Zvolit rozsahlost nebo strizlivost pri tvoreni anylyzy?

Moderátor: Moderátoři

Mate radeji delsi analyzy s obrazky, grafy apod. nebo pouze kratsi vystizny text?

dlouha barevna analyza
12
26%
kratka textova analyza
25
53%
je mi to jedno
10
21%

Celkem hlasů : 47

Příspěvekod Vlèevskiy » pon led 16, 2006 16:14

quinton píše:
Vlèevskiy píše:Poslyšte, mì se zdá, že úhledné analýzy s obrázkem jsou o hodnì lepší, než ty krátké, výstižné s nùlovými informacemi!

Jak s nulovými informacemi? Nezlob se na mì ale já nepotøebuji v analýze grafy, vystøižky z livescore a podobné vìci. To jsou pro mì nulové informace.

Pokud nìkdo napíše jasné dùvody proè hrát ten zápas na 5 øádkù a budou pádné, zahraji si ten zápas taky. Rozhodnì ale nebudu hrát zápas proto že jeden tým má køivku v nìjakým grafu o trochu výš :roll:

Jestli mám volit z dvou nabízených analýz, tak tak druhá je pro mì daleko lepší.

Já nevím, jestli máš tak pomalý internet, že ti nemùže rychle naèíst pár obrazkù, to už je tvùj problém. Graf, který ukazuje, jak si dotyèné kluby vedou za celoù sezonu podle mì není špatný! Ukazuje stoupajicí èi klesajicí formu a z toho jde taky hodnì vyèist! Jestli se to ovšem nelíbi více lidem v tomto foru, tak to tam dávat nemusím, mì je to v podstatì jedno, chtìl jsem to udìlat lépe, ale jak se zdá, tak se tu hromadí negativní ohlasy, tak napište, jestli to tam dávat nemám!
Vlèevskiy
Host
Host

Příspěvekod KODA1 » pon led 16, 2006 16:30

Zahlasoval jsem pro krátký výstižný text.Pokud opravdu obsahuje všechny potøebné informace,tak je to plnì dostaèující :D
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod widush » pon led 16, 2006 17:40

Vlèevskiy píše:
quinton píše:
Vlèevskiy píše:Poslyšte, mì se zdá, že úhledné analýzy s obrázkem jsou o hodnì lepší, než ty krátké, výstižné s nùlovými informacemi!

Jak s nulovými informacemi? Nezlob se na mì ale já nepotøebuji v analýze grafy, vystøižky z livescore a podobné vìci. To jsou pro mì nulové informace.

Pokud nìkdo napíše jasné dùvody proè hrát ten zápas na 5 øádkù a budou pádné, zahraji si ten zápas taky. Rozhodnì ale nebudu hrát zápas proto že jeden tým má køivku v nìjakým grafu o trochu výš :roll:

Jestli mám volit z dvou nabízených analýz, tak tak druhá je pro mì daleko lepší.

Já nevím, jestli máš tak pomalý internet, že ti nemùže rychle naèíst pár obrazkù, to už je tvùj problém. Graf, který ukazuje, jak si dotyèné kluby vedou za celoù sezonu podle mì není špatný! Ukazuje stoupajicí èi klesajicí formu a z toho jde taky hodnì vyèist! Jestli se to ovšem nelíbi více lidem v tomto foru, tak to tam dávat nemusím, mì je to v podstatì jedno, chtìl jsem to udìlat lépe, ale jak se zdá, tak se tu hromadí negativní ohlasy, tak napište, jestli to tam dávat nemám!

ja myslím,že to robíš super a tá kritika nebola nasmerovaná na tvoju osobu :roll:
widush
Exmember
Exmember

Příspěvekod p.a. » pon led 16, 2006 17:41

Je mi to jedno, nìkdo dá grafy, nìkdo urèité fakta shrne do pár vìt, nìkdo je rozepíše do odstavce. A? si každý dìlá analýzy podle své chuti.
Když analýza obsahuje podlstatné informace, které jsou dùležité pro to jaký dám tip, je jen na nìm jak bude vypadat. Stejnì každý informace vyhodnotí sám a vsadí zase jen podle sebe.
Pozor, nejsem expert. Všechno zvažte.
p.a.
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » pon led 16, 2006 17:43

Samozøejmì že ta kritika nebyla smìøovaná na Vlèevskiy. Na zaèátku tématu je položena otázka která ze dvou analýz nám vyhovuje více. Já se pøikláním ke druhé variantì.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod JaraP » pon led 16, 2006 19:39

mnì je v podstatì jedno jestli je analýza dlouhá nebo ne. Nìkdy mùžou staèit jen dva øádky o zranìní tenisty a je to dostateèné.
Obrázky Baroše nebo kohokoliv jiného a loga klubù mnì ale vadí. Pøiznávám, že je to i proto, že mám pomalý mobilní net, ale podle mì mi to v tipování ani nepomùže.
Co se týèe toho grafu, co je v té analýze uvedené v prvním pøíspìvku. Graf obecnì mi nevadí, ale informace z nìj mi musí nìco dát. V tomto pøípadì to není výkonnost klubù. Jestli se nepletu, tak ten graf udává poøadí týmù v tabulce po jednotlivých kolech. Netroufl bych si dejme tomu v 18. kole øíct, že ten tým, jehož graf je nad tím druhým, má vyšší výkonnost. Výkonnost je nìco trochu jiného. Tým, kterému se v úvodu soutìže nedaøilo mùže mít lepší výkonnost (formu) než tým, který je díky pár výhrám v zaèátku soutìže v tabulce výš.

Toto rozhodnì není proti nikomu namíøené, je to jen mùj názor
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod kluk » pon led 16, 2006 20:46

Vlcevskiy: musim se ti omluvit, ze jsem jako vzor pouzil zrovna tvoji analyzu, ale myslim, ze to opravdu vsichni pochopili jen jako ukazku a nikdo se do nikoho nenavazi (doufam).
Ja se priznam, ze mam radeji take ty kratsi, vystizne (napr. prsi, hriste je rozbahnene, tzn. ze favorit se muze utopit) a pro tuto variantu jsem i hlasoval.
kluk
Host
Host

Příspěvekod andik_007 » pon led 16, 2006 20:54

když vydím jak se pìknì rozjela diskuze tak se taky pøidám. Hlasoval sem že mi je to jedno . Myslím že záleží na každem jak si udìlá svou analýzu . Nìkteré statistiky si myslím že je plus dávat k analýze nìkteré už tak potøebné nejsou. Hlavní je aby to mìlo hlavu a patu a né se zbyteènì rozepisovat, ikdyž to nìkdy ujede. Myslím že toto téma je trochu zbyteèné !!! A? si dìlá analyzu kdo chce a jak chce hlavnì když tam budou dùležité vìci k tomu èi onomu zápasu a tip výjde !!!! :thumbup1:
GL
andik_007
Host
Host

Příspěvekod bobos » pon led 16, 2006 21:05

No asi protoze mam rychly net, tak mam rad co nejpeknejsi analyzy, obrazky ani loga tymu nejsou na skodu. Jestli se nepletu tak jde zakazat stahovani obrazku, coz vsem s pomalym netem doporucuju, pouzival jsem to, kdyz jsem byl modemista. No ted zase pouzivam omezovac flashu, to kvuli reklamam. V globale ovsem jde o informace obsazene v textu a je jedno jak je dlouhy a "libivy".

Strasne rad si prectu analyzy sportu, ktere vubec neznam, obzvlaste ty Ondrovy o pro me absolutne cizim sportu snookeru, clovek ziska aspon nejake informace jak to chodi v tomhle sporte. Nedovy analyzy jsou taktez skoro literarnim dilem a clovek z toho ziskava dostatecny prehled o ligach, ktere nesleduje. :thumbup1:

Co se tyce "maximalni informativnosti" textu, tak vedou Kali, Johnny72 a Quinton, kratke, vystizne, vse co je potreba, nic navic. :idea:

Tot muj nazor, preju vsem GL. ;-)

P.S.: To jsou nicky co me jen tak napadli pri psani, tak se treba nekdo neurazte, ze jsem na Vas zapomnel. ;-)
bobos
Host
Host

Příspěvekod kulturistik » pon led 16, 2006 22:20

Pripojím sa aj ja :wink: ?ažko poveda?, èi to, èi ono... Obrázková analýza je fajn, ale ja osobne si nemôžem dovoli? èí?a? "2 stranové" analýzy, ale na druhej strane, taká pekná farebná, obrázková analýzka poteší oèko :lol: a ak h¾adám konkrétne informácie, tie si z toho dokážem vyhraba?. Ale ako sa hovorí: Ko¾ko ¾udí, to¾ko chutí... :!: osobne mi nevadia ani dlhé, ani krátke, každé má svoje +
kulturistik
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec