Ceský fotbal aneb kocourkov na zeleném pažitu (i mimo nìj)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Marrak » ned kvě 14, 2006 10:28

Impossible is nothing
Marrak
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon kvě 15, 2006 7:29

mì osobnì už to tak se..., že se stávám vùèi fotbalu a celkovì vùèi profi-sportu apatický a víceménì už ho ted vnímám jen jako prostøedek k tipování a kdybych netipoval, prakticky bych už ani sport nesledoval (aè tedy paradocxnì sport je to, co ted nejvíce sleduji :lol: )

kolikrát je mi milejší se podívat na amaterský sport, kde lidi hrají s nadšením, bez "postranních" umyslù a v duchu fair-play (samosebou všude se najdou vyjimky), ale v profi-sportu? jakmile nìkam vlezou prachy (a èím víc, tím hùø), tak city, etika a morálka jdou pryè a všichni jako by dostali pásku pøes oèi a vidí "zlatì" :roll:

sice ještì zùstavají poslední zbytky nadšenosti (viz "mé" Lazio, Athletico Madrid), ale dokud se budou (nejen) kolem fotbalu motat takoví .... (si sami zanadávejte :mrgreen: ) jako Lotito, Moggi, Koštál, Horník, Pelta atd , vèetnì "neúplatných" rozhodèích a ziskuchtivých sponzorù èi mecenášù, tak to bude poøád ta stejná písnièka o kaprech, "fixed-matches", podplacených rozhodèích, podivných zápasech atd

bohužel se s tím nedá nic dìlat, ze sportu se stal tak výnosný obchodní artikl, že už jen tìžko pùjde vymýtit z nìj korupci a ostatní nežádoucí vìci

nezbývá nám, než se obrnit a prostì si na to zvyknout a brát to jako souèást moderní spoleènosti anebo se prostì na to vy... , ale upøímnì, vždyt to ani nejde, sport je nìco pro nás chlapy duležitého pro život (to je , co ženský nikdy nepochopí :lol: ) , a tak asi budem muset se nauèit strávit tyto nepøíjemnosti a když se náhodou stane, že se provalí nìco o korupci, brát to jako, že mùže být ještì hùø 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod hanush » pon kvě 15, 2006 7:46

Já jsem velmi pøekvapen, že po nìm sáhla ÈT. Je jasné, že potøebuje narvat na 4.program co nejvíce sportu, aby se jí to vyplatilo, ale v souèasné situaci, kdy pøíštích podle mì aspoò 5 let není možné, aby došlo k jakékoliv zmìnì, je to podle mì velmi ztrátový obchod. Když pominu, jaké terno bylo pro Novu vysílání, jak na nìm stavìla ze zaèátku program, k jakému pak došlo posunu ->zmìna vysílacích èasù, prodej sublicence na Primu, která zvolila opravdu luxusní èas 16:40 ( i kdybych chtìl, tak to prostì z práce nikdy nemùžu stihnout) atd., tak se ho podle mì zbavila velmi ráda.
Jsem na to zvìdav, protože úbytek sledovanosti musí být markantní, ze svého okolí se na fotbal v sobotu odpoledne dívají jen kamarád, který potøebuje zabít èas mezi obìdem a dobou, kdy bude spìchat do hospody (uznávám, není to reprezentativní vzorek :wink: ).
Co se týèe posledního kola, mùžeme být jen naštvaní, že jsme tu Plzeò nevsadili....
hanush
Exmember
Exmember

Příspěvekod p.a. » úte kvě 16, 2006 13:05

hanush píše:Já jsem velmi pøekvapen, že po nìm sáhla ÈT. Je jasné, že potøebuje narvat na 4.program co nejvíce sportu, aby se jí to vyplatilo, ale v souèasné situaci, kdy pøíštích podle mì aspoò 5 let není možné, aby došlo k jakékoliv zmìnì, je to podle mì velmi ztrátový obchod. Když pominu, jaké terno bylo pro Novu vysílání, jak na nìm stavìla ze zaèátku program, k jakému pak došlo posunu ->zmìna vysílacích èasù, prodej sublicence na Primu, která zvolila opravdu luxusní èas 16:40 ( i kdybych chtìl, tak to prostì z práce nikdy nemùžu stihnout) atd., tak se ho podle mì zbavila velmi ráda.
Jsem na to zvìdav, protože úbytek sledovanosti musí být markantní, ze svého okolí se na fotbal v sobotu odpoledne dívají jen kamarád, který potøebuje zabít èas mezi obìdem a dobou, kdy bude spìchat do hospody (uznávám, není to reprezentativní vzorek :wink: ).
Co se týèe posledního kola, mùžeme být jen naštvaní, že jsme tu Plzeò nevsadili....

No možná to nebude vysílat ani ÈT (i když zas tak moc tomu nevìøím).
http://aktualne.centrum.cz/sport/fotbal ... ?id=154611
Pozor, nejsem expert. Všechno zvažte.
p.a.
Exmember
Exmember

Předchozí

Zpět na Chat a pokec