Tipy a tak...

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod KrysaÅ™ » pon kvě 10, 2004 11:43

Alonso 1-8 1,5 :lol:
Barrichelo 1-6 1,4 :lol:
max kurz 2,1

2Tiket:
Jablonec-Teplice 02 1,47 :cry:
Plzen-Budejovice 02 1,3
Middlebrough-Manch 10 1,24
Svedsko-Usa 2Tø. 1 2,35 :cry:
Celk.kurz 5,57
Tak alespon nìco

Dneska fakt nevím co mám dat. :roll:
KrysaÅ™
Host
Host

Příspěvekod smallbody » pon kvě 10, 2004 12:54

Krysaø píše:Alonso 1-8 1,5 :lol:
Barrichelo 1-6 1,4 :lol:
max kurz 2,1

Krysari sázíè formule nìjak pravidelnì??? Rozumíš tomu?? Já sem to žral když mi bylo asi deset a ještì jezdil Senna a všichni ti staøíci. :lol: Formule jsou super. Zajímalo by mne jestli tipy vcházejí nìjak èasto. Zase je tam nebezpeèí že se nìkde vymázne a nedojede.
:wink2: Dìkuji všem propagujícím PROFISAZKAR.com! :thumbup1:
smallbody
Host
Host

Příspěvekod KrysaÅ™ » pon kvě 10, 2004 13:22

Zatím formula je skoro jediný co mì vychází.Sem tam vynde nakej fotbal.
Ale zatím jsem na formuli celkem vidìlal.Já vsázím dva mìsíce.Takž pro mì je formula taková jistota.Já se zatím do sázení fotbalu a hokeje dostávám,ale formuly tomu celkem rozumím víc než npø anglické lize ve fotbale.Vidìlat se na tom dá.Ale jaks øíkal nìkdo se vymele nebo selže motor(tak jako ted Montoyovy) a je to v...Ale tøeba motory ferari jsou spolehlivé takže tam si myslím že žadná poruch motoru nehrozí(sumacher mìl naposledy poruch v roce2001) a když si na nì vsadíte tak je 99,9%jistota že oba vozi ferrari dojedou 1-8.atd.

Takž zatím mì to dost vychází a dotohoto sportu vidím celkem dobøe :lol:
KrysaÅ™
Host
Host

Příspěvekod quinton » pon kvě 10, 2004 13:25

Já se o Formule zajímám docela hodnì. Musím øíct že sázet se na to opravdu moc nedá, za ty kursy to riziko nestojí.
Dávat na výhru Schumachera za 1,4 se nevyplatí ne proto že by Schumacher mohl udìlat chybu, ale proto že tam jsou jiný Gumy který by ho mohly sestøelit. Jediný co si obèas vsadím je nìjaká dvojice.
Napø. o víkendu na dvojici Barichelo - . R. Schumacher
Ralphovi se ve Španìlsku tradiènì moc nedaøí a Ferrari strávily ve Španìlsku hodnì èasu testováním. Dùležitý je podívat se na pøedpovìï poèasí, èasy z tréninkù a kvalifikací. Je dùležitý je porovnat protože v trénincích se jezdí s málo palivem, oproti závodùm a kvalifikacím (záleží jakou strategii tým zvolí).
Zkrátka je strašnì moc vìcí na který je potøeba brát zøetel a stejnì to potom v závodì mùže dopadnout jinak. Pøijede nìjakej hòup a sestøelí ho v první zatáèce. :(
Obrázek
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod smallbody » pon kvě 10, 2004 13:25

Díky. Následující Velkou cenu udìláme zvláštní téma a zkusíme to tam rozebrat, souhlasíš??? Asi se do nich pustim s vervou. :wink:
smallbody
Host
Host

Příspěvekod smallbody » pon kvě 10, 2004 13:27

Nestich sem to napsat døíf. Takže to platilo na Krysaøe.

quintone koukam že ty taky dìláš do všeho co?? :wink:
smallbody
Host
Host

Příspěvekod quinton » pon kvě 10, 2004 13:28

Krysaø píše:Zatím formula je skoro jediný co mì vychází.Sem tam vynde nakej fotbal.
Ale zatím jsem na formuli celkem vidìlal.Já vsázím dva mìsíce.Takž pro mì je formula taková jistota.Já se zatím do sázení fotbalu a hokeje dostávám,ale formuly tomu celkem rozumím víc než npø anglické lize ve fotbale.Vidìlat se na tom dá.Ale jaks øíkal nìkdo se vymele nebo selže motor(tak jako ted Montoyovy) a je to v...Ale tøeba motory ferari jsou spolehlivé takže tam si myslím že žadná poruch motoru nehrozí(sumacher mìl naposledy poruch v roce2001) a když si na nì vsadíte tak je 99,9%jistota že oba vozi ferrari dojedou 1-8.atd.

Takž zatím mì to dost vychází a dotohoto sportu vidím celkem dobøe :lol:

Tak tìch 99,9% je fakt hodnì pøehnaný. Schumacher mìl sice naposledy poruchu v r. 2001 ale od tý doby nedojel už mockrát. Vìtšinou po nìjaké kolizi, nebo jezdecké chybì (I mistr tesaø se obèas utne). 8)
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod KrysaÅ™ » pon kvě 10, 2004 13:28

Jinak na formuly se dá celkem pìknì vidìlat.Npø vsadíš si na dva až tøi jezce že dojedou 1-8 a máš kurz kolem 2,.. dáš to za 2000 a máš 4000 :lol:
KrysaÅ™
Host
Host

Příspěvekod quinton » pon kvě 10, 2004 13:32

smallbody píše:Nestich sem to napsat døíf. Takže to platilo na Krysaøe.

quintone koukam že ty taky dìláš do všeho co?? :wink:

Nedìlám do všeho. Jedu hlavnì ve fotbalu, na tom nejvíc vydìlávám. Formule mì dost baví a tak se o ní hodnì zajímám a dost o ní i vím. Tøeba o tenisu nevím skoro nic a sázím ho jen když mi poradí nìkdo kdo tomu rozumí. Formuli si dám obèas do kombíku aby byla pøi sledování nìjaká zábava.
ALe jak øíkám, vydìlat se na toím dá jen tìžko a je tam strašnì velký riziko. :P
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod smallbody » pon kvě 10, 2004 13:34

Hmmmm. ¨NO tak uvidime po dalsim zavode jestli mi to pomohlo nebo jestli jsem projel vsechno :lol: Dìkuji za rady.
smallbody
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec