Sázka s jednou chybou

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod AC_28 » čtv led 06, 2005 21:39

dinos píše:Kurz 200 tam urèitì není,to by byla hodnì velká haluz :-D

neviem ako to je u vas, ale ani ty to nevies... ja viem ako to fungovalo u nas v spomenutych 2 SK, a viiem nabeton ze ta tlacili k muru s kurzom 200... alebo chces prachy aj za kurz 10 s jednym utecenym matchom???? Neee, to bukies nerobia aj keby nas milovali 100x viac... nezda sa mi ze by znizili kurz full vyherneho tiketu aby ti mohli vyplatit vyhru aj pri 1 netrafenom... a ak to uz aj nejak tak vymysleli, tak to bude drasticke skresanie, na ukor malej vyhry pri 1 uteceenom...
AC_28
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » čtv led 06, 2005 22:46

Mam takovy pocit, ze neco podobneho nabizel Canbet, ale ucet jsem u nich nikdy nemel, tak jsem se o nijak nezajimal. Smallbody, ktery tam ma ucet, mi o tomto sazeni akovek s jednou chybou u Canbetu rikal, ale nevim ... :roll:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod bubus » pát led 07, 2005 7:24

u nas to ma DOXX :arrow: desiatka

ak das na tiket 10 zapasov a najnizsi kurz ti nevide :arrow: vyhra ti je vyplatena po odratani tohoto zapasu :!:
bubus
Host
Host

Příspěvekod bubus » pát led 07, 2005 7:27

AC_28 píše:
dinos píše:Kurz 200 tam urèitì není,to by byla hodnì velká haluz :-D

neviem ako to je u vas, ale ani ty to nevies... ja viem ako to fungovalo u nas v spomenutych 2 SK, a viiem nabeton ze ta tlacili k muru s kurzom 200... alebo chces prachy aj za kurz 10 s jednym utecenym matchom???? Neee, to bukies nerobia aj keby nas milovali 100x viac... nezda sa mi ze by znizili kurz full vyherneho tiketu aby ti mohli vyplatit vyhru aj pri 1 netrafenom... a ak to uz aj nejak tak vymysleli, tak to bude drasticke skresanie, na ukor malej vyhry pri 1 uteceenom...

V NIKE to plati stale :arrow: ak ti ujde zapas na tikete s min.kurzom 200 :arrow: vyhravas 10xnasobok vkladu :!: :!: :!:
bubus
Host
Host

Příspěvekod KrysaÅ™ » pát led 07, 2005 18:00

Tak jediný co vím je ze tipsport nabízí jakousi sázku sift nebo supersift nebo nak tak.Kdyz neuhádnes jeden zápas tak dostanes naký prachy a kdyz uhodnes vsechny zápasy tak dostanes o neco mín jak u AKO sázky.
KrysaÅ™
Host
Host

:-))))))))

Příspěvekod AC_28 » pát led 07, 2005 18:05

...jasne pratele, zrejme robi podobne ,,kvaziustretove" kroky viac SK, ale v globale si myslim, ze je lepsie nespoliehat sa na to, pac dobre nam nechceli nikdy... :lol:
AC_28
Exmember
Exmember

Příspěvekod dinos » pát led 07, 2005 18:16

Tak už sem chytøejší.Ta sázka je u Fortuny a musí se dát 8 a víc zápasù.Pak jde vsadit jednu chybu a sníží se celkový kurz,i když uhádnete všechny zápasy.Takže radìji nebrat,ale dík za spolupráci :-D
dinos
Host
Host

Předchozí

Zpět na Chat a pokec