Sharks píše:4) TIKET
Brazílie - Japonsko - Volejbal ( ženy ) 1 ( 1.10 )
Henin - Groenefeld 1 ( 1.11 )
---------------------------------------
Tipsport ( 1.22 )
GL všem
TIKET OK
Moderátor: Moderátoři
Temlis píše:Temlis píše:Trošku postrádám za kolik byl daný tiket, kolik je zisk, kolik je celkový zisk atd atd
Tohle jsem Ti psal už jednou a jelikož tady pøidáš pøíspìvek z kamenky s kurzem 1,22 èili èistý zisk po odeètení 10%MP 0,12 - zajímal by mne doopravdy vklad..
Temlis píše:Temlis píše:Trošku postrádám za kolik byl daný tiket, kolik je zisk, kolik je celkový zisk atd atd
Tohle jsem Ti psal už jednou a jelikož tady pøidáš pøíspìvek z kamenky s kurzem 1,22 èili èistý zisk po odeètení 10%MP 0,12 - zajímal by mne doopravdy vklad..
Sharks píše:Temlis píše:Temlis píše:Trošku postrádám za kolik byl daný tiket, kolik je zisk, kolik je celkový zisk atd atd
Nezlob se, ale sumu za kolik sázím, tu nebudu zveøejòovat.Ber to jako imaginární sázení, když Tì to tak rozèiluje, ale jedno je jisté, sázím to reálnì
Sharks píše:Temlis znáš poøekadlo: nemusí pršet, staèí když kape
Temlis píše:Sharks píše:Temlis znáš poøekadlo: nemusí pršet, staèí když kape
Ale asi máš pravdu, jen v tom vidím trošku rozpor, ale OKi, pøeji a? kape poøád a když ne poøád, tak co nejvíce
Sharks píše:Temlis píše:Sharks píše:Temlis znáš poøekadlo: nemusí pršet, staèí když kape
Ale asi máš pravdu, jen v tom vidím trošku rozpor, ale OKi, pøeji a? kape poøád a když ne poøád, tak co nejvíce
Rozpor??? menší kurzíky jsou za víc ( nìkolik 1000-ovek ) jinak dávám i sázky na Netu bez MP , GL a? Ti to chodí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník