HONANO

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod kali » pát črc 22, 2005 10:46

Honano si pujcoval nejen na tomto foru, ale i vsude jinde... Povestna byla jeho veta: "Ve fortune vyhravam nekolik tisic kazdy den, ale na Gamebookers se mi nedari, nemohl bys mi prosim poslat 3 euro? ..." :ludo:

Naslo se hodne dobrych (a naivnich) lidi, kteri se slitovali a penize Honanovi pujcili. Me nic nedluzi, to ovsem nic nemeni na tom, ze ten clovek je pro mne naprosty smejd, ktery zneuzil duvery svych virtualnich pratel. Kazdopadne tu adresu smazu, kdo ji chce, necht kontaktuje Plutonia osobni zpravou.
0,5 unit zaklad, 1 unit vyssi med/big, big nebude
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod fear » pát črc 22, 2005 11:50

Plutonium píše:Mnì žádný peníze nevisí, vìøit tomu mùžete, ale nemusíte. Ale pamatuju se, že napø. sporttipy míval pod každým svým pøíspìvkem: "Pozor Honano je zlodìj" a lidí, který byli naivní tady na fóru je víc. Adresa je správná, jak s ní kdo naloží, je jeho vìc. Nevím, proè by uveøejnìním adresy mìli mít správci stránek problémy, to by je musel mít i Telecom, tam je totiž jeho adresa taky :wink:

já bych se chtìl zeptat uživatele ,,sporttipy"...smazali ti to adminové ? Já mìl totiž nìco podobného, bylo mi to smazáno a ještì se k tomu nikdo nepøiznal...následnì mi to bylo nìkolikrát zmìnìno...... Je to ten samý pøípad, tak se chci zeptat
fear
Host
Host

Příspěvekod nedo » pát črc 22, 2005 12:11

fear píše:já bych se chtìl zeptat uživatele ,,sporttipy"...smazali ti to adminové ? Já mìl totiž nìco podobného, bylo mi to smazáno a ještì se k tomu nikdo nepøiznal...následnì mi to bylo nìkolikrát zmìnìno...... Je to ten samý pøípad, tak se chci zeptat

Nikdo mu nic nesmazal. A ani Tobì nikdo nic nesmazal, protože bylo evidentní že sis to poupravil a smazal sám - jen abys mìl dùvod k hádce (ale to víš sám nejlíp). Následnì jsi jednomu z adminù slíbil, že je vše OK a nic už vyvolávat nebudeš - a je to tu znovu.
:lol: :lol: :lol:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod p.a. » pát črc 22, 2005 12:44

No jestli nìkdo pùjèí peníze nìkomu, koho zná jen pod uživatelským jménem na internetu, tak to musí brát jako dar. Já se jen divím, že je to možné. Jestli jo, tak se ale nikdo nemùže rozèilovat, protože to je jako by hodil peníze z okna a pak byl naštvanej, že je nìkdo na chodníku sebral.
Pozor, nejsem expert. Všechno zvažte.
p.a.
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » pát črc 22, 2005 12:55

p.a. píše:No jestli nìkdo pùjèí peníze nìkomu, koho zná jen pod uživatelským jménem na internetu, tak to musí brát jako dar. Já se jen divím, že je to možné. Jestli jo, tak se ale nikdo nemùže rozèilovat, protože to je jako by hodil peníze z okna a pak byl naštvanej, že je nìkdo na chodníku sebral.

Urèitì máš pravdu v tom, že je naivita pùjèovat nìkomu koho neznám. Je to naivita, hloupost - nazvi to jak chceš.
Ale pùjèit si a nevrátit, to je sviòárna, pøípadnì zlodìjna - také to nazvi jak chceš.
V žádném pøípadì to ale nemùžeš stavìt do jedné roviny... :wink:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod fear » pát črc 22, 2005 13:35

nedo píše:
fear píše:já bych se chtìl zeptat uživatele ,,sporttipy"...smazali ti to adminové ? Já mìl totiž nìco podobného, bylo mi to smazáno a ještì se k tomu nikdo nepøiznal...následnì mi to bylo nìkolikrát zmìnìno...... Je to ten samý pøípad, tak se chci zeptat

Nikdo mu nic nesmazal. A ani Tobì nikdo nic nesmazal, protože bylo evidentní že sis to poupravil a smazal sám - jen abys mìl dùvod k hádce (ale to víš sám nejlíp). Následnì jsi jednomu z adminù slíbil, že je vše OK a nic už vyvolávat nebudeš - a je to tu znovu.
:lol: :lol: :lol:

milý felpode - já nic nevyvolávám, jenom jsem se slušnì uživatele ,,sporttipy" zeptal, jestli mu by taktéž smazán dodatek, ve kterém napadal admina Honana (dnes už bývalého) .
Abych to osvìtlil i ostatním lidem, tak s felpodem jsme øešily neustále konflikty, které vznikaly oboustrannì. Jelikož už jsem byl znaènì znechucen, by? mì dost lidí jako misel atd. podpoøilo, tak jsem tu ukonèil a napsal jsem si do dodatek v nastavení, stejnì jako sporttipy si napsal, že honano je zlodìj, že ,,Lidí na fóru je hodnì, ale šašky tu máme jen dva." Drahnou dobu se nic nedìlo, až po asi 3 týdnech jsem pogratuloval kalimu k tipùm v sekci brazílie a jestli si dobøe pamatuju, tak øekl, co to mám v dodatku za blbost ... bohužel ten jeho pøíspìvek jsem už v ten den neèetl. Na druhý den, jsem si chtìl v nastavení zmìnit ten dodatek na jeden citát, ale vidím tam:,,Lidí na fóru je hodnì, ale šašek jsem tu jediný." Na jiném fóøe jsem se opøel do adminù, aè urážky byly smìøovány s jistotou na felpoda. Øíkáte si možná, proè šel s jistotou na felpoda. Pokud pominu možnost, že jsem si to pøepsal sám, jak mylnì tvrdí felpod, ponìvadž je to pod mojí úroveò, navíc každý èlovìk by to neudìlal, aby o sobì prohlásil, že je šašek, tak zbývají jen 4 admini - Kali, Gagin, Zirkonxx a NEDO. S prvními tøemi jmenovanými jsesm v kontaktu, znám je delší dobu hlavnì kaliho a Zirkona a nemìl jsem s nimi jediný spor. Takže logicky zbývá felpod. K mé smùle však se nic neprošetøilo, a tak jsem byl opìt za blázna já ve sporu s felpodem. S felpodem mìlo spor spousty lidí, jmenujme Phillip Morris, Haramir, Misel, Vrah, Já, následkem øešení tìchto sporù se pohádal i s Ipsoftem (adminem jednoho fóra). Ale nikdo z tìchto lidí bohužel nevyšel z oprávnìných sporù s felpodem jako vítìz. Pamatuju si další jeho hlášku. Nikdo neoslavujete gól Le Havru ? Hodnì lidí to mìlo vsazené, nakonec utkání skonèilo 0-0 a felpod se za svùj fake ani neomluvil. bohužel èekám, že mùj pøíspìvek bude smazán, možná budu smazán i já - což je mi celkem jedno...Všechno jsou to podložená fakta, žádné výmysly. Nic se tím nesnažím vyvolat, jenom píšu, jak to bylo a jak to je....
fear
Host
Host

Příspěvekod Phoenixman » pát črc 22, 2005 13:42

fear cau, jak vis že nedo je felpod? jinak zbytek jsem pochopil celkem dobøe :wink:
"Obecné pocity ovlivòují profesionální úsudek"
www.phoenixman.ic.cz
Phoenixman
Host
Host

Příspěvekod Pikalek » pát črc 22, 2005 13:50

Phoenixman píše:fear cau, jak vis že nedo je felpod? jinak zbytek jsem pochopil celkem dobøe :wink:

Cau Studente :lol: :lol:
Proste je to vseobecne znam fakt ;-)
Pikalek
Exmember
Exmember

Příspěvekod Pikalek » pát črc 22, 2005 13:54

Kua Feare nechapu proc to porad dokola resis?? Stejne to nema zadnou cenu a zbytecne to tahas na vsechny fora! Vis ze kdybys to napsal na modry tak te tam s tim vyhodej a zacnes to tahat sem! Me je uplne jedno jak to bylo, ale nechapu co to ma co spolecnyho s Honanem a vubec nechapu proc to sem tahas znova a opet!? Neco se stalo, tak si mysli co chces a netahej to sem znova! S felpodem se nesnasite, OK, ale vedte si tu vasi stupidni valku nekde mimo SPORTOVNI fora! Pokud ti na vzkazy neodpovida neni to ale duvod vyvesit transparent pres pul Prahy ne? :roll: :x
Pikalek
Exmember
Exmember

Příspěvekod Phoenixman » pát črc 22, 2005 14:01

Pikalek píše:
Phoenixman píše:fear cau, jak vis že nedo je felpod? jinak zbytek jsem pochopil celkem dobøe :wink:

Cau Studente :lol: :lol:
Proste je to vseobecne znam fakt ;-)

No nazdaar, èeèe asi mìsic me nefunguje ICQ, tak sem ti nemohl ani øíct, že jdu na Banskou univerzitu do OVY na ekonomickou fakultu :D lol....doufám, že ty ses zase dostal na tu, kam jsi chtìl, studente?! ;) ;) :)

a felpod = nedo sem skuteènì nevedel, este asi nejsem ve forech tolik zabìhlý, su este mladý ;-)
"Obecné pocity ovlivòují profesionální úsudek"
www.phoenixman.ic.cz
Phoenixman
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec