dorbý ránko ! jak jinak v tìch dnech , sluneèní s pøíslibem tepla a dobré pohody
.. uvidíme, jestli i na tiketech .. vèera nakonec pohoda byla, když Bolelli pøece jen nezvládl zápas , holt zkušenosti jsou zkušenosti .. no, na moji obhajobu, už jak jsem vidìl, jak klesají kurzy na Bolelliho (z puvodních 2.25 až na 1.95), tak jsem si øíkal, že ten zápas smrdí a tušil jsem "zradu", ale øekl jsem si, jednou jsem si tento zápas vybral, tak jdu do toho
.. a tak jsem musel zachranovat a tak pøece jen den skonèil s mírným ziskem, sice malinkým, ale dostateènì motivujícím , aby èlovìk mìl radost do dalšího tipování
dnes jsou na programu zápasy dalších kol na turnajích v tenise, no nutno dodat, že Indiana + Stutgart jsou ještì ve fázi, kdy se musí èlovìk držet zpìt , aby se vyhnul tipu na turisty a tak jen Amersfoort a chall. (Vyjma Manchesteru) jsou tak nìjak více atraktivní
a co mì padnulo do oka? (v závorce vždy kurz od Tipsportu a GB pro srovnání a pøehled)
Massu (1.20 - 1.15), Haas (1.17 - 1.10), Arthurs (2.15 - ... ), Blake (1.17 - 1.10), Carraz (1.48 - ...), Wang (1.22 - ... ) Pennetta (1.15 - 1.10), Zabaleta v handicapu (...), Gasquet (1.15 - 1.10), Ferrer (1.45 - 1.40)
jak vidno, zápasu je opravdu požehnanì a tak se rychle pustíme do vyøazování "nežádoucích" elementù
Massu vs Marin passed
-kurz bude u GB nic moc, ale opravdu jen marnì hledám dùvody, proè se bát tipu na Massua, že by proto, že Marin vyøadil turistu Sanguinettiho ? no, Massu má ještì jednu z posl.možností, jak si pøilepšit, než antuka uplnì skonèí a tak soudím, že se bude snažit, i když tomu moc dávat nebude, ale staèit by to ještì na Marina mìlo, který je daleko za svou lonskou sezonou, i když nutno dodat, že nahráno už má a tak proè si to neužít .. oba hrají debla, oba jedou pøíští týden do Kitzbuhlu a tak se dá usoudit, že kvuli price-money si zahrají až pøíští týden, ted to je jen pro toho, kdo si chce orpavdu zahrát, což mì znovu dává plusy ve prospech Massua, za price-money by Nico jel jistì do Sttutgartu
Haas vs Bastl passed
-koneènì si Tommy zahraje tam, kde to má nejradìji , na amer.betonech (a hl.pøíští týden v LA si užije
) .. zde se totiž nejvíce uplatní jeho herní styl , kdy jeho tvrdé udery už asi nebudou hráèi vybíhat jako na antuce a sice na grassu je to už více pro Haase, kvuli pár týdnùm se jistì nebude zbyteènì pøipravovat .. naopak vìøím, že kvuli následujícímu zámoø.tripu, zakonèeným na US se Tommy hodnì pøipravoval, a bude chtít nejen nìco vydìlat,ale i zas uhrát nìjaký tenis.uspìchy , no v Indianapolisu to bude asi ještì o rozehrávání a hledání toho rytmu a pohody, ale i tak vìøím, že by nemìl mít vìtších potíží s Bastlem
Arthurs vs Srichaphan failed
-nemám tak velký bank, abych si mohl dovolit pokusy a zkoušky , jinak bych se do toho asi pustil
Blake vs Udomchoke passed
-snad jen sázka proti sobì anebo svázané nohy by musely zabránit uspìchu Jessieho , víc k tomu nemám co øíci
Carraz vs Chadaj failed
-škoda, že Chadaj nehraje proti nìkomu jinýmu, Carraze mám del.dobu na black-listu a nechce se mi tedy do tipu na nìj, i když je frantík rozjetej z kvaldy a vypadá to, že chce hrát (soudì i dle výsledkù v deblu) , navíc Chadaj opravdu letos bìs a bída .. tak èi onak si musím nechat zajít chut, black-list je black-list
Wang vs Cruciun failed
-Rumun je hodnì neznámý, ale letos prakticky co start ve futuru, to finále , sice v posl.dobì mu to zas tak dobøe nešlo, no ale ted je už ve 2.k. na tomto dobøe dotovaném chall. a tak jistì má svý splnìno a o motivaci navíc .. tu má ale jistì i Wang, který taky letos celkem obstojnì hraje, navíc obhajuje z lonska titul, i pøedloni zde zahrál slušnì, evidentnì mu toto divoké prostøedí sedí , jako i povrch .. no, ale pøece jen si dám zpáteèku, Rumunovy výsledky jsou opravdu dobré an to, abych šel do kurzu kolem 1.20
Pennetta vs Schruff passed
-nemá cenu pøíliš mnoho psát, Pennetta ve FED-cupu dokázala, že formu si podržela, hraje doma, na antuce a výsledky Schruff jsou více než trisktní
Zabaleta v handicapu .. failed
-to je výsmìch veškerému tenisu, co pøedvedl Zabaleta, vèera zahraje tak dobrý tenis, že jsem si chtìl dnes dát na nìj a on odstoupí z turnaje pro zdrav.potíže, moc by mì zajímalo pro jaké
možná veèer pøíliš hekticky oslavoval svùj uspìch nad Waskem .. každopádnì je to hodnì nespravedlivé, Waske sice nic moc nehraje, ale urèitì by si více vážil toho, kdyby postoupil dál .. no, Mariano má u mì koneènou
Gasquet vs Marach passed
-Richard muže být unaven po Gstaadu, ale do Stuttgartu to zas tak daleko není, navíc je už støeda a tedy od nedìle dost èasu na rozdýchání a odpoèinek a poøád ještì zdaleka nemá tolik nehráno, aby si mohl dovolit vypouštìt turnaje, naopak si myslím, že bude chtít využít co nejvíce své pohody a formy a znovu se pokusit urvat další uspìch, odpouèinout si muže klidnì pøístí týden v Kitzbuhlu
.. no a Marach je jistì hratelným soupeøem
Ferrer vs Novák failed
-nevyšlo vèera, snad vyjde dnes .. Ferrer letos zatím na antuce žádný poøádný výsledek a nechce se mi vìøit, že by se spokojil s další ostudnou porážkou ve 2.k. (nic proti Novákovi) .. tento tenista má jistì na to, aby hrával aspon ta SF èi finále, ale prostì jeho hlava a pøístup je silnì proti .. a to je i duvod, proè ho mám na black-listu a proè si musím enchat zajít chut na tento tip
jak vidno, prošly opravdu kurzové bonbonky
, ale nìkdy je lepší mín než vubec nic (viz vèera Bolelli)