IPSOFT – jeho skutečná tvář

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Hochstapler » pát dub 27, 2007 15:06

jasný pohádky a ostatní lidi si vymysleli čirou náhodou podobný příběhy, nemá cenu to tady řešit, je fakt, no bylo by lepší kdyby ses stavil, ušetřil bys mi cestu, ale do prahy se chystám i tak, tak proč nespojit příjemný s užitečným ;) ahoj
Hochstapler
Exmember
Exmember

Příspěvekod MAJSTER » pát dub 27, 2007 15:42

Pan Cech pochybujem ze dojde na radu HOCHA podla mna padnes ako kabela ked sa stretnete :pljesko: :roll: :D
MAJSTER
Host
Host

Příspěvekod widush » pát dub 27, 2007 16:02

cudujem sa ,ze vas to este bavi vytahovat stale tie iste veci..

rieste si to osbne,cez SZ alebo ICQ, MSN hocico...toto sem proste nepatrí :!:

Locked
widush
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » pát dub 27, 2007 16:18

je rozdil mezi soukromou zalezitosti dvou memberu, ktere zbytek muze verit a nemusi, a situaci, kdy dojde k tomu, ze admin fora zneuzije sveho postaveni a z databaze vezme hesla svych memberu, zneuzije jejich duvery a sveho postaveni a ta hesla pouziva na jinych forech

Ve svetle novych udalosti je momentalne vice nez pravdepodobne, ze Ipsoft stejnym zpusobem zpusobil zaniknuti fora NN, kde kdosi vynesl informaci Ipsoftovi a nikdy se nezjsitilo, kdo to byl. Ted tedy vidim vse v novych souvislostech a je mi celkem jasne, ze to byl Ipsoft, kdo na NN chodil pod Btipovym nickem a zpusobil zaseti neduvery mezi cleny NN fora a jeho nasledny zanik.

Vzdy jsem uznaval a respektoval Ipsofta a kdyz se mi zacaly mnozit zpravy o tom, co vsechno delal za proti-profikovskou kampan v dobe spousteni novych pravidel, tak jsem ho s tim kontaktoval - on vse poprel a ja mu to tehdy naivne veril. Ted toho lituji.

Zneuzil duvery lidi na fore, jehoz je adminem a pouziva zcela jiste nejen Btipovo heslo. Jiz v dopolednich hodinach jsem si vyzadal od Btipa pristupy Ipsofta na zminovane forum, o kterem pise Btip a porovnali jsme je s pristupy zde na profikovi. V tomto okamziku mam zatim informaci o tom, ze na profika chodil minimalne na ucet jednoho cloveka z profitu (bud s jeho svolenim nebo tajne jako v Btipove pripade)

Vsem lidem, kteri jsou na profitu durazne upozorneni: nenechavejte si stejne heslo tam a zde, pokud je mate okamzite zmente. Jestlize se od nynejska ukaze, ze neci heslo bylo propujceno komukoliv jinemu, ci ho Ipsoft zneuzil pro pristup sem, tak bude automaticky vyrazen dany member, nebot se postaram, aby o tomto byli vsichni informovani a nemohlo se to bez vaseho vedomi opakovat.

[color=olive]Nemohu hovorit za ostatni moderatory ci radove membery a tudiz nemohu sdelit oficialni vyjadreni profisazkare, ale muj postoj z pozice admina, membera a provozovatele je nasledujici:

:arrow: Ipsoft je u mne momentalne na nejnizsi mozne pozici v pomyslnem zebricku
:arrow: Nehodlam s nim nikdy byt v jakemkoliv kontaktu a MSN jde logicky do blokace
:arrow: Za celou dobu jsem se nesetkal s necim podobnym. To se "tolerovat" radovemu clenovi, nikoliv adminovi
:arrow: Profitservis se timto dostal na muj black-list, mrzi mne, ze uz tam nejsem pres pul roku a nemohu tedy z fora odejit. Setrvani na foru, kde admin jedna podobnymi praktikami z meho pohledu rovna se tichy souhlas s jeho konanim.

Po vsech strankach svinarna nejvetsiho kalibru

Zde, na foru, budou zavedeny prisne bezpecnosti opatreni, takze durazneni varuji pred pujcovanim vlastnich hesel nememberum, vse bude razne reseno.
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod KODA1 » pát dub 27, 2007 16:30

kali:provinil se ipsoft nebo profitservis?Já nechápu,proč bych tam nemohl dále fungovat,aniž bych byl "čistej" v očích jiných :oops:
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mafix » pát dub 27, 2007 16:31

Profitservis je velmi nestandarne forum, zo zaciatku som bol clenom tohto fora, bol som bez upozornenia vyluceny. Je pravda, ze som tam nebol velmi aktivny, ale aj tak ma tento postup sklamal.
Ex Moderator England Premiership
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod matrim » pát dub 27, 2007 16:37

Tento pripad me osobne opravdu sokoval..

Plne souhlasim s KALIm ve VSECH BODECH !!!
matrim
Exmember
Exmember

Příspěvekod matrim » pát dub 27, 2007 16:42

KODA1 píše:kali:provinil se ipsoft nebo profitservis?Já nechápu,proč bych tam nemohl dále fungovat,aniž bych byl "čistej" v očích jiných :oops:

Sice svuj doztaz smerujes na Kaliho..ale neda mi to neco k tomu napsat..tak snad Ti to nebude vadit.. :wink:

Na profit jsem byl prijat pred pomerne kraktkou dobou a sve dalsi ucinkovani zvazuji..je tam urcite par lidi..o ktere bych nerad prisel..ale musim souhlasit s KALIm ze ucinkovani na foru, jehoz admin dela takoveto SPINAVE VECI..me prijde dost pod mou uroven..
matrim
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » pát dub 27, 2007 16:44

KODA1 píše:kali:provinil se ipsoft nebo profitservis?Já nechápu,proč bych tam nemohl dále fungovat,aniž bych byl "čistej" v očích jiných :oops:

Kodo, ja na to nahlizim z pohledu toho, ze je-li tento clovek nekde adminem, tak ja tam nemohu fungovat jako clen. Nemohl bych byt s tim clovekem na foru... proste nedokazal. To forum pro mne ztratilo veskerou duveryhodnost, jestlize jeho hlavni predstavitel toto udelal...

Proto, kdybych tam byl clenem, tak odejdu... kdyby to udelal radovy clen profitu, tak to neposkozuje forum jako takove. Ale kdyz to udela clovek, ktery je pro mne synonymem pro forum profitservis... tak logickym nasledkem je muj odchod pryc.

Tak na to pohlizim ja. Jinak te samozrejme nenabadam, abys to udelal, muzes na to pohlizet jinak nez ja :wink:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod KODA1 » pát dub 27, 2007 16:50

kali píše:

Kodo, ja na to nahlizim z pohledu toho, ze je-li tento clovek nekde adminem, tak ja tam nemohu fungovat jako clen. Nemohl bych byt s tim clovekem na foru... proste nedokazal. To forum pro mne ztratilo veskerou duveryhodnost, jestlize jeho hlavni predstavitel toto udelal...

Proto, kdybych tam byl clenem, tak odejdu... kdyby to udelal radovy clen profitu, tak to neposkozuje forum jako takove. Ale kdyz to udela clovek, ktery je pro mne synonymem pro forum profitservis... tak logickym nasledkem je muj odchod pryc.

Tak na to pohlizim ja. Jinak te samozrejme nenabadam, abys to udelal, muzes na to pohlizet jinak nez ja :wink:

To forum je,sám jistě víš,velmi kvalitní.V mým očích je výš než Profisázkaž.Ipsoft je samozřejmě řešen i tam,nebídl svou rezignaci,stále se jedná.Rozumím tvým důvodům,jsi dost přísný,ale jak říkám,ipsoft udělal blbost a nějakému trestu neunikne ani na profitservisu.
KODA1
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec