Maturita 29.5. :)

Moderátor: Moderátoři

Udělám maturu? (čeština, angličtina, němčina, informatika)

Jo, za 4-7
6
24%
Jo, za 8-11
13
52%
Jo, za 12 a hůř
3
12%
Neudělám, škola mi jde stejně tak blbě jako sázení
3
12%

Celkem hlasů : 25

Re: Maturita 29.5. :)

Příspěvekod -=Ondra=- » sob kvě 26, 2007 11:44

JeryJery píše:č.1 no tomu také moc nevěřím to by jsi musel být šprt a to by jsi se určitě nezabýval sázením

Hele hele :D ja jsem splnil limit v č.1 a to jsem: a) jsem nebyl sprt b) jsem se v te době zabýval sázením a c) totalne jsem se na to vy*ral a před maturitou jsem se citil tak na odpoved č.4, pokud da buh tak č.3... no a jak to dopadlo.. odchazel jsem s vyznamenanim, za pet.. :wink: Uz jenom to potvrzuje, jaka to byla fraska.. :?

(i proto sazim na č.1 protoze 6,00 nema kam utect.. :wink: )
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod JayJay » sob kvě 26, 2007 12:26

No, asi jak kde, u mně to teda fraška nebylo, nikoho nevyhodili, ale třeba to, co s náma dělal vyučující matiky, bylo nechutný. Nejlepší matikáři dostali 3-4, což asi normální není. Pak šla po tomhle jedna holka, která si nahlásila matiku dost nepochopitelně, vyučujícímu došlo, že nasadil nesmyslnou laťku, místo 4 příkladů (to jsme na potítku nestihli ani přečíst, natož řešit), dostala jen 2 a ve finále když dostala derivace, nemusela ani derivovat...

Ne vždy je maturita zrovna vysmátá věc a já na ni nevzpomínám rád. Pro mě to je kus nesmyslu, který nemá nic společného se znalostmi, ale se štěstím a náladou/přísností vyučujících.
JayJay
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mathieu » sob kvě 26, 2007 13:51

nedo píše:Zkusil jsem odpověď číslo 2, protože se mi líbí ten kurs a má svoji hodnotu. Navíc myslím, že to není sázka nereálná.
No a kdyby se to třeba nečekaně rozjelo, tak bych to dorovnal vkladama na livebettingu (který doufám někde bude).

Jinak samozřejmě GL Mathieu. :wink:

Livebetting zatim vypsanej neni, uvidime jestli neco vyleze. Ale napadlo me, ze by se to dalo navrhnout jako sazka u Tipsportu :D. V tom pripade by odpoved c.4 sla zahrat jako slusnej fixed :). Akorat nevim jestli bych do tohodle fixedu sel...
"Kdyz vyloucite nemozne, pak to, co zbyva, musi byt pravda, byt je to sebenepravdepodobnejsi"
<b>Staking :</b> 2/10 small, 2,5/10 small-medium, 3/10 medium, 3,5/10 medium-high, 4-5/10 high
Mathieu
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » sob kvě 26, 2007 13:55

Mathieu píše:V tom pripade by odpoved c.4 sla zahrat jako slusnej fixed :). Akorat nevim jestli bych do tohodle fixedu sel...

No, zalezi, ja bych do ty fixy nesel i kdybys mi zarucil ty budes fixlovat :) Problem by mohl nastat, ze by ucitelum bylo lito, jak by te tam videli nic nerikajiciciho a mysleli si ze je to jen trema.. Takze by ti to dali i presto, ze bys treba nerekl ani slovo.. jedine bys je musel vsechny vcetne komise poslat do zadku, aby jsi mel jistotu ze fixed bude dooporavdy OK ... :lol:
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod frantapriklep » sob kvě 26, 2007 14:05

-=Ondra=- píše:
JeryJery píše:č.1 no tomu také moc nevěřím to by jsi musel být šprt a to by jsi se určitě nezabýval sázením

Hele hele :D ja jsem splnil limit v č.1 a to jsem: a) jsem nebyl sprt b) jsem se v te době zabýval sázením a c) totalne jsem se na to vy*ral a před maturitou jsem se citil tak na odpoved č.4, pokud da buh tak č.3... no a jak to dopadlo.. odchazel jsem s vyznamenanim, za pet.. :wink: Uz jenom to potvrzuje, jaka to byla fraska.. :?

ja detto :D ... hoci to bolo už roku páně 19XX ...
počas akademického týždňa som zohnal nový comp a tak celé plány učenia dostali tak trochu iné kontúry...
"It's better to be silent and be thought a fool,than speak and remove all doubts..."
frantapriklep
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mathieu » sob kvě 26, 2007 14:12

frantapriklep píše:
-=Ondra=- píše:

ja detto :D ... hoci to bolo už roku páně 19XX ...
počas akademického týždňa som zohnal nový comp a tak celé plány učenia dostali tak trochu iné kontúry...

Mluvis mi z duse, zrovna vcera mi dosel novy PC a tak sem po letech vymenil svuj stary stroj za novy a taky tomu uceni moc nedavam, nehlede na to, ze vcerejsi zminovane 2 budweisery se zmenily asi na 8 + notnou davku whisky a jeste ted mi moc oukej neni :)
"Kdyz vyloucite nemozne, pak to, co zbyva, musi byt pravda, byt je to sebenepravdepodobnejsi"
<b>Staking :</b> 2/10 small, 2,5/10 small-medium, 3/10 medium, 3,5/10 medium-high, 4-5/10 high
Mathieu
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » pon kvě 28, 2007 13:40

A) za 8 units

29. dostane komise obalcicku :yes: , ty dostanes 4x jednicku a pak mi vyplatis vyhru

malem jsem zapomnel:

Hodne stesti
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Mathieu » pon kvě 28, 2007 17:39

Po tom co bylo k videni dnes zmena kursu :
odpoved c.1 : kurs 17
odpoved c.2 : kurs 8
odpoved c.3 : kurs 3,7
odpoved c.4 : kurs 1,25

Pozn. nejedna se o fixed, ale 4 nema kam uhnout :oops:
Mathieu
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » pon kvě 28, 2007 20:10

prisazeno, 17 kurs :) +1 unit gogogo, to klapne...

a ne ze to zapres, az prineses 4 jednicky 8)
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod -=Ondra=- » pon kvě 28, 2007 20:44

kali píše:prisazeno, 17 kurs :) +1 unit gogogo, to klapne...

a ne ze to zapres, az prineses 4 jednicky 8)

Tak tak taky si prisadim na ten supr kurz 17,00 :D
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec