bubus píše:pretoze sme na BABY
slovnik.cz mi píše:baby [bejbi] - dítì, dì?átko, kojenec, nemluvnì
holy shit...
Moderátor: Moderátoři
bubus píše:pretoze sme na BABY
slovnik.cz mi píše:baby [bejbi] - dítì, dì?átko, kojenec, nemluvnì
PEX píše:kali píše:Panove moderatori, delame-li neco z pozice moderatora, pak si za tim stojime... T.j. pta-li se Btip na to, kdo to psal, nevidim jediny duvod, proc se nemuze dockat odpovedi
Vetsina z nas se pod prispevky moderatoru nepodepisuje, takze je kazdy zasah anonymni...
Jsem presvedcen, ze moderator tak cinil v dobre vire a i proto nevidim duvod, proc nerekne... "Tady jsem"
great kali, nevìøil jsem že i tady na foru jsem najde kromì mì ještì
nìjaký jiný poctivý èlovìk. mimochodem máte ještì otázku v sekci
Gay of the Year - takže tam to mùže dotyèný taky vysvìtlit...
takže pánové moderátoøi - podepisujte se pod svou práci...!!!
jinak pokud si myslíte, že je to zbyteèné, pak vás musím ujistit, že
zase na tak lehkou váhu bych to nebral...Rafael píše:oznamuji že dostáváš poslední šanci...staèí abys nìkoho jakkoliv napadl nebo si dál hrál a vytváøel takové témata jako dnes to s tím Gayem a máš útrum
takže pokud se jedná o takovou závažnou vìc - jako je vyhození z fora -
vysvìtlete nám všem proè vás gayové tak uráží?
PEX píše:great kali, nevìøil jsem že i tady na foru jsem najde kromì mì ještì
nìjaký jiný poctivý èlovìk.
Raf píše:Zdravím Tì,
jelikož se už opakovanì stalo že jsi nás v Profi donutil svýmy pøíspìvky k tomu abysme museli øešit Tvou pøítomnost tady na fóru tak Ti tímto zpùsobem oznamuji že dostáváš poslední šanci...staèí abys nìkoho jakkoliv napadl nebo si dál hrál a vytváøel takové témata jako dnes to s tím Gayem kde rádoby vtipnì uvedeš jako pøíklad Honanuj nick a máš útrum...mìj se,Raf
Rafael píše:Chlape,já se tu s tebou nebudu tahat o slovíèka a øešit blbosti....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 návštevníků