skandal kolem sázení v NHL

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Filipi » sob úno 11, 2006 0:57

Johnny.Rebel píše:no, sice to nesouvisí s NHL a nejspíš to asi nikoho nepøekvapí (mì urèitì to nepøekvapilo :D, konec koncù to je vìc známá a jasná ) , ale taky je to spojeno s hokejem a sazkami 8)

ZDE

Jo to je pravda. Sám jsem takové utkání vidìl, vìdìl jsem jak je dmluvené, ale nakonec to starým posrala jedna øada mladých kterým nabídli málo, resp. se s nima skoro vùbec nechtìli bavit a dìlit haha.
Zatím mì to baví...
Filipi
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob úno 11, 2006 17:22

Filipi píše:
Johnny.Rebel píše:no, sice to nesouvisí s NHL a nejspíš to asi nikoho nepøekvapí (mì urèitì to nepøekvapilo :D, konec koncù to je vìc známá a jasná ) , ale taky je to spojeno s hokejem a sazkami 8)

ZDE

Jo to je pravda. Sám jsem takové utkání vidìl, vìdìl jsem jak je dmluvené, ale nakonec to starým posrala jedna øada mladých kterým nabídli málo, resp. se s nima skoro vùbec nechtìli bavit a dìlit haha.

Filipi píše:

ZDE

ponauèení pro stary :arrow: kdo chce všechno, nemá nic :tongue10:
ponauèení pro mladý :arrow: starý kozly novým zvykùm nenauèíš :yes:
ponauèení pro diváky :arrow: nehledat nìco tam, kde už dávno nic není :unsure:
ponauèení pro uspìšné sázkaøe :arrow: darovanému koni za zuby nekoukej :mrgreen:
ponauèení pro ty ostatní sázkaøe :arrow: není dùležitý zvítìzit, ale zúèastnit se :footy:
Johnny.Rebel
Host
Host

Předchozí

Zpět na Chat a pokec