Záleží na tom, pøes jaký odkaz ses´registroval. Nìkteré už nemusí být platné. Ale minimálnì ten stálý z hlavních stránek
Betandwinu ve výši 10 EUR za první vklad bys urèitì dostat mìl. Osobnì jsem s bonusy dosud žádné problémy nemìl /vèetnì zmiòovaného
Betandwinu/. Pøipisovány mi byly ihned po pøevodu penìz.
Naopak potíže bývají obèas výbìrem penìz od vyloženì okrajových sázkovek, které nabízejí peníze zdarma bez nutnosti vkladu. Tam už s jistým rizikem poèítat musíš. Zase však sázíš jen za peníze danné sázkovky a logicky tam nepøevádíš peníze vlastní. U tìch stabilnìjších spoleèností, které nabízely urèité peníze zdarma bez nutnosti vkladu, problémy nemám.
Já už od konce letošní tenisové sezóny /záøí/ postupnì sbírám od sázkovek bonusy za vklady nebo rovnou volné sázky /
MrBookmaer-Unibet, PaddyPower, 5dimes/. Ikdyž nejlepší jsou zdarma bonusy bez nutnosti vkladu /naposledy
Nine/.
Tyto bonusy za vklady, volné tikety a bonusy zdarma jsou jedny z nejlepších investic. V lednu ještì pøibude spousta novoroèních bonusù a pak už jen hurá do nové tenisové sezóny.
S klidným svìdomím pak mohu prohlásit - jsem pøipraven!
-------------------------------------------------------------