bez komentare

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Temlis » stř čer 14, 2006 11:03

Orken píše:jo ted jsem si vsiml, ze to jsou iracti, ja myslel, ze iransti...tak se nedivim vubec, tak kdokoliv zastreli kohokoliv kvuli cemukoliv, kdyz tam amici strili decka a zenske z pomsty...

Mluvíme jeden o koze a druhý o voze...

viz...
Neznámý muž zastøelil v Thajsku dva fotbalové pøíznivce, kteøí pøíliš hlasitými projevy doprovázeli televizní pøenos z utkání Itálie - Ghana na mistrovství svìta.
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Příspěvekod Dragonbase » stř čer 14, 2006 12:51

Já myslím že pøece jenom kvùli výkøikùm je to fakt úlet kdyby nìco rozbíjeli nebo tak nìco ale za výkøiky to je náøez
Sázkařská disciplína je velice dùležitá
Dragonbase
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » stř čer 14, 2006 19:41

Dragonbase píše:Já myslím že pøece jenom kvùli výkøikùm je to fakt úlet kdyby nìco rozbíjeli nebo tak nìco ale za výkøiky to je náøez

Aha, takže kdyby nìco rozbíjeli, tak je to v poøádku :roll:
1/10 small, 2/10 med, 3/10 big
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod Dragonbase » stř čer 14, 2006 20:54

quinton píše:
Dragonbase píše:Já myslím že pøece jenom kvùli výkøikùm je to fakt úlet kdyby nìco rozbíjeli nebo tak nìco ale za výkøiky to je náøez

Samozdøejmì jsem to tak nemyslel kdyby nìkomu tøeba rozbíjeli auto a ten majitel by ho zastøelil tak je to jeho vìc ale za pokøikování to je fakt úlet.Samozdøejmì tohle asi nikdy nepochopím a docela by mì zajímalo na jak dlouho pùjde ten støelec sedìt protože v Thajsku jsou docela tvrdý tresty.
Sázkařská disciplína je velice dùležitá
Dragonbase
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mafix » stř čer 14, 2006 20:57

Dragonbase píše:
quinton píše:

Samozdøejmì jsem to tak nemyslel kdyby nìkomu tøeba rozbíjeli auto a ten majitel by ho zastøelil tak je to jeho vìc ale za pokøikování to je fakt úlet.Samozdøejmì tohle asi nikdy nepochopím a docela by mì zajímalo na jak dlouho pùjde ten støelec sedìt protože v Thajsku jsou docela tvrdý tresty.

No najprv ho musia chytit a potom sa uvidi...Ide o neznameho pachatela ak som dobre cital.

Majitel auta si tiez nemoze len tak niekoho zastrelit takze ani to by nebolo podla mna v pohode.
Ex Moderator England Premiership
Mafix
Exmember
Exmember

Předchozí

Zpět na Chat a pokec