Crazy-bet

Moderátor: Moderátoři

Crazy-bet

Příspěvekod Vlèevskiy » stř pro 28, 2005 20:29

Gagine, já jsem se akorát chtìl zeptat, co je to za fórum. Je to nìco podobného jako profisazkar, akorat se za to musí platit? A kolik by to stálo mìsíènì? Nevím, jestli to je tam nìkde napsané, každopadnì jsem to nenašel :oops: , takže nevím :roll: .
Vlèevskiy
Host
Host

Re: Crazy-bet

Příspěvekod Pikalek » stř pro 28, 2005 20:48

Vlèevskiy píše:Gagine, já jsem se akorát chtìl zeptat, co je to za fórum. Je to nìco podobného jako profisazkar, akorat se za to musí platit? A kolik by to stálo mìsíènì? Nevím, jestli to je tam nìkde napsané, každopadnì jsem to nenašel :oops: , takže nevím :roll: .

hehe no sme dva.. dneska sem na to taky koukal ale zadny slusny informace jsem tam nenasel. CHtel sem to taky zkusit ale informacni hodnota nulova :-)
..nebo jsem uplnej blb, coz je taky moznost :-D
Gabriel And Dresden - Tracking Treasure Down

zkuste: http://www.travian.cz/?uc=cz1_18262
Pikalek
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » stř pro 28, 2005 20:57

ne, ne žádný forum to není...

Je to web který poskytuje tipy, mìsíc leden bude placeným mìsícem pro podporu všech lidí kteøí na stránce pracují, vybranou odmìnu si potom rozdìlí...

od února 2005 by mìly stránky fungovat znovu free pro všechny, tedy i tipy by mìly být free...

Jde o to že velké množství tipù je mých, tak aspoò tady trochu máte pøehled jak si vedu :wink:

Ale pøedevším jde o ty tipy, které jsou teï tento mìsíc a mìsíc leden 2006 placenými...

:wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Vlèevskiy » stř pro 28, 2005 23:15

No, trochu mi to nejde do hlavy, jaký má smysl dìlat placené tipy na 1 mìsíc a potom to zase dávat free :? :roll: . No, to je jedno. Ale asi existují takové placené stránky, že? Kde si normalnì zaplatíš nìjaký finanèní obnos a pak máš celý mìsíc ty perfektní tipy od nejlepších profikù v republice. Myslím, že tam pøešel pravì Honano, nebo už zmizel z internetu nadobro? :lol: :?
Vlèevskiy
Host
Host

Příspěvekod Gagin » čtv pro 29, 2005 9:14

Jeden mìsíc jen pro to, aby se zjistilo, jestli tipy vùbec ne stránce nìkdo používá, jestli ano je schopen i zaplatit a taky kvùli tomu aby z toho, že tam dáváme dennì tipy a to zadarmo tak aby jsme z toho alespoò nìco mìli, nìjakou motivaci :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » čtv pro 29, 2005 19:56

Gagin píše:taky kvùli tomu aby z toho, že tam dáváme dennì tipy a to zadarmo tak aby jsme z toho alespoò nìco mìli, nìjakou motivaci :wink:

hm, tady se davaji tipy zadarmo taky a motivace nam jaksi nechybi :roll: :D
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Filipi » čtv pro 29, 2005 23:06

Vlèevskiy píše:No, trochu mi to nejde do hlavy, jaký má smysl dìlat placené tipy na 1 mìsíc a potom to zase dávat free :? :roll: . No, to je jedno. Ale asi existují takové placené stránky, že? Kde si normalnì zaplatíš nìjaký finanèní obnos a pak máš celý mìsíc ty perfektní tipy od nejlepších profikù v republice. Myslím, že tam pøešel pravì Honano, nebo už zmizel z internetu nadobro? :lol: :?

Hanano najdes na www.kolemdvou.cz pod nickem žabak
Zatím mì to baví...
Filipi
Host
Host

Příspěvekod Lark63 » čtv pro 29, 2005 23:29

dhttp://www.esazeni.cz/doporuèuji pøeèíst èlánek o prodejcích tipù je to docela zajímavé.
Lark63
Host
Host

Příspěvekod Lark63 » čtv pro 29, 2005 23:32

http://www.esazeni.cz/ oprava adresy pardon :wink:
Lark63
Host
Host

Příspěvekod Vlèevskiy » pát pro 30, 2005 16:14

Filipi píše:
Vlèevskiy píše:No, trochu mi to nejde do hlavy, jaký má smysl dìlat placené tipy na 1 mìsíc a potom to zase dávat free :? :roll: . No, to je jedno. Ale asi existují takové placené stránky, že? Kde si normalnì zaplatíš nìjaký finanèní obnos a pak máš celý mìsíc ty perfektní tipy od nejlepších profikù v republice. Myslím, že tam pøešel pravì Honano, nebo už zmizel z internetu nadobro? :lol: :?

Hanano najdes na www.kolemdvou.cz pod nickem žabak

Aha, díky za informace. Poøád mì však vrtá hlavou, proè odešel a zmìnil si pøezdívku :?
Vlèevskiy
Host
Host

Další

Zpět na Chat a pokec