AC_28 / 7 in a row...

Moderátor: Moderátoři

Kedy to Ejsi dokurvi????

v 8. kole
1
6%
v 9. kole
5
28%
v 10. kole
4
22%
11 over (LOOOL)
8
44%

Celkem hlasů : 18

AC_28 / 7 in a row...

Příspěvekod AC_28 » úte dub 26, 2005 20:32

Servus pratele, dovolil som si otvorit novy topic, ako tuna kolegove s otackami, pretoze snad po prvykrat v dlhorocnej kariere tipera som potiahol takuto dlhu a uspesnu snuru... a kedze viem ze toto uz velmi dlho trvat nebude, pochvalim sa teraz, este pred zavahanim... :lol: :lol: :lol:

http://profisazkar.com/tipy.php?SID=426e8e6f69d3b&id_autor=94

dufam ze to vidno aj bez nalogovania... :lol:

GL kolegove, a vsem napodobnu snuru zelam!!!! :lol: :lol: :lol:

Jeeee, a este sa pobavime hlasovanim...
AC_28
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » úte dub 26, 2005 22:05

Dovolil jsem si odhlasovat value bet - 10.kolo, kurs 5.00, vsichni tady jdou do favorita s kursem 1,10 - 11.kolo over, jdu proti proudu, na 11.kolo over je uz ted tolik hlasu, ze z toho urcite udelas fixed a prodas 10.kolo (a ja vyhraju :lol: :lol: :lol: )

GL, Ejsi do dalsich kol (respektive az do desateho :) )
0,5 unit zaklad, 1 unit vyssi med/big, big nebude
kali
Moderátor
Moderátor

:-))

Příspěvekod AC_28 » úte dub 26, 2005 22:10

to kali: Prave som sa rozhodol, ze budem tipovat a triafat dovtedy kym gejmbukers nepodplatia rendyho aby ma zastrelil... :lol: :lol: :lol:
AC_28
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » úte dub 26, 2005 22:25

No já otoèky vzdal, protože nìkdy se nedaøí a kdybych napø. "otáèel" minulý týden, tak už bych nemohl napsat ani tuto odpovìï, protože bych prohrál barák se zaøízením vèetnì PC.

Tvùj odkaz mi nefunguje, vždy mì to pøesmìruje na adresu:

http://profisazkar.com/soutez.php?msg=notlog

Asi to bude tím, že do soutìže mají pøístup jen èlenové members. Pokud bys s tím nemìl moc práce, stálo by za to sem tipy zkopírovat. Je tu registrováno pøes 1800 lidí a members má jen necelých 130 èlenù. Takhle by si Tvoje tipy pøeèetlo více lidí.

Podle pøíspìvkù a možností hlasování odhaduji, že jsi sedmkrát za sebou vyhrál, což je obdivuhodné a mnì nezbývá než popøát nadále hodnì štìstí. Pro mì byl minulý týden katastrofální, ale od nedìle se snad Štìstìna ke mnì pomalu navrací.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod kali » úte dub 26, 2005 22:35

AMZ píše:Tvùj odkaz mi nefunguje, vždy mì to pøesmìruje na adresu:

http://profisazkar.com/soutez.php?msg=notlog

Asi to bude tím, že do soutìže mají pøístup jen èlenové members. Pokud bys s tím nemìl moc práce, stálo by za to sem tipy zkopírovat. Je tu registrováno pøes 1800 lidí a members má jen necelých 130 èlenù. Takhle by si Tvoje tipy pøeèetlo více lidí.

statutu membera ses dobrovolne vzdal v dobe kdy forum nebezelo rychle jak melo (jeste na starem hostingu), na moji zpravu kde jsem Ti opravneni nabizel (nikdy jsi nebyl vyhozen a sam jsi tvrdil, ze se vratis az se zmeni hosting :) ) jsi nereagoval, takze mozna proto se Ti nedari zalogovat se do souteze.

Zkus to jeste jednou, ted uz by to mohlo jit
kali
Moderátor
Moderátor

:-))

Příspěvekod AC_28 » úte dub 26, 2005 22:38

Jasne teda tuto to mame: od najnovsieho po najstarsie:

Tip Kurs Stake Bookie Autor

26.04.2005 18:10

IFK Norrkoping - AIK Stockholm 1 2.25 1 Pinnacle AC_28

25.04.2005 18:22

Djurgarden IF - IS Orgryte Over 2,5 1.99 2 Pointbet AC_28

24.04.2005 14:44

Brescia - Reggina 1 2.1 2 Worldbet AC_28

17.04.2005 09:41

Landskrona - Malmo FF 2 2 2 formula AC_28

14.04.2005 20:13

IFK Goteborg - Valerenga 1 2.25 2 globet AC_28

11.04.2005 18:51

GIF Sundsvall - Elfsborg 1 2.35 1 multibet AC_28

07.04.2005 14:47

CSKA - Auxerre 1 1.9 2 Terno AC_28
AC_28
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » stř dub 27, 2005 0:29

to kali:

Z members jsem dobrovolnì vystoupil pøesnì za podmínek, které uvádíš. Kdybych chtìl, vìø mi, že pro mì není problém napsat pìt nebo deset analýz do sekce Žádost o pøijetí a pravdìpodobnì bych byl vzat zpátky. Domnívám se (vzhledem k èetnosti a pravidelnosti pøíspìvkù, stejnì tak i podle nìkterých nickù, které znám odjinud), že tenisové fórum je v dobrých rukách a patøí bezesporu k tomu nejlepšímu, co u nás existuje. Možná se èasem do members vrátím, ale nechci už nic slibovat. Mnì v souèasnosti plnì postaèuje, že mi umožòujete psát si zde na fóru deníèek, za což vám patøí díky.

Nevím, jak to pøesnì popsat nebo vysvìtlit, ale v dobì mé nepøítomosti v members jsem zjistil, že mi více vyhovuje urèitá volnost, svoboda, asi i lenost. Nevím, jak to definovat. Prostì mùžu psát pøíspìvky, když ale mìsíc nechci psát pøíspìvky, tak se nic nedìje - nikdo mì nevyhodí, nejsem vázán pøesnými pravidly. Jednoduše jsem si na to zvykl a jsem pøíliš pohodlný, abych na tom nìco mìnil. Chyba není na vaší stranì, ale ve mnì. Jiný už zøejmì nebudu.

Soukromé zprávy poèátku roku už neètu a pochopitelnì proto na nì ani neodpovídám. A to ani zde, ani na jiných fórech. V naprosté vìtšinì to byly žádosti o doporuèení konkrétní zahranièní sázkovky k tipování. Poøád to samé a stále dokola. Co šlo napsat veøejnì jsem napsal, ostatní si nechávám pro sebe. Nikoho zde osobnì neznám a nemùžu proto v urèitých vìcech nikomu dùvìøovat.

To že nejsem v members, jsem zde nepsal jako výèitku (pokud si to tak pochopil), ale jako prosté konstantování pro AC_28, aby sem výherní tipy zkopíroval a mohlo si je tak prohlédnout více lidí.

to AC_28:

Superpráce, to se jen tak nevidí, kdybys to takhle otáèel nìkde mimo Pinnacles, tak Ti postatnì zmenší možnosti vkladu a budeš tipovat jen za drobné - brzo by totiž zkrachovali. 8)
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř dub 27, 2005 0:33

oprava:

Vypadla mi pøedložka ve vìtì :oops:

správnì má být:

Soukromé zprávy od poèátku roku..................
AMZ
Host
Host

Příspěvekod kali » stř dub 27, 2005 0:51

AMZ: nebral jsem to jako narazku, ale prave proto, ze jsem nedostal odpoved, tak jsem si nebyl jist, zda jsi tu zpravu cetl. Vim, ze pro tebe neni problem se do members dostat, ale zaroven jsem si vedom toho, ze neni a nebyl duvod proc bys tu proceduru musel absolvovat, vzhledem k tomu, ze jsi nikdy vyhozen nebyl... t.j. budes-li jednou chtit, posli zpravu :wink:

At se ti dari, vychazi ti to zatim vyborne
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod AMZ » stř dub 27, 2005 6:56

to kali:

Díky za vysvìtlení i za nabídku, vážím si ji.

Víš, jak dopadl Sean Connery se svým výrokem: "Nikdy už nebudu hrát Jamese Bonda" a za nìkolik let byla na svìtì bondovka, ve které hrál opìt hlavní roli a která svým názvem parafrázovala jeho pøedchozí neuvážený výrok.

Byla nazvána: NIKDY NEØÍKEJ NIKDY.

To je i moje odpovìï - nechci nic bezhlavì odmítat, ale ani konkrétnì slibovat.

Mìj se fajn a nebudeme už nadále narušovat ejsímu jeho rubriku 8)
AMZ
Host
Host

Další

Zpět na Chat a pokec