
Hmmmm...
myslíš že by si i takhle stupidni plátek jako AHA vymyslel celej rozhovor?:-)
nedo píše:Celej rozhovor asi ne. To by si asi ani oni nedovolili. Já nezpochybňuju Petrželovu lásku k ruletě. Jenže si uvědom že daleko horší než lež je polopravda. Takže čísla a některý další věci prostě nemusí souhlasit. A v těchhle plátcích se nedá věřit ničemu. Takže tak se k tomu stavím. Netvrdím že VÍM že to není pravda, ale prostě podobným plátkům nevěřím nic.Bender píše:nedo píše::?:
Opravdu bereš až tak vážně zprávy z novin Aha ???
Hmmmm...
myslíš že by si i takhle stupidni plátek jako AHA vymyslel celej rozhovor?:-)
Prostě - když čtu Aha, nemám ze sebe radost
Gagin píše:Jj hlavně že Krampol si ho přečte ještě 2x a bude mít maturitu nebo jak je ta reklama
Tomu sem se musel fakt smát do čeho lidi jdou kvůli prachům za reklamu
Temlis píše:
Pořád mi reklama s Krampolem připadla ještě ucházející než Helenka v reklamě na Koral, i když kdo by odolal, že?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 návštevníků