to kali:
Z
members jsem dobrovolnì vystoupil pøesnì za podmínek, které uvádíš. Kdybych chtìl, vìø mi, že pro mì není problém napsat pìt nebo deset analýz do sekce
Žádost o pøijetí a pravdìpodobnì bych byl vzat zpátky. Domnívám se (vzhledem k èetnosti a pravidelnosti pøíspìvkù, stejnì tak i podle nìkterých nickù, které znám odjinud), že tenisové fórum je v dobrých rukách a patøí bezesporu k tomu nejlepšímu, co u nás existuje. Možná se èasem do
members vrátím, ale nechci už nic slibovat. Mnì v souèasnosti plnì postaèuje, že mi umožòujete psát si zde na fóru deníèek, za což vám patøí díky.
Nevím, jak to pøesnì popsat nebo vysvìtlit, ale v dobì mé nepøítomosti v
members jsem zjistil, že mi více vyhovuje urèitá volnost, svoboda, asi i lenost. Nevím, jak to definovat. Prostì mùžu psát pøíspìvky, když ale mìsíc nechci psát pøíspìvky, tak se nic nedìje - nikdo mì nevyhodí, nejsem vázán pøesnými pravidly. Jednoduše jsem si na to zvykl a jsem pøíliš pohodlný, abych na tom nìco mìnil. Chyba není na vaší stranì, ale ve mnì. Jiný už zøejmì nebudu.
Soukromé zprávy poèátku roku už neètu a pochopitelnì proto na nì ani neodpovídám. A to ani zde, ani na jiných fórech. V naprosté vìtšinì to byly žádosti o doporuèení konkrétní zahranièní sázkovky k tipování. Poøád to samé a stále dokola. Co šlo napsat veøejnì jsem napsal, ostatní si nechávám pro sebe. Nikoho zde osobnì neznám a nemùžu proto v urèitých vìcech nikomu dùvìøovat.
To že nejsem v
members, jsem zde nepsal jako výèitku (pokud si to tak pochopil), ale jako prosté konstantování pro
AC_28, aby sem výherní tipy zkopíroval a mohlo si je tak prohlédnout více lidí.
to AC_28:
Superpráce, to se jen tak nevidí, kdybys to takhle otáèel nìkde mimo
Pinnacles, tak Ti postatnì zmenší možnosti vkladu a budeš tipovat jen za drobné - brzo by totiž zkrachovali.