Otvaram si novy topic,kde sa budem zameriavat na rozne handicapy,zo zaciatku hlavne Futbal,niekto si povie ze to je zbytocne,mozno ano,mozno nie,vsetko ukaze cas,kazdopadne zatial si nestazujem,nieco som odskusal,nieco uz zarobil,co mi nechyba je chut a elan,velke oci nemam,ak to pojde nadalej jak ma budem len rad,v dnesnej dobe mam pocit ale uz davnejsie,sport sa dost vyrovnava a nielen vo futbale,favoriti sice pretrvaju,ale kolkokrat su to len papierovi(viz Feyenoord v minulej sezone),ale tym som chcel povedat ze favoriti na ktorych su vypisane kurzy cca 1.2-1.5 maju velke problemy robit si skore,vacsinou sa uspokoja z vyhrou o 2 goly,gol,dokonca uz ani holandske kluby ajax,psv neboli take suverenne golovo jak sme si zvykli..mojou ulohou je vytazit zo streleckej impotencie velkeho favorita,a tym padom zarobit na vyssom kurze aky ponuka bezny kurz na jeho vyhru..
Trosku si priblizim zapasy tak od minulej soboty,zhruba teda tyzden co sa o to zaujimam..
KI Klaksvik 1 - 2 Hammarby
Polsko U20 1 - 0 Brazílie U20(velke prekvapenie)
Singapur 0 - 3 Austrálie
HJK Helsinki 0 - 0 Vaasa PS(tu som nezmyselne hral cisto hcp na hjk,v kombinaci by vyslo,finska neponuka 0:2)
CSKA Moskva 0 - 0 Kuban(ruska neponuka hcp 0:2,tu som osobne hral,hcp 0:1x,hcp 0:1 2)
Portugalsko U20 2 - 0 Nový Zéland U20
Rosenborg 2 - 2 Aalesund(hostujuci brankar vyrovnal v 94.min )
Shamrock Rovers 1 - 0 Athlone Town
FH Hafnarfjordur 4 - 1 Vikingur R.(toto by som vobec nehral,hafnar predtym dostal vyprask 1-4)
Argentina 4 - 2 Kolumbie
Palmeiras 2 - 0 America-RN(brazilska tiez neponuka hcp 0:2,tu som sa popalil,stacilo pridat presny 2-0,uz som sa poucil)
Paranaense 1 - 1 Nautico
[color=green]Brazílie U20 3 - 2 Jižní Korea U20
Panama U20 0 - 6 Argentina U20(tento match by som pravdepodobne vynechal,cakala sa nadielka)
Brazílie 1 - 0 Ekvádor
Uruguay U20 1 - 0 Jordánsko U20
Zambie U20 1 - 2 Španělsko U20
Nový Zéland U20 0 - 1 Gambie U20
Argentina U20 1 - 0 Severní Korea U20
Česko U20 2 - 1 Panama U20
Parana 0 - 1 America-RN
Samzorejme hralo sa viacej zapasov od minulej soboty do kurzu 1.5,ale vacsinou z nizsych lig,kde sa hcp tazko podavaju,slaby vyber,takisto neiktore zapasy 1.5 boli z mojho pohladu rizikove moc..Pre uplnost
Maribor 2 - 1 Birkirkara
Slavija Sarajevo 3 - 2 Sant Julia
Slovan Bratislava 3 - 0 FC Differdange 03
Cobh Ramblers 3 - 0 Monaghan Utd
Argentina U20 0 - 0 Česko U20
MK 0 - 3 Ham-Kam
Raufoss 1 - 2 Molde
Tampere United 2 - 1 IFK Mariehamn
Jonkopings Sodra 2 - 3 IFK Norrkoping
AIK Stockholm 2 - 0 Trelleborgs FF
Sao Paulo 1 - 0 Internacional
Dundalk 2 - 0 Kildare County
Balestier Khalsa FC 2 - 0 Korean Super Reds
Chile U20 3 - 0 Kongo U20(tuto neviem ci by sa vyplatila kombinacia)
Nemusi to nic znamenat,samozrejme moc sa toho nehra,ale mna to urcite zaujalo..
Osobne som hral Cska,Hjk(opacne ),Rosenborg,Palmeiras,Uruguay20,Gambia20,Cesko20 takze tak na hrane,ale kazdopadne mala spokojnost zatial
Moja 1.kombinacia na futbal je hcp 0:1,1:0 x,hcp 0:1,1:0 2,presny 2-0,0-2..tam kde sa neponukaju hcp 0:2,2:0
2.kombinacia je hcp 0:1,1:0 x,hcp 2:0,0:2 x,presny 3-0,0-3
Zvacsa pouzivam 2.kombinaciu,1.kombinacia nesie vacsie riziko..
Urcite riziko tam je to je jasne,ale kde nie je
Odnes tu budem pridavat zapasy,ktore hram a na konci mesiaca zhodnotim ci to malo vyznam,alebo nemalo,system zavediem jednoduchy=jednotkovy(1j=100korun ),samozrejme u mna moze byt 1j-xxxxxx korun,nikoho to nemusi zaujimat za kolko davam,resp.nikoho to nezaujima,kazdy podla svojich moznosti,kazdopadne ked budem plusovo v jednotkach,som plusovo aj financne,doveru pisat nebudem,je nemenna,stale rovnaka.Vklad sa bude vzdy pohybovat rozpisovo do 10j,mam 20 nasobok celkoveho vkladu to jest 200j,tak uvidim ako dopadnem..
Prve tipy na dnes budu cca do 2 hodin