Fixed match klub

Moderátor: Moderátoři

Máte informace o fixed matchs?

Ano
13
45%
Ne
16
55%

Celkem hlasů : 29

Příspěvekod sporttipy » pon bře 28, 2005 20:11

bubus píše:
sporttipy píše: a jinak já mám prùmìrnì tak jeden fix za dva týdny

:zbunj: :zbunj: :zbunj:

jednoznacne suhlasim s tym,co napisal hopbbybett :!: :!: :!:

Tvá snaha o založení nìjakého Fixed klubu je naprosto mimo mísu a úplnì zbyteèná. Fixed samozøejmì jsou ale je jich velmi,ale velmi málo a pokud by se o nich zaèalo mluvit mezi více lidmi, tak nebudou už vùbec žádné... Sport je nìkdy velmi prohnilí, ale ne zase tak aby každý týden byl nìkde fixed match, jak si zøejmì pøedstavuješ.
Tìm vyvoleným staèí fixed match tøeba jen 1 do roka a nebo i jen jednou za život. Tak je to s fixed match....

k tomuto sa mozem taktiez len pripojit: 8)

Doufám, že tenhle pøíspìvek píšeš z Baham a ofukují tì ty nejhezèí holky na ostrovì.... Pokud to tak není ,tak je nìkde chyba....
Zøejmì vsázíš malé vklady na ty 14denní fixed... zøejmì na to nemáš dostatek financí. to se mùže ale zmìnit dej mi info o fixed a vìø, že za mé peníze na tìch Bahamách budeš....

PS:

s INFO o "FIXED MATCH",ktory vide(staci aj kazdy druhy...)priemerne raz za dva tyzdne si "kupis aj tie BAHAMY"... :D

GL

to je tvùj názor nemá cenu se o tom bavit, to co jsem napsal je pravda opravdu má prùmìrnì jeden fix za ètrnáctdnù, ale protože stále studuju nemám tolik prostøedkù, mimochodem bahamy mì nelákají já totiž nesnáším vedro jo a pokud mi nevìøíš vstup do našeho klubu a uvidíš.....to je asi tak všechno co bych chtìl øíct...
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod bubus » pon bře 28, 2005 20:33

sporttipy píše: opravdu má prùmìrnì jeden fix za ètrnáctdnù, ale protože stále studuju nemám tolik prostøedkù,

ak je FIXED MATCH "isty"peniaze je to najmenej... 8) ,nemyslis :!: :?:

pokud mi nevìøíš vstup do našeho klubu a uvidíš.....
:?: :?: :?:
"Nehovor mi co si chytil,ale kolko si vyhral..."
bubus
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon bře 28, 2005 21:21

Jestli-že má nìkdo každých 14 dnù pøístup k pøedem dohodnutým výsledkùm, tak i pokud je studentem, musí mít na svém kontì statisíce nebo milióny. Pokud je tam nemá, je nìkde chyba.

Informace o takových zápasech se platí zlatem. Né však všechny.

Když budeš mít napø. informace, jak Tvùj mateøský tým odehraje zápas v krajském pøeboru, moc na tom nevydìláš. Pár tisícovek mìsíènì.

Když ale budeš mít známého napø. v norské èi dánské hokejové lize, tak už se s fixed výsledky dají na netu vytøískat mìsíènì desetitisíce.

Zkus mì pøesvìdèit, že skuteènì máš prùmìrnì každých 14 dnù informace o dohodnutých zápasech. Klidnì je piš do této rubriky. Staèí pár minut po zaèátku zápasu, aby od tebe nikdo nemohl opisovat.

Poèkám ètvrt roku a když výsledky budou pøesvìdèivé, udìlám z tebe do dalšího ètvrt roku milionáøe. Mám dostateèní finanèní kapitál i potøebné kontakty.

Ty dodáš fixed matche, já pøevedu pøedem na Tvùj úèet kdekoliv na svìtì potøebnou èástku.

Nikdy však nekupuji zajíce v pytli. Dokaž, co umíš a o peníze nebudeš mít nouzi.

Nabídka je myšlena vážnì.

Pokud jen opisuješ tipy z BA èi podobných stránek a obèas trefíš výsledky, je pro mì Tvoje pøípadná spolupráce nezajímavá.

V takovém pøípadì je to jen ztráta mého i Tvého èasu.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pon bře 28, 2005 21:27

sporttipy píše:....vstup do našeho klubu a uvidíš.....

Tam ale muzu vstoupit jen kdyz mam info o fixed...?
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » pon bře 28, 2005 22:10

:ludo:

Ovšem pro pobavení : :thumbup1:
nedo
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » úte bře 29, 2005 5:44

-=Ondra=- píše:
sporttipy píše:....vstup do našeho klubu a uvidíš.....

Tam ale muzu vstoupit jen kdyz mam info o fixed...?

ano
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Předchozí

Zpět na Chat a pokec