BONUS na BAW

Moderátor: Moderátoři

BONUS na BAW

Příspěvekod mata » čtv pro 29, 2005 11:39

este sa chcem spytat,ci ten zmienovany bonus v hodnote 20eur aj posielaju?
-som som sa registroval cez ich odkaz,kde ponukaju 20eur,ked sa zaregistrujem (pri vlozeni 30eur) - to vsetko som vykonal,ale bonus este stale nemam.
-pride? alebo len lakaju ludi a ani nepride?

-chcem vediet,ake mate s tym skusenosti,ak mate... dakujem
mata
Exmember
Exmember

Re: BONUS na BAW

Příspěvekod JaraP » čtv pro 29, 2005 12:04

mata píše:este sa chcem spytat,ci ten zmienovany bonus v hodnote 20eur aj posielaju?
-som som sa registroval cez ich odkaz,kde ponukaju 20eur,ked sa zaregistrujem (pri vlozeni 30eur) - to vsetko som vykonal,ale bonus este stale nemam.
-pride? alebo len lakaju ludi a ani nepride?

-chcem vediet,ake mate s tym skusenosti,ak mate... dakujem

ten bonus ti pøipíší k tomu, cos tam vložil a musíš jej nìkolikrát protoèit (nevím pøesnì kolikrát - 3x?) než to budeš moct vybrat
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod mata » čtv pro 29, 2005 12:07

no ano,to mi je jasne,ale zatial mi ten bonus nedali.... :(
mata
Exmember
Exmember

Příspěvekod JaraP » čtv pro 29, 2005 12:33

mata píše:no ano,to mi je jasne,ale zatial mi ten bonus nedali.... :(

možná to bude trvat i nìjaký den, já jsem tam myslím i psal a pak to hned pøipsali
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod mata » čtv pro 29, 2005 12:44

aha,ok,tak diky... tak este pockam,nejaky ten den a potom im napisem...
a pises na tento mail: support.cs@betandwin.com ? alebo na nejaku inu mailovu?
-lebo ja som im minule nieco pisal na tu (support.cs@betandwin.com ),som sa chcel nieco informovat a ani neodpisali! a to som im poslal asi 2 alebo 3 maily s tym istym obsahom...
mata
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » čtv pro 29, 2005 12:44

Záleží na tom, pøes jaký odkaz ses´registroval. Nìkteré už nemusí být platné. Ale minimálnì ten stálý z hlavních stránek Betandwinu ve výši 10 EUR za první vklad bys urèitì dostat mìl. Osobnì jsem s bonusy dosud žádné problémy nemìl /vèetnì zmiòovaného Betandwinu/. Pøipisovány mi byly ihned po pøevodu penìz.

Naopak potíže bývají obèas výbìrem penìz od vyloženì okrajových sázkovek, které nabízejí peníze zdarma bez nutnosti vkladu. Tam už s jistým rizikem poèítat musíš. Zase však sázíš jen za peníze danné sázkovky a logicky tam nepøevádíš peníze vlastní. U tìch stabilnìjších spoleèností, které nabízely urèité peníze zdarma bez nutnosti vkladu, problémy nemám.

Já už od konce letošní tenisové sezóny /záøí/ postupnì sbírám od sázkovek bonusy za vklady nebo rovnou volné sázky /MrBookmaer-Unibet, PaddyPower, 5dimes/. Ikdyž nejlepší jsou zdarma bonusy bez nutnosti vkladu /naposledy Nine/.

Tyto bonusy za vklady, volné tikety a bonusy zdarma jsou jedny z nejlepších investic. V lednu ještì pøibude spousta novoroèních bonusù a pak už jen hurá do nové tenisové sezóny.

S klidným svìdomím pak mohu prohlásit - jsem pøipraven! :wink:

-------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod mata » čtv pro 29, 2005 12:53

je to na centrum.sk a mal by byt novy,lebo dovtedy tam nebol ten odkaz... je vo vyske 20 eur,ked vlozis na hracsky ucet min. 30eur!
-tak este pockam ,lebo od toho ubehol 1 den a stale nic...
tak dufam,ze poslu :)
mata
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » čtv pro 29, 2005 13:00

add korespondence s Betandwinem:

E-mail je správný, ale je známo, že Betandwin se svými klienty moc nekomunikuje...

Zkus napsat ještì e-mail na Centrum.sk, jako poskytovatele banneru. Mají jejich reklamu za provizi, tak a? se snaží.

Hlavnì je dùležité, aby to byl Tvùj první vklad u Betandwinu.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod mata » čtv pro 29, 2005 13:02

jj bol to prvy vklad!
mata
Exmember
Exmember

Příspěvekod JaraP » čtv pro 29, 2005 13:07

AMZ píše:add korespondence s Betandwinem:

E-mail je správný, ale je známo, že Betandwin se svými klienty moc nekomunikuje...

Zkus napsat ještì e-mail na Centrum.sk, jako poskytovatele banneru. Mají jejich reklamu za provizi, tak a? se snaží.

Hlavnì je dùležité, aby to byl Tvùj první vklad u Betandwinu.

se mnou dneska BaW zakomunikovali. Mìl jsem za to, že výplata výhry na MB je otázkou pár minut. Z BaW mi napsali, že to trvá 2-3 dny z dùvodu bezpeènosti. Nevybírám žádné velké peníze cca 60 EUR.

Máš s výbìrem výher do MB nìjaké zkušenosti? - i z jiných sázkovek
JaraP
Exmember
Exmember

Další

Zpět na Chat a pokec