Soutěž EURO 2008

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Gagin » pon čer 02, 2008 21:35

Díky za zatím kladné odpovědi, myslím si že do mistrovství by se nějaký počet lidí sehnal, přeci jen jde spíše o zábavu před tím nadcházejícím svátkem fotbalu.

Bohužel zatím je tu ten hlavní problém, kdo by se staral o finance :cry: Nikomu z vás by se do toho nechtělo?

PS: Případná částka a případné detaily jako kolik lidí by mělo být odměněno není dáno a vše by se ještě dorovnalo :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod KODA1 » pon čer 02, 2008 21:42

Gagin:tak to nech a každej,kdo se zúčastní,pošle domluvenou částku po soutěži.Snad si tu věříme a kdyžtak se nespolehlivost projeví. :wink:
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mathieu » pon čer 02, 2008 22:58

KODA1 píše:Gagin:tak to nech a každej,kdo se zúčastní,pošle domluvenou částku po soutěži.Snad si tu věříme a kdyžtak se nespolehlivost projeví. :wink:

No to by byl ale asi problem, pokud by byla soutez urcena (jak rika gagin) i pro lidi mimo PS, ne? Myslim, ze lepsi poslat penize predem. Ne ani tak kvuli duvere, ale aby v tom byl proste prehled..
Ja nerikam, ze bych se toho chtel ujmout tech financi (osobne zas az tak ne :-) ) ale od stredy az do zacatku Eura tu nebudu, takze bych asi ani nemel cas to delat poradne. Ale soutezit budu :-).
"Kdyz vyloucite nemozne, pak to, co zbyva, musi byt pravda, byt je to sebenepravdepodobnejsi"
<b>Staking :</b> 2/10 small, 2,5/10 small-medium, 3/10 medium, 3,5/10 medium-high, 4-5/10 high
Mathieu
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » pon čer 02, 2008 23:21

Mathieu píše:
KODA1 píše:Gagin:tak to nech a každej,kdo se zúčastní,pošle domluvenou částku po soutěži.Snad si tu věříme a kdyžtak se nespolehlivost projeví. :wink:

No to by byl ale asi problem, pokud by byla soutez urcena (jak rika gagin) i pro lidi mimo PS, ne? Myslim, ze lepsi poslat penize predem. Ne ani tak kvuli duvere, ale aby v tom byl proste prehled..
Ja nerikam, ze bych se toho chtel ujmout tech financi (osobne zas az tak ne :-) ) ale od stredy az do zacatku Eura tu nebudu, takze bych asi ani nemel cas to delat poradne. Ale soutezit budu :-).

Přesně tak jde o to, že pokud by se mělo soutěžit měli by být peníze u jednoho člověka. Protože potom si každý může říct zkusím to a peníze nepošlu, navíc by se toho dalo zneužít několika nicky apod.

Mám připraveno, jenom stačí najít pokladníka, já vím že se do toho nikomu nechce ale já osobně zase do toho nechci jít sám, protože také na tom nebudu nijak excelentně časově tak alespoň takovou výpomoc bych žádal.
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Temlis » úte čer 03, 2008 8:38

Zatim je nas 5 nebo tak nejak? Pokud zde existuje nejaka duvera, tak to klidne muzete naposilat ke me, MB by jsem kazdemu napsal, no problemo..
Pak prvnimu poslu soucet.
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Příspěvekod cornholio » úte čer 03, 2008 9:09

taky dop toho du
cornholio
Host
Host

Příspěvekod cornholio » úte čer 03, 2008 9:11

Gagin píše:Díky za zatím kladné odpovědi, myslím si že do mistrovství by se nějaký počet lidí sehnal, přeci jen jde spíše o zábavu před tím nadcházejícím svátkem fotbalu.

Bohužel zatím je tu ten hlavní problém, kdo by se staral o finance :cry: Nikomu z vás by se do toho nechtělo?

PS: Případná částka a případné detaily jako kolik lidí by mělo být odměněno není dáno a vše by se ještě dorovnalo :wink:

no ja myslim, že by se měl zvolit jeden moneybookers učet - nejlip z Vas znam Temlika- tak třeba jeho (ale to je jen placnuti) - tam se to pošle a temlik to bud pak shrabne dyš vyhraje a nebo pošle vyherci - temlis je stopro duveryhodny clovek pro mě a myslím, že i pro ostatní
cornholio
Host
Host

Příspěvekod Temlis » úte čer 03, 2008 9:16

:lol: :lol: :lol:

BTW: cornholia znam osobne stejne jako treba z jine stranky Hochstapler, rekl jsem mu o tehle soutezi, jestli se to teda rozjede..
Obrázek

Temlis
Host
Host

Příspěvekod Gagin » úte čer 03, 2008 9:18

Temlis píše:Zatim je nas 5 nebo tak nejak? Pokud zde existuje nejaka duvera, tak to klidne muzete naposilat ke me, MB by jsem kazdemu napsal, no problemo..
Pak prvnimu poslu soucet.

Já pokud dobře počítám tak i se mnou samozřejmě 9 lidí a do začátku mistrovství ještě času dost :)

Navíc každej může někomu známýmu kdo není tady na foru říci aby se zapojil.

Jinak kolik si myslíte že by bylo vhodné zápisné? 10 euro? 15 euro? 20 euro? Jde o to aby si mohli zasoutěžit i lidé, kteří nemají na kontě tisícovky.
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Temlis » úte čer 03, 2008 9:22

Gagin píše:Jinak kolik si myslíte že by bylo vhodné zápisné? 10 euro? 15 euro? 20 euro? Jde o to aby si mohli zasoutěžit i lidé, kteří nemají na kontě tisícovky.

Ja mzslim, ye bz melo jit hlavne o yabavu, nikoliv ya honbu ya par eurama. Je mi jedno jestli to bude 10€, 15€ nebo 20€, ale pokud si z toho mame udelat zabavu a maji se pripojit i Ti, kteri nesazi zrovna za moc a tak i tato soutez by pro ne byla spise zpestrenim, navrhoval by jsem ten nejnizsi vklad..
Obrázek

Temlis
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec