Moderátor: Moderátoři
hanush píše:Já jsem velmi pøekvapen, že po nìm sáhla ÈT. Je jasné, že potøebuje narvat na 4.program co nejvíce sportu, aby se jí to vyplatilo, ale v souèasné situaci, kdy pøíštích podle mì aspoò 5 let není možné, aby došlo k jakékoliv zmìnì, je to podle mì velmi ztrátový obchod. Když pominu, jaké terno bylo pro Novu vysílání, jak na nìm stavìla ze zaèátku program, k jakému pak došlo posunu ->zmìna vysílacích èasù, prodej sublicence na Primu, která zvolila opravdu luxusní èas 16:40 ( i kdybych chtìl, tak to prostì z práce nikdy nemùžu stihnout) atd., tak se ho podle mì zbavila velmi ráda.
Jsem na to zvìdav, protože úbytek sledovanosti musí být markantní, ze svého okolí se na fotbal v sobotu odpoledne dívají jen kamarád, který potøebuje zabít èas mezi obìdem a dobou, kdy bude spìchat do hospody (uznávám, není to reprezentativní vzorek ).
Co se týèe posledního kola, mùžeme být jen naštvaní, že jsme tu Plzeò nevsadili....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků