"Džejárův" bloček :o)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob črc 15, 2006 9:20

máme tu opìt hezké, slunné ráno, jsem zvìdav, zda to tak vydrží, anebo zas bude nad Brnem sa blýskat :) .. snad se bude blýskat i na tiketech, ale myslím, že ano, protože v "lásce" mám takovou pekelnou smùlu (nevím proè, ale pøitahuju ty "andìl.mrchy",které jsou zadané èi vdané :lmao: ), že ted kdybych šel, tak jistì trefím i ten jackpot ve Sportce :D .. a tak s touto psychickou podporou v zádech se mùžu vrhnout s chutí a nadšením do výbìru zápasù pro dnešek :mrgreen:

jak jinak zaèneme tenisem .. dneska se hrají SF na všech turnajích , a tak tipování bude založeno víceménì na sympatiích, anebo na dobøe odhadnutých možnostech hráèù .. hraje se i FED Cup, no ten jde mimo mì, jako i zbytek sportù

-v Bastadu se hrají zajímavé zápasy, pøemýšlím, zda nejít do Nikolaje, aè ho mám na black-listu .. Rus evidentnì má zájem hrát na tomto turnaji a myslím, že pokud má zájem, tak finále je jeho cílem, a nic proti Callerimu, ale i kdyby hrál ve své nejlepší formì, asi by nestaèil na Nikolaje .. no, ale i tak nevím, Nikolaj už párkrát dovedl vypálit rynbík :roll:
-druhý zápas je taky lahùdka, vlastnì podobný pøípad, Robredo taky když chce, tak je na antuce tìžko porazitelný .. no, i když je ted v SF a bìhem turnaje párkrát ukázal, že i když to døe, bojovat chce, tak pøece jen jisté rezervy tam jsou a spíš jen díky dobrému losu je Tommy tam, kde je .. to naopak Jarkko si to musel vydøít a co více ukázal, že formu z Wimbledonu a hlavnì chut do tenisu, si udržel i na tomto turnaji, jak by taky ne, když hraje témìø doma .. sázkovky favorizují Robreda, což mì pøivádí na myšlenku handicapu ve prospìch Nieminena, no uvidíme

-"uplakanej" Gstaad nám nabízí SF mezi favority a outsidery , kde vìøím, že favorité splní svou roli .. Nìmec sice ukázal, že nyní má velmi dobrou formu a hernì chytil "slinu" , ale to samé se dá øíci o Gasquetovi který navíc má o motivaci navíc skrz zatím letošní výsledkový pùst .. Nìmec už si splnil své maximum, naopak Richard si ho splní až ve finále :)
-Ciliè jistì zaslouženì je tam, kde je, ale jeho postup v hl.soutìži mì pøijde takovej "divokej" , každopádnì rodí se další balkánská tenis.nadìje, tak uvidíme, jak se mu dnes zadaøí a hlavnì, zda naváže na tento uspìch , no Lopez sice tolik netíhne k antuce, ale oèividnì na tomto turnaji chce hrát , nejspíš už mu chybí peníze a tak musí vzít zavdìk i menším turnajem na antuce :D , no pokud Feliciano zopakuje stejné nasazení jako vèera (a já vìøím že ano, když už vydržel dosud pøes ty deštì a odklady :D), tak Ciliè i pøes svùj talnet bude mít dost tìžkou práci na výhru v zápase

-jdem do Newportu, Murray po neslaných nemastných výkonech vèera hravì dohrál zápas s Querreyem a poté doslova smetl z kurtu Kendricka 60 60 :shock: Kendrick mìl bud moc bouølivo noc s pøítelkyní anebo hrál bez výpletu, jinak nevím :doh: .. no, dnes narazí Murray na dalšího bombardaka, a to bude opìt pohoda pro Andyho a jeho dobrý return a mezihru, vìøím, že Gimi na síti toho tolik nepøedvede, aby zastavil rozjetého Murrayho, který se dokonce odhlásil z Indianapolisu , takže evidentnì asi vše chce soustøedit na tento turnaj , tak uvidíme, Andy má poslední šanci než ho definitivnì hodím na black-list :)
-druhý zápas má taky zajímavou dovjici, Flip si to rozdá s Melzerem , oba turnajem prošli s rozdílnými výsledky, kdy Flip neztratil set a všechno smetl svým dìlovým servisem, naopak Melzer postupoval divoce , až se tomu jistì diví i on sám :) , kdo vyhraje v tomto zápase, to nevím, pøál bych to Rakušanovi, ale urèitì jak na potvoru tam bude Flip, když už vèera sundal Fishe, melzer asi nebude takový tvrdý oøíšek

-na chall. se taky toho dìje hodnì, v Poznani narazí mùj èerný kun Devilder na Hájka, což mì moc mrzí :cry: , škoda, že oba nehrají SF s druhou SF dvojici, jednak by to byl tipérský ráj a jednak by oba mohli hrát finále, tkato eden z nich se bude muset rozlouèit , a já øeším dilema, komu více fandit, no budu vlastenec :)
-druý zápas jde mimo mì, Gaba je velkej haluzáø a já moc nerad tipuju na tenisty z "východu" , Bozoljaèe ještì tolik neznám

-Schveningen si nechám ujít celý, Montanes je na black-listu, jako i Garcia, Gicquel je žaboužrout a Garcia Lopez mì taky moc nepøesvdèil letos o vyrovnanosti svých výkonù

-Oberstauffen taky nemá moc zajímavý zápas, Berrer je sice favoritem, ale Gulbis na turnaji chytil dobrou formu, když hraje o finále v singlu i deblu, radši si dám zajít chut .. Tabec nakonec rozhodl, že víkend stráví v Nìmecku a tak Pospec bude dneska jistì fandit svému kamarádovi v hledišti, aby zápas dotáhl do vítìzného konce, no a kdyby ne, nejspíš pak zítra Tabec pojede odehrát nìjaký ten match v bundeslize, když to má témìr co by kamenem dohodil :)

-v Mantovì mì zaujal Villagran vs Guez , frantík toho letos zas tolik nenahrál a už vubec se nedá mluvit o nìjakych super výsledcích .. min.týden v montaubanu vlastnì letos poprvé pøešel práh 2.k., když se dostal až do SF, kde nestaèil na Gila, no nyní je znovu v SF, když hraje tentokrát s Villagranem, který sice je Argentincem, ale ital.antuku zná velmi dobøe a nejen to, zde v Itálii loni i letos uhrál dobré výsledky a tak se dá mluvit i o výhodì prostøedí , které asi nebude mluvit moc pro Gueze, ktery vesmìs obíhá frnac.futura , obèas chall., navíc ta unava se musí zaèít projevovat .. Villagran navíc je na turnaji ve finále v deblu, a tak to asi napovídá, že se na turnaj dobøe naladil, pøipravil a má chut hrát .. , lepší letošní výkony, kondice pro Argnetince , vyrovnaná forma a motivace, hmmm, zajímavé :)
-Galimbertiho si nechám ujít, dva Italové na ital.chall. hrají o finále, to ve mì nebudí duveru

-no a to bude vše, nyní si to tedy zkompletuju , a nakonec mì z toho vychází 4 zápasy :arrow:

Villagran (1.70), Gasquet (1.15), F.Lopez (1.35), A.Murray (1.30)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob črc 15, 2006 9:45

tak Murrayho vyhodím ven, protože se hraje až po 22h a už mám celkem dost toho èekání na last match v tomto týdnu .. max. jeho zápas použiju na otoèení výhry :)

zbývající zápasy se vlastnì uaènou hrát bìhem 1-2h, a tak budu brzo vìdìt výsledky, což j ejistì fajn, zas na druhou stranu jsem pod èas.presem a nesmím zas tolik u toho pøemýšlet

Richarda tam nechám a ted koho dalšího? dám-li Lopeze, budu muset hrát vìtší vklad, ale zas mám pøece jen vìtší jistotu uspìchu, Villagran má zas vyšší kurz, to zas mám dilema,že?

no snad jsem tedy nakonec dobøe vybral, uvidíme .. to je pro dnes vše, GL ! :thumbup1:

Villagran vs Guez (1.70)
Gasquet vs Kohlschreiber (1.15)

celk.kurz : 1.96
vklad : 606Kè
výhra : 1188Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 4000Kè (základ 5000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:5 188Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne sob črc 15, 2006 18:58, celkově upraveno 1
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod superior75 » sob črc 15, 2006 13:12

Johnny.Rebel píše:
-jdem do Newportu, Murray po neslaných nemastných výkonech vèera hravì dohrál zápas s Querreyem a poté doslova smetl z kurtu Kendricka 60 60 :shock: Kendrick mìl bud moc bouølivo noc s pøítelkyní anebo hrál bez výpletu, jinak nevím :doh: .. no, dnes narazí Murray na dalšího bombardaka, a to bude opìt pohoda pro Andyho a jeho dobrý return a mezihru, vìøím, že Gimi na síti toho tolik nepøedvede, aby zastavil rozjetého Murrayho, který se dokonce odhlásil z Indianapolisu , takže evidentnì asi vše chce soustøedit na tento turnaj , tak uvidíme, Andy má poslední šanci než ho definitivnì hodím na black-list :)
[/b]

Je fakt, že to co vèera pøedvedl Kendrick mì hooodnì pøekvapilo. Docela by mì zajímalo, co to mìlo znamenat, zatím jsem k tomu nikde nic nenašwl. Gimelstoba jsem sledoval v livescore proti Plessovi. Druhý set už dopadl vcelku jednoznaènì, ale v prvním mìl dost problémy se svým podáním a jednou utíkal ze stavu 0:40 a jednou myslím 15:40. Každopádnì by tohle mìlo mít jasný prùbìh a docela pøemýšlím, jestli by nestalo za zkoušku jít na 2:0 na sety pro Andyho. teda jestli ti nevadí, že ti tady do toho kafrám :wink:
superior75
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob črc 15, 2006 19:02

no, a protože se mì smula s ženskýma stále drží a naopak stìstí ve høe je zelené, tak si otoèím dnešní výhru na Andymu, snad mì nezklame :) .. za chvíli jdu ven a tak doufám, že si zas v nìjakym baru zaøvu pøi smsce vamos (v tomto pøípadì Andy).. akorát doufám, že se dnes kolem mì nebudou motat žádný ženský, èi nedej bože, abych si nìco s nìjakou nezaèal, aby se mì to stìstí neotoèilo :? :( .. ale ted vážnìji :D , fajn zbytek veèera všem, a kdo tlaèí nìjaký výsledek, at to dojde ke zdárnému konci, have a nice night , GL ! :wink:

Murray vs Gimelstob (1.25)
celk.kurz : 1.25
vklad : 1 188Kè
výhra :0

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 4000Kè (základ 5000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:4000Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne ned črc 16, 2006 9:56, celkově upraveno 1
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned črc 16, 2006 9:23

hmm, tak Andy mì moc radosti neudìlal a musím ho chtì, nechtì dát na listinu nežádoucích hráèù, nepùjde pøímo o black-list, ale na jeho zápasy už nebudu tak dùvìøivý, ta jeho nevyrovnanost i poèas zápasu (nejen v turnaji) je dosti velká, no není divu, je to ještì mladý teenager , musí tedy krapet dozrát :)

no, situace je ted ale taková, že opìt po slabé chvilce v ziskovém pásmu, jsem zas dole v tom èerveném neziskovém :( .. pokusím se dnes s tím nìco udìlat, aby to koneènì už bylo zelené na dýl, zápasù je k tomu celkem dost

dneska to asi bude v duchu vlasteneckého cítìní, protože mì zaujaly zápasy s èes.hráèi .. ale pìknì po poøadì

1/Dechy vs Vaidiš :arrow: vèera jsem sledoval oba zápasy, neøíkám, že to bude procházka rùžovým sadem, no ale doufám, že nakonec Nikol pøetlaèí Dechy stejnì jako Golovin a snad to nebude v až tak dramatickém závìru

2/Medina vs Schiavone :arrow: už vèera jsem uvažoval nad postupem Italek, no jejich forma a kvality na povrchu, kde se hrají tyto FED zápasy mì k tomu dávaly pádné dùvody .. Medina má jistì své kvality, ale proti bojovné harcovnici prostì nemùže mít šanci, už jen proto, že Schiavone mùže svou výhrou dát potøebný bod a není pod tím nepøíjemným "musí" .. sice to není žádná koèka jako Ivanoviè, ale Fran je prostì jedna z mála hráèek WTA, na které rád dávám

3/Gasquet vs F.Lopez :arrow: Richard je jiste favoritem, ale že by až tak velkým, jak øíkají bookies? pro mì ne a proto si rád dám výhru v handicapu na Feliciana .. vìøím totiž, že Fel si podrží svùj servis, zatím mu to na turnaji dobøe støílí a pochybuji, že jak na potvoru ve finále mu to nepùjde .. naopak jako outsider duelu bude jistì bojovat a snažit se (nezvyklý jev u nìj) a zkusit pøekvapit .. vìøím, že jeho tvrdá, nátlaková hra bude zlobit Richarda , který vèera naznaèil, že zas tak suverenní není .. dojde podle mì na tajbrejk, v dalším setì pak v tom horším pøípadì jednou vezme richard servis Lopezovi .. pøi handicapu 0:5 games mì to dává, že Richard by musel vzít nìkolikrát servis Lopezovi a on ani jednou frantíkovi, pro mì málo poravdìpodobný scénáø , jistì hraje se na tøi vítìzné, ale i tak podle mì to bude boj s tím, že dojde na tajbrejky èi se skonèí max. s rozdílem jednoho proraženého servisu

4/Hájek vs Bozoljaè :arrow: náš tenista si vèera hladce poradil s mým èer.konìm a udìlal mi tak napul smutek, ale i radost, protože zas je ve finále dalšího turnaje a v takové formì, že má nakroèeno na další vítìzství .. a pøiznejme si, že k tomu nemá zas tak daleko, Bozoljaè jistì není tak tìžkým soupeøem , aby to nešlo uskuteènit .. a když jsem vèera øíkal, že je škoda, že místo Devildera nemá v SF Bozolajèe nebo Gabu, tak by bylo ode mì pokrytecké, kdybych si ho dneska nechtìl tipovat :)

no, a to je vše,možná ještì pouvažuju o pidikurzu na Kimi Clijsters
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned črc 16, 2006 9:56

tak za hudby od Blind Guardian jsem se pustil do sestavení tiketu,které nebylo zas až tak tìžké .. Lopez, Schiavone a Vaidis hrají od 11h , Hájek od 13:30 a Kimi od 16h, èili první tiket sestavím z prvnì jmenované trojice .. a pøípadný neuspìch èi uspìch budu øešit zbylými dvìma zápasy :)

ted jen rozhodnout, co tedy hrát na tom prvním tiketu .. no, hrát dva zápasy žen.tenisu na jednom tiketu, to není dobrá vìc na trávení a nervovou soustavu a tak vyhodím jeden zápas .. a pùjde o Fran, pøece jen Nikol aspon budu tlaèit u bedny, má lepší kurz, je to naše hráèka a Medina není zas tak easy hráèka, aby doma na svém povrchu mìla kurz pøes 3.00, by? je v posl.týdnech trochu z formy .. no a k Nikol dám ten handicap na Lopeze, to mì pøijde jako trošku nedbalost bookies, protože daný handicap nepoèítá evidentnì s tím, že Lopez by mohl vyhrát aspon jeden set, což je celkem možná vìc, když se hraje na tøi vítìzné .. a naopak hranice U/O (38.5games) zas poèítá s tím, že Lopez nejspíš dá ten jeden set .. no ale klidnì at nedá a prohraje 3:0, hlavnì když to bude tìsným rozdílem :)

Vaidiš vs Dechy (1.40)
Gasquet vs Lopez :arrow: 0:5 games (1.85)
celk.kurz : 2.59
vklad : 500Kè
výhra : 0Kè

pravdìpodobný další tiket, podle vývoje a situace

Hájek vs Bozoljaè (1.45)
Clijsters vs Craybas (1.05)
celk.kurz : 1.52 (1.45)
vklad : 1000Kè
výhra : 1450Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 2500Kè (základ 5000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:3 950Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne ned črc 16, 2006 18:37, celkově upraveno 4
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned črc 16, 2006 12:17

tak Lopez ještì není ukonèen , ale vyrovnanost první setù mi dává velkou nadìji na handicap, no i tak buud muset držet vklad pøi zemi u dalšího tiketu (puvodnì jsem uvažoval o 2000)

tolik tedy pro dnešek, snad nakonec dopadne jako dnešní poèasí , kdy je idylka, žádný vedro, pøesto teplo, sluníèko, pohoda jazz prostì :), GL !
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon črc 17, 2006 9:44

pustím s novým týdnem do dalších tiketù .. snad se mi tento týden koneènì podaøí pøekonat ten mrtvý bod a dostat natrvalo do ziskových rovin :roll: .. no uvidíme, tøeba už dneska se mi podaøí udìlat první krùèek .. padly mi totiž do oka nìkteré zápasy

Ramirez-Hidalgo vs Berlocq (1.33)
-to co letos B. pøedvádí nepotøebuje ani komentáø, z toho kvanta turnajù jen tøikrát pøešel pøes první kolo a jen jednou pøed druhé, to je víc enež výmluvné, za posled.mìsíce, kdy se hrálo na antuce, krom Záhøebu ani jeden poøádný výsledek a fakt, že poøád obíha ATP turnaje, kde se porouèí v 1.k. namísto toho, aby si zajel vydìlat a zahrát na chall., je více než výmluvný .. nedìlám si tedy iluze o jeho formì a motivaci na tomto turnaje, který patøí mezi ty lépe dotované .. Idalgo taky neoplývá super formou, ale je to spíše zpusobeno tím, že se ted hrálo na grassu a vlastnì až min.týden se znovu šlo na antuku, kde v GStaadu vypadl po vel.boji ve 2.k. s Lopezem, což jistì není známka neformy, spíš náznak lep.èasù, které by asi bodly Spanìlovi, nebot letos se mu dost daøí a už hezkých pár týdnù nemá poøádný bod a výsledek .. motivace i lepsí letošní výsledky mluví ve prospìch Spanìla, kurz je taky celkem pøijatelný, proè ho nezkusit

Lu vs Sabau (zatím nevypsano)
-Lu má letos dobré výsledky a i když se mu v posl.týdnech taky nedaøilo skr zto, že se hrálo na grassu, což on zrovna nemusí, tak pøesto má poøád více než Sabau, který si vyjel na dovèu do zámoøí (jak jinak si vysvìtlit jeho zámoø.trip, když v min.sezonách pravidelnì hrával antuk.chall. èi ATP turnaje v této dobì) .. povrch, prostøedí více mluví pro Lua a to nemluvì o motivaci .. jediné, co by mohlo hrozit, že by se Sabau zas zbláznil podobnì jako nedávno v Surbitonu :roll: .. ale že by se to stalo dvakrát v tak krátkém èas.useku ? to už pak rovnou mužou pršet trakaøe :D

Helsingsborg (výhra -1.65; neprohra - 1.14)
-na první pohled by nìkdo mohl namítnout, že se nedržím svého kopyta :) .. ale už nìjaky ten rok pravidelnì sleduju Helsingsborg a jeho výsledky, protože mu z osob.duvodù od jisté doby fandím :) .. není to sice jako u Lazia, kde bych vìdìl kde co, od sestav až po ostatní , ale tak nìjak mì to vždy postaèí k tomu, abych vìdìl, kdy si mám zkusit jít tipovat jejich výhru èi ne .. dnes je ten správný èas, už jen proto, že nastupuje koneènì v lig.zápase Henrik Larsson
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon črc 17, 2006 11:17

tak nakonec po delším pøemítání se pustím do následující 3AKU (viz níže) , kterou budu podle vývoje øešit rùznými variantami záchranných tiketù anebo v lepším pøípadì otáèením výhry (za použití tipu na Lua) :) .. co více dodat, snad jen doufám, že nemusím pøíliš komentovat zaøazení Lapenttiho do tiketu a že to vyjde, GL ! :)

N.Lapentti vs Rieschick (1.20)
Ramirez-Hidalgo vs Berlocq (1.33)

neprohra Helsingsborg (1.14)
celk.kurz : 1.82
vklad : 950Kè
zisk : 0Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 3000Kè (základ 5000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:3000Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne pon črc 17, 2006 21:34, celkově upraveno 3
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon črc 17, 2006 21:24

tak mìl jsem se držet "svého" kopyta .. jaká to ironie, že mi opìt švéd.fotbal odpálil slušný tiket :) .. no, situace mì staví do tìžké pozice, zachovat si rozvahu a zkusit znovu odmazávat manko anebo jít do toho hlava nehlava , v duchu onoho hesla -- vítìzství nebo nic?

zatím jsel pøedbìžnì vložil tiket, ale mám ještì cca 20 minut do uzávìrky daného zápasu , nyní tedy promyslím, zda hrát vabank nebo znovu postupnì pøisazovat

................................ :?:

pozn. od. J.R :arrow: hmmm, tak jsem si mohl ušetøit pøemýšlení, uzávìrka už byla ve 22:30 a tak tedy vabank hrát nebudu .. vsadím se, že jak na potvoru Lu vyhraje k mému ještì vìtšímu vzteku :roll:

no snad zítra se bude daøit líp, good night !
Johnny.Rebel
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec