Ví nìkdo co se dìje se zápasem AS ROMA? bude odložen?

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Honano » čtv zář 16, 2004 13:36

O nedohraném utkání LM v Øímì rozhodne UEFA
Obrázek
- Kvùli zranìní rozhodèího se nedohrál støedeèní zápas fotbalové Ligy mistrù mezi AS Øím a Dynamem Kyjev. Švéda Anderse Friska trefil nìkdo z divákù o pøestávce zøejmì zapalovaèem a roztrhl mu èelo poté, co sudí udìlil už po hvizdu èervenou kartu domácímu Mexesovi. Ukrajinský tým vedl v té dobì 1:0, o osudu zápasu rozhodne disciplinární komise UEFA.

Frisk se po zásahu hozeným pøedmìtem složil na zem, z èela mu silnì krvácelo a do kabin mu museli pomoct jeho kolegové. Renomovaný švédský arbitr byl pøevezen do nemocnice a po ètyøiceti minutách èekání bylo oznámeno, že zápas pokraèovat nebude. "Frisk pøerušil utkání, protože nebyl schopen ho dál øídit kvùli vážnému zranìní a také proto, že nebyla dostateènì zajištìna bezpeènost," øekl agentuøe ANSA delegát zápasu Andre Francioli. Vèerejší incident pøipomnìl situaci z bøeznového derby mezi AS a Laziem, které se nedohrálo kvùli fámì, že pøed Olympijským stadionem pøejel policejní vùz malého chlapce. Ochozy posléze ovládlo násilí, vedení AS za nì bylo potrestáno zavøením stadionu a dvì utkání musel klub sehrát v Palermu. Nyní hrozí italskému celku podobný postih od UEFA, Øímany mùže potkat také kontumaèní prohra. "To je první pøípad za mnoho let, kdy musel být z tìchto dùvodù ukoèen zápas evropského poháru. Nìkolikrát se vyskytly problémy s umìlým osvìtlením, ale tohle je nìco jiného," uvedl mluvèí UEFA William Gaillard
Honano
Host
Host

Příspěvekod Sebastien » čtv zář 16, 2004 14:43

Tipsport to vyhodnotí jako kurz jedna na celý zápas a uzná výsledek poloèasu, takže kdo mìl 2, tak to má dobrý.
S tou kontumací je to podle mì jasný, jen jsem zvìdavý, jak to vyøeší dál. Lítají v tom dost velký prachy, ale kdybych si mìl vsadit, tak to vidím na NH(100km?). Otázkou je na kolik zápasù.(že by základní skupina - 2 zápasy?). A pokuta bude taky hodnì velká.

A teï úplnì mimo, nevíte jak se pøihlásím do soutìže? Mám napsat nìjakou pøihlášku, ale nìjak jsem nepochopil kam...
Nejsem žádný odborník,nikdy netvrdím nic na 100%, ale jsem v plusu a to se poèítá!!!
Sebastien
Host
Host

Příspěvekod Johnny72 » čtv zář 16, 2004 14:50

Sebastien píše:A teï úplnì mimo, nevíte jak se pøihlásím do soutìže? Mám napsat nìjakou pøihlášku, ale nìjak jsem nepochopil kam...

Klikni zde na fóru na "Tipovací soutìž", tam najdeš "Pøihlášky do soutìže" - tam tedy napiš svoji žádost. :wink:
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod Honano » čtv zář 16, 2004 14:52

Mám tu neoficiální informaci že zápas bude kontumován....AS Roma bude mít na jedno utkání uzavøený stadion....také budou muset zaplatit pokutu 221 000,- EURO....
Honano
Host
Host

Příspěvekod Sebastien » čtv zář 16, 2004 14:56

Honano píše:Mám tu neoficiální informaci že zápas bude kontumován....AS Roma bude mít na jedno utkání uzavøený stadion....také budou muset zaplatit pokutu 221 000,- EURO....

Tak to by mì zajímalo kolik zápasù by dostala Sparta nebo takový Besiktas. Mám takový pocit, že rozhodnì víc než jeden zápas.... No uvidíme až to bude oficiální
Nejsem žádný odborník,nikdy netvrdím nic na 100%, ale jsem v plusu a to se poèítá!!!
Sebastien
Host
Host

Příspěvekod Sebastien » čtv zář 16, 2004 15:03

Dík, holt slepý a hluchý. No co už v mém vìku. A jak dlouho to tak trvá, nìž budu pøipuštìn?
Sebastien
Host
Host

Příspěvekod smallbody » čtv zář 16, 2004 15:12

Sebastien píše:Dík, holt slepý a hluchý. No co už v mém vìku. A jak dlouho to tak trvá, nìž budu pøipuštìn?

cca. dva dny.... :wink:
:wink2: Dìkuji všem propagujícím PROFISAZKAR.com! :thumbup1:
smallbody
Host
Host

Předchozí

Zpět na Chat a pokec