31.3. nocni sazeni

Moderátor: Moderátoři

31.3. nocni sazeni

Příspěvekod kali » stř bře 31, 2004 22:20

Cauves,

je nekdo vzhuru a chysta se sazet na nocni zapasy? Ze by jsme zkusili vybrat neco vynosneho :lol:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod jurjicek » stř bře 31, 2004 22:36

Nazdárek Kali.
Rád bych s tebou zkusil nìco vybrat ale jsem pøipojený pøes mobil a každou chvíli se mi vybije baterka. Snad ještì stihnu pøevést ty peníze (taky díky tvému pøekladu) ale to bude asi dnes tak všechno. Je mi líto. :wink: Ale Tobì pøeji at nìco šikovnýho vymyslíš.
Hodnì štìstí. :D
jurjicek
Host
Host

Ani ne ...

Příspěvekod Gizmo » stř bře 31, 2004 22:36

Ted sleduju vysledky - Brrrr uz je mi jasno ze zase bude v kazdym okne 1 chyba. Tunis, Estonsko (na co sem to myslel???:oops:) a Madarsko(Vazne skoda bylo to hezky okynko :cry: ).

Ze zapasu co se snad jeste nezacali tu mam jeste Brazilii, a NHL Calgary a Buffalo

s mojim stestim to vyjde abych mel v kazdym okne skutecne jen tu jednu chybu a pak se asi vsteknu :?

Tak good luck
Gizmo
Host
Host

Příspěvekod kali » stř bře 31, 2004 22:44

Omlouvam se za pozdni odpoved.

Jsem taky pripojenej pres mobil, nemas nabijecku ?? :lol:

Mam treble: Calgary -0.5, dale pak Uruguay 1, Brazilie X2

Pak hraju Toronto (NBA), Buffalo -0.5, Ottawu, Detroit -0.5, Minnesota OVER a Celtic :)

Takze toho mam spoustu, to bude zajimava noc.

Hodne stesticka preji
kali
Moderátor
Moderátor

Good Luck

Příspěvekod Gizmo » stř bře 31, 2004 22:50

Tak good night a hodne toho ... pokakanyho ... co se mi ted v sazeni vyhejba ... tak at to trefuje aspon kolem ... :-))) Jdu chrupat ...
Gizmo
Host
Host

Příspěvekod kali » stř bře 31, 2004 22:55

Jojo, zakon schvalnosti. Nikdy se nestane aby nevysli vsechny zapasy na jednom tiketu a druhy cely vysel.

Nejlepe kazdy tiket jedna chyba :lol:

Mej se ja si to vychutnam do 5 do rana :wink:
kali
Moderátor
Moderátor

add tikety

Příspěvekod Gizmo » stř bře 31, 2004 23:06

Add tikety - uz sem i losoval co dat do kteryho okna a dopadlo to tak ze oproti zviklostem sem mel kombika s 3ma oknama(muj oblibenej) (po 4 zapasech) s kurzem oken 12, 4, 6 a hadej co ... jedna chyba v tom 12 ....jedna v tom 6 a pro jistotu 2 v tom 4 - a to byli skutecne TUTOVICE :lol: ja mam dojem ze cpat prachy rozhodcim je zbytecny - staci rict me ja dam solo sazku za 50Kc a uz je prekvapeni kola na svete ... :lol: no nic tak jeste jednou good luck a ja jdu uz vazne chrupat ... rano stehuju archiv:-))))
Gizmo
Host
Host

Příspěvekod jurjicek » stř bře 31, 2004 23:17

To nebyla pozdní odpovìd, to bylo perfektní a akorát, ted jsem si pøevedl peníze z Moneybookers do Gamebookers akorát že na jednom úètu mi zmizeli a na ten druhý zatím ještì nedošli, (neví nìkdo jak dlouho tento pøevod trvá) takže dnes z toho sázení už nebude nic (aspon ušetøím) ale vám všem pøeji hodnì štìstí. Ani jsem se dnes na žádnou kursovou nabídku nestaèil podívat a tak bohužel nemohu pøispìt do diskuse.
:roll:
Nabíjeèku mám ale nabíjení mi trvá necelý 2 hodiny a to už asi usnu.
Všem dobrou a Tobì, Kali ještì jednou vøelý dík za tu pomoc :D
jurjicek
Host
Host

Příspěvekod kali » stř bře 31, 2004 23:27

Jsi pripojeny seriovym kabelem? Ja mam USB takze mi to zaroven dobiji :D Jak spravne pises, usetris penize... nebo mozna prijdes o vyhru, ale zitra je taky den

Za pomoc neni zac.

Good night!
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod jurjicek » čtv dub 01, 2004 4:35

Dobré ráno všem.
Jo, jsem pøipojený seiovým kabelem a o tom, že je možné být pøipojený a pøi tom se zároven dobíjet baterka, to slyším od Tebe vùbec poprvé. Asi hloupé, že mohl by jsi mi, prosím, napsat k tomu nìco víc, jak to funguje a co k tomu pøesnì potøebuji. :?: Díky.
No a jak jsem se tak mrknul na vèerejší výsledky, tak bych to tipování mìl tak asi na pùl, možná trochu lepší ale odhadem bych øekl, že peníze jsem spíš ušetøil. :lol:
Pøeji všem hezký den. :D :lol:
jurjicek
Host
Host

Další

Zpět na Chat a pokec