Championship Manager

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Gagin » pát zář 10, 2004 19:52

Jandos píše:No jediny managery, ktere se libej me je prave serie Championship Manager protoze jsou nejvice realisticke. Posledni je Championship Manager 03/04 to je pokracovani CM 4

Jinak nejvice hratelny fotbal je Sensible Soccer to ma kali pravdu

Ale to je na CD nebo je to freeware program?

A co Total club manager ? jak se vám jeví?
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Eric88 » pát zář 10, 2004 20:45

mathis píše:Sensible Soccer???no tak to fakt neznam....Co se tyce manazera,tak mi uplne vystaci CSM 2002 FE a co se tyce hrani zapasu je jasnou jednickou Pro Evolution Soccer 3 a zachvili uz bude ctyrka :wink: :wink: Jooooooo :lol: :lol:

Ty jsi mùj èlovìk :lol: PES3 je super a PES4 (už vyšel na PS2) je prej ještì lepší. Ale má jednu dìsnou vadu na kráse-zase nebude mít podporu online hry :?
Eric88
Exmember
Exmember

Příspěvekod mathis » pát zář 10, 2004 21:42

Eric88 píše:
mathis píše:Sensible Soccer???no tak to fakt neznam....Co se tyce manazera,tak mi uplne vystaci CSM 2002 FE a co se tyce hrani zapasu je jasnou jednickou Pro Evolution Soccer 3 a zachvili uz bude ctyrka :wink: :wink: Jooooooo :lol: :lol:

Ty jsi mùj èlovìk :lol: PES3 je super a PES4 (už vyšel na PS2) je prej ještì lepší. Ale má jednu dìsnou vadu na kráse-zase nebude mít podporu online hry :?

Jo jo,online je problem,ale kdyz se sejde poradna particka lidi,kteri to aspon trosku umi(lepe se mi hraje na PS2) tak je to proste sqely zazitek z fotbalu :!: :!:
mathis
Exmember
Exmember

Příspěvekod Jaguar004 » sob zář 11, 2004 9:23

ktera je na realnych zakladech s prvky nahody. Zkusil by schvalne nekdo kdo hraje udelat statistiku uspechu?
Jaguar004
Host
Host

Předchozí

Zpět na Chat a pokec