Moderátor: Moderátoři
JayJay píše:Jaká výjimka, jaké nenechat zlomit, čím proboha? To jako pravidla pro někoho platí a pro někoho ne? Skoro všechna pravidla vycházejí z toho, co navrhlo samo fórum a když se na něco dorazí, tak najedou to je špatně? Z toho, co tu poslední dobou je, začínám být nejen já extrémně otrávený a stačí už jenom kousek a začne se s o něco direktivnějším řízením, protože někteří si začínají značnou demokracii na fóru vykládat po svém a jejich chování začíná fórum poškozovat (tím ted nereaguji na toto vlákno, týká se to něčeho jiného na fóru).
Pravidla platí pro všechny bez rozdílu. Tečka. Jediná výjimka byla udělena Petrankovi, z naprosto logických důvodů.
Zrovna Btip, profesionální sázkař, co nemá nic jiného na práci, než jen sázení, nemůže mít proboha problém hodit 8 tipů měsíčně. Moc dobře ví, že nejenom já znám jeho práci a vím, že v reálu za měsíc vsadí desetinásobky zápasů, takže problém je úplně někde jinde. Moc dobře také vím, jak extrémní je to puntičkář, takže jeho poznámka, že ani neví, kolik má a potřebuje tipů, mě opravdu rozesmála. Zrovna tak vím, že sází singly v Asii a že jich má za měsíc kotel a tady se objeví výmluva na nějaké omezení pro doubles? Pro opravdu nutné případy tu máme možnost přerušení členství v době, kdy člověk nemá co sázet.
Výmluvy nahoře ani v nejmenším neberu a poprosil bych Btipa, aby si dost zametl před vlastním prahem, než se začne nesmyslně ohrazovat na nějaká omezení. Je to pod jeho úroveň.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků