takovy napad

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod kali » sob srp 28, 2004 20:11

Podle mne mohou 1 ligu delat treba 2,3 lidi najednou, proc ne :)
Ted co vsechno zaznamenavat, vysledek, komentar k zapasu (kdo byl lepsi, co ovlivnilo zapas - stesti, rozhodci, cervena karta).

Psat rozsahly komentar asi nema smysl, protoze by to zabralo autorovi spoustu casu.. Chtelo by to vypsat jen to co pak pri sazeni vyuzijeme. Tedy podle mne predevsim zda byl vysledek spravedlivy atd.
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod UtahJazz » sob srp 28, 2004 20:12

Adam píše:tak to si zober 3 ligu

A skade zoženiem iformácie o zápasoch 3 ligy? :shock: :roll:
UtahJazz
Host
Host

Příspěvekod Adam » sob srp 28, 2004 20:20

ved ja som len srandoval mozme ju robit aj dvaja bral by si ??
Adam
Host
Host

Příspěvekod UtahJazz » sob srp 28, 2004 20:20

Adam píše:ved ja som len srandoval mozme ju robit aj dvaja bral by si ??
jasne :wink:
UtahJazz
Host
Host

Příspěvekod Adam » sob srp 28, 2004 20:22

podme si zrekapitulovat co by v tych statistykach malo vyzerat zoberme si napriklad dnesny zapas norwich-arsenal tak co by sme o tom zapase napisali
Adam
Host
Host

Příspěvekod Eric88 » sob srp 28, 2004 20:24

Podle mì moc dobrej nápad, kdyžtak bych si vzal na starost Španìlsko :wink:
Eric88
Exmember
Exmember

Příspěvekod polopes » sob srp 28, 2004 20:30

kali píše:Podle mne mohou 1 ligu delat treba 2,3 lidi najednou, proc ne :)
Ted co vsechno zaznamenavat, vysledek, komentar k zapasu (kdo byl lepsi, co ovlivnilo zapas - stesti, rozhodci, cervena karta).

Psat rozsahly komentar asi nema smysl, protoze by to zabralo autorovi spoustu casu.. Chtelo by to vypsat jen to co pak pri sazeni vyuzijeme. Tedy podle mne predevsim zda byl vysledek spravedlivy atd.

Pøesnì tak, vidím to stejnì. Trocha statistiky a 2-3 vìtama struèné zhodnocení zápasu :wink:
polopes
Host
Host

:-))))

Příspěvekod AC_28 » sob srp 28, 2004 21:26

:lol: :lol: :lol:

...a zas budem ja ta kurva co sype popel do motora??? :lol: chlapci, verte mi, s tym je dost prace, a je to narocne na cas... Neodradzam vas od toho, mat aj toto tak je profisazkar ako forum naj... no neprechvalim... :lol: Kto ma naladu nech skusi, urcite nam to vsetkym pomoze, avsak ja som za to ze clovek co robi analyzy istej ligy na nadchadzajuci vikend ma tieto fakty, vacsinu dolezitejsich aj uvedie... takze verim ludom ktore spravuju iste ligy... tak ako som sa dnes fajn inspiroval EPL /Diiik/ ako aj belgianmi /taky diik/... Pac som down bez inspiracie odsudeny na rolu opisovaca :lol: :lol: Takze summa summarum, napriek dolezitosti reviews, si viac cenim pracu a snahu ludi robiacich previews... ale to je fakt len subjektivny nazor... berte to aj preto tak... GL kolegoveeeee!!!!
AC_28
Exmember
Exmember

Re: :-))))

Příspěvekod polopes » sob srp 28, 2004 21:39

AC_28 píše::lol: :lol: :lol:

...a zas budem ja ta kurva co sype popel do motora??? :lol: chlapci, verte mi, s tym je dost prace, a je to narocne na cas... Neodradzam vas od toho, mat aj toto tak je profisazkar ako forum naj... no neprechvalim... :lol: Kto ma naladu nech skusi, urcite nam to vsetkym pomoze, avsak ja som za to ze clovek co robi analyzy istej ligy na nadchadzajuci vikend ma tieto fakty, vacsinu dolezitejsich aj uvedie... takze verim ludom ktore spravuju iste ligy... tak ako som sa dnes fajn inspiroval EPL /Diiik/ ako aj belgianmi /taky diik/... Pac som down bez inspiracie odsudeny na rolu opisovaca :lol: :lol: Takze summa summarum, napriek dolezitosti reviews, si viac cenim pracu a snahu ludi robiacich previews... ale to je fakt len subjektivny nazor... berte to aj preto tak... GL kolegoveeeee!!!!

Ty jeden popelari :lol: Ja osobne si velmi rad prectu jaky byl vyvoj zapasu, ktery jsem mel treba na tikitu. S tim ze je s tim dost prace souhlasim, ale zase verim, ze je tady dost lidi, ktery to minimalne bavi nebo dokonce se venuji sazeni na plny/castecny uvazek :wink:
polopes
Host
Host

Příspěvekod Adam » sob srp 28, 2004 21:42

ved skusit to mozme tak ale ako zacneme mohli by sme uz niako zacat :D:D
Adam
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec