"Džejárův" bloček :o)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte črc 18, 2006 8:51

tak po vèerejší blamáži se švédským fotbalem se budu vìnovat jen tenisu a naivnì doufat, že uspìji :) .. a co mì padlo do oka?

Coria vs haase
-proti Coriovi si rád zahraju :-) .. obzlvást když proti nìmu hraje Haase, který minulý týden v Schveningenu se doøeb uvedl, když vypadl až ve CF po tøech setech s Gicquelem .. nyní tedy hraje opìt doma, proti soupeøi, který jistì v nìm probudí nadlidské síly , o motivaci ani nemluvì, jako i o tom, že Coria jistì naláká lidi do hledištì .. na jedné stranì pan antukáø, který je v køeèi,trápí se, je bez lesku, chuti a formy , navíc po zranìní, na druhé stranì drzý mladík, co hraje doma, je slušnì rozehraný, namotivovaný atd , co dodat :)

Arthurs vs Levy
-oba sice prošli kvaldou, se stejnì neškodnými soupeøi, ale letošní výsledky i výkonnost je u obou dosti rozdílná a to nemluvì o aktuální formì, rozehranosti a pohodì, která mluví více pro Arthurse

Gonzalez vs Querrey
-na jedné stranì pak tenista, který když chce, taky mu to pálí jak z dìla, ale povìtšinou se mu nechce :) .. na druhé stranì mladý sebvìdomý domácí hráè, který je slušnì rozehraný, v pohodì a pøi chuti a jako nezkušený hráè se jistì bude chtít vytáhnout na slavného tenistu :)..rpèo to nezkusit

Oprandi vs Suchá
-jde sice o ženský singl, ale Oprandi mì v období Rolandu na antuce velmi zaujala a pokud si udržela aspon polovišku z toho všeho, tak to musí na letos marnou a trapnou Suchou staèit(ulet v Rabatu mì nedojímá), obzvlast když hraje na posl.domácím antuk. turnaji, a je èerným konìm turnaje

Bolelli vs Novák
-Ital na posl.dom.turnaji zazáøil, když nakonec ho celý i vyhrál (Biella) , a sice mimo Itálii zas tolik neválí, formu z posl.turnaje si nejspíš udržel, když ve Sttgartu prošel kvaldou(Uebel, Fraile) .. Jirka je kategorie sama o sobì, a nemá cenu moc o nìm psát .. sám se divím, že bookies vypsali takový kurzy, asi z ucty k Jiøinovi :D .. pro nás líp, èím vyšší kurz na Itala, tím vìtší povinnost do nìho jít .. na jedné stranì bez formy, motivace a kondice hrající kdysi dobrý tenista :), na druhé stranì mladý ,nažhavený Ital, který bude hrát pro nìj o velký uspìch , k tomu je rozehraný a dá se øíci, že i ve formì .. uvidíme tedy, zda vyhraj zkušenost nebo dravé mladí :)

tááák, vybral jsem si samé tenis.bonbonky a ted je vyspekulovat, co plácnout na tikety :roll:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte črc 18, 2006 9:09

tak vše zaènu zápasem mezi Novákem a Bolellim a poté podle situace se pustím do dalších tiketù, které do tohoto pøíspìvku budu postupnì dávat z toho, co mám dole vypsané malým písmem

Novák vs Bolelli (2.15)
celk.kurz : 2.15
vklad : 500Kè
výhra :0Kè

Arthurs vs Levy (1.45)
Oprandi vs Suchá (1.50)
Roddick vs R.Delgado (1.08 )

celk.kurz : 2.35
vklad : 500Kè
výhra :1175Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 2000Kè (základ 5000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:3175Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř črc 19, 2006 8:35

dorbý ránko ! jak jinak v tìch dnech , sluneèní s pøíslibem tepla a dobré pohody :) .. uvidíme, jestli i na tiketech .. vèera nakonec pohoda byla, když Bolelli pøece jen nezvládl zápas , holt zkušenosti jsou zkušenosti .. no, na moji obhajobu, už jak jsem vidìl, jak klesají kurzy na Bolelliho (z puvodních 2.25 až na 1.95), tak jsem si øíkal, že ten zápas smrdí a tušil jsem "zradu", ale øekl jsem si, jednou jsem si tento zápas vybral, tak jdu do toho :) .. a tak jsem musel zachranovat a tak pøece jen den skonèil s mírným ziskem, sice malinkým, ale dostateènì motivujícím , aby èlovìk mìl radost do dalšího tipování :)

dnes jsou na programu zápasy dalších kol na turnajích v tenise, no nutno dodat, že Indiana + Stutgart jsou ještì ve fázi, kdy se musí èlovìk držet zpìt , aby se vyhnul tipu na turisty a tak jen Amersfoort a chall. (Vyjma Manchesteru) jsou tak nìjak více atraktivní

a co mì padnulo do oka? (v závorce vždy kurz od Tipsportu a GB pro srovnání a pøehled)

Massu (1.20 - 1.15), Haas (1.17 - 1.10), Arthurs (2.15 - ... ), Blake (1.17 - 1.10), Carraz (1.48 - ...), Wang (1.22 - ... ) Pennetta (1.15 - 1.10), Zabaleta v handicapu (...), Gasquet (1.15 - 1.10), Ferrer (1.45 - 1.40)

jak vidno, zápasu je opravdu požehnanì a tak se rychle pustíme do vyøazování "nežádoucích" elementù :)

Massu vs Marin :arrow: passed
-kurz bude u GB nic moc, ale opravdu jen marnì hledám dùvody, proè se bát tipu na Massua, že by proto, že Marin vyøadil turistu Sanguinettiho ? no, Massu má ještì jednu z posl.možností, jak si pøilepšit, než antuka uplnì skonèí a tak soudím, že se bude snažit, i když tomu moc dávat nebude, ale staèit by to ještì na Marina mìlo, který je daleko za svou lonskou sezonou, i když nutno dodat, že nahráno už má a tak proè si to neužít .. oba hrají debla, oba jedou pøíští týden do Kitzbuhlu a tak se dá usoudit, že kvuli price-money si zahrají až pøíští týden, ted to je jen pro toho, kdo si chce orpavdu zahrát, což mì znovu dává plusy ve prospech Massua, za price-money by Nico jel jistì do Sttutgartu

Haas vs Bastl :arrow: passed
-koneènì si Tommy zahraje tam, kde to má nejradìji , na amer.betonech (a hl.pøíští týden v LA si užije :) ) .. zde se totiž nejvíce uplatní jeho herní styl , kdy jeho tvrdé udery už asi nebudou hráèi vybíhat jako na antuce a sice na grassu je to už více pro Haase, kvuli pár týdnùm se jistì nebude zbyteènì pøipravovat .. naopak vìøím, že kvuli následujícímu zámoø.tripu, zakonèeným na US se Tommy hodnì pøipravoval, a bude chtít nejen nìco vydìlat,ale i zas uhrát nìjaký tenis.uspìchy , no v Indianapolisu to bude asi ještì o rozehrávání a hledání toho rytmu a pohody, ale i tak vìøím, že by nemìl mít vìtších potíží s Bastlem

Arthurs vs Srichaphan :arrow: failed
-nemám tak velký bank, abych si mohl dovolit pokusy a zkoušky , jinak bych se do toho asi pustil

Blake vs Udomchoke :arrow: passed
-snad jen sázka proti sobì anebo svázané nohy by musely zabránit uspìchu Jessieho , víc k tomu nemám co øíci

Carraz vs Chadaj :arrow: failed
-škoda, že Chadaj nehraje proti nìkomu jinýmu, Carraze mám del.dobu na black-listu a nechce se mi tedy do tipu na nìj, i když je frantík rozjetej z kvaldy a vypadá to, že chce hrát (soudì i dle výsledkù v deblu) , navíc Chadaj opravdu letos bìs a bída .. tak èi onak si musím nechat zajít chut, black-list je black-list

Wang vs Cruciun :arrow: failed
-Rumun je hodnì neznámý, ale letos prakticky co start ve futuru, to finále , sice v posl.dobì mu to zas tak dobøe nešlo, no ale ted je už ve 2.k. na tomto dobøe dotovaném chall. a tak jistì má svý splnìno a o motivaci navíc .. tu má ale jistì i Wang, který taky letos celkem obstojnì hraje, navíc obhajuje z lonska titul, i pøedloni zde zahrál slušnì, evidentnì mu toto divoké prostøedí sedí , jako i povrch .. no, ale pøece jen si dám zpáteèku, Rumunovy výsledky jsou opravdu dobré an to, abych šel do kurzu kolem 1.20

Pennetta vs Schruff :arrow: passed
-nemá cenu pøíliš mnoho psát, Pennetta ve FED-cupu dokázala, že formu si podržela, hraje doma, na antuce a výsledky Schruff jsou více než trisktní

Zabaleta v handicapu .. :arrow: failed
-to je výsmìch veškerému tenisu, co pøedvedl Zabaleta, vèera zahraje tak dobrý tenis, že jsem si chtìl dnes dát na nìj a on odstoupí z turnaje pro zdrav.potíže, moc by mì zajímalo pro jaké :very_mad: možná veèer pøíliš hekticky oslavoval svùj uspìch nad Waskem .. každopádnì je to hodnì nespravedlivé, Waske sice nic moc nehraje, ale urèitì by si více vážil toho, kdyby postoupil dál .. no, Mariano má u mì koneènou :offtopic:

Gasquet vs Marach :arrow: passed
-Richard muže být unaven po Gstaadu, ale do Stuttgartu to zas tak daleko není, navíc je už støeda a tedy od nedìle dost èasu na rozdýchání a odpoèinek a poøád ještì zdaleka nemá tolik nehráno, aby si mohl dovolit vypouštìt turnaje, naopak si myslím, že bude chtít využít co nejvíce své pohody a formy a znovu se pokusit urvat další uspìch, odpouèinout si muže klidnì pøístí týden v Kitzbuhlu :) .. no a Marach je jistì hratelným soupeøem

Ferrer vs Novák :arrow: failed
-nevyšlo vèera, snad vyjde dnes .. Ferrer letos zatím na antuce žádný poøádný výsledek a nechce se mi vìøit, že by se spokojil s další ostudnou porážkou ve 2.k. (nic proti Novákovi) .. tento tenista má jistì na to, aby hrával aspon ta SF èi finále, ale prostì jeho hlava a pøístup je silnì proti .. a to je i duvod, proè ho mám na black-listu a proè si musím enchat zajít chut na tento tip

jak vidno, prošly opravdu kurzové bonbonky :roll: , ale nìkdy je lepší mín než vubec nic (viz vèera Bolelli)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř črc 19, 2006 8:43

no, tentokrát moc nebudu spekulovat , ono taky není ani možnost, kurzy jsou takové, jaké jsou a i v dané akovce budu rád, když to vytáhnu pøes 1.50 :roll: , ale zas na druhou stranu jsou to zápasy, kde neèekám pøekvapení a kde hraje favorit proti outsiderovi a tak se èlovìk nesmí divit .. a pøi nejhorším veèer si dám Arthurse , abych to zkompenzoval :) .. Haas poøád není vypsaný u GB ai Massu je dost velkej vtipálek, aby prohrál i s Marinem, tak nebudu si dìlat násilí a dám to bez nich, i tak tam bude dostatek zápasù

sice porušuju pravidlo, když dávám vic jak dva tenisy na tiket, nutno ale dodat, že v pøípadì Pennetty a Jessieho jde o konstanty a tak opravdu nakonec dané pravidlo neporušuji

tak jsem zvìdav, zda se potvrdí ono "nehrát malé kurzy" anebo to je jen poøekadlo na strašení malých dìtí :lol: .. no, bud dopadnu hodnì tvrdì na zem, anebo si zas malinko odmažu ze ztráty .. tak èi onak , GL ! :thumbup1:

Gasquet vs Marach (1.10)
Blake vs Udomchoke (1.10)
Pennetta vs Srchuff (1.10)
celk.kurz : 1.33
vklad : 2175Kè
výhra : 0Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 1000Kè (základ 5000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:1000Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne pon črc 24, 2006 8:50, celkově upraveno 3
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř črc 19, 2006 14:42

hmm, tak GB mìly asi nìjakýho tiskaøskýho šotka èi co, protože v nabídce dopoledne bylo uvedeno, že gaudio nehraje se Zabaletou :roll: , což mì mrzí, protože Mariano se mi líbil v tom handicapu a nemusel jsem se nervovat ted u Gasqueta :? .. nevím, proè mì nenapadlo se podívat na web. turnaje a ovìøit si , zda je to pravda s tím Zabaletou :oops: .. no, stalo se, omlouvám se všem za mystifikaci a já jen doufám, že Zabaleta zùstane pøi chuti i v dalším zápase :)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř črc 19, 2006 15:11

no, tak mùj bloèek má neslavný konec, Gasquet si udìlal výlet do Stuttgartu a ani se nenamáhá klást nìco jako odpor a tak Marach nedopustil se svým druhým servisem ani jeden brejk a naopak sám si chodí pro jeden brejk za druhým .. vskutku komedie a jestliže Gaudio rozesmál , tak Gasquet naopak :cry:

no, co dodat, vezmìte si ponauèení z toho, jak mužete dopadnout, když budete sázet a když už budete sázet, tak at se udržíte v plusu , všem hodnì stìstí

tímto uzávírám bloèek :razocaran: :cry2:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř črc 19, 2006 15:28

-------------------------------------------------------------

Ráno je moudøejší veèera.

Máš v banku ještì 1 000 Kè a co je hlavní - obrovský pøehled v tenisu. Nevzdávej to! Nikam nepospíchej, sázej menší èástky a postupnì si opìt navýšíš bank. Já jsem se také mnohokrát spálil a chybami se èlovìk uèí. Projeï si v klidu celý bloèek. Zjistíš, kde jsi udìlal chyby /vysoké vklady pøi nízkém banku, zaøazení tipù, které nemají hodnotu atd./ a uprav svoji strategii.

Dej si do zítøka nebo klidnì pár dní pauzu a pak zaèni znova.

Držím palce :thumbup1:

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Zdeno.Juve » stř črc 19, 2006 16:33

Promiò, že ti vstupuju do bloèku, ale taky bych se chtìl pøimluvit za to samé co AMZ.

Tvùj bloèek se mi líbí a urèitì by byla škoda házet flintu do žita, když nejsi totálnì na nule a já vìøím, že se z toho vyhrabeš, stejnì jako vìøím, že se to podaøí i mì, i když jsem zaèal lehce øeèeno neslavnì.

PS: Gaudio mì tedy nepobavil :( .. a zajímalo by mì, co se dìlo, že podal takový výkon.

GL
Blaze zapomnìtlivým, nebo? ti se vyrovnají i se svými hloupostmi.
Zdeno.Juve
Host
Host

Příspěvekod Johnny72 » stř črc 19, 2006 21:33

AMZ píše:-------------------------------------------------------------

Ráno je moudøejší veèera.

Máš v banku ještì 1 000 Kè a co je hlavní - obrovský pøehled v tenisu. Nevzdávej to! Nikam nepospíchej, sázej menší èástky a postupnì si opìt navýšíš bank. Já jsem se také mnohokrát spálil a chybami se èlovìk uèí. Projeï si v klidu celý bloèek. Zjistíš, kde jsi udìlal chyby /vysoké vklady pøi nízkém banku, zaøazení tipù, které nemají hodnotu atd./ a uprav svoji strategii.

Dej si do zítøka nebo klidnì pár dní pauzu a pak zaèni znova.

Držím palce :thumbup1:

"Džonáne" :wink: s tím co napsal AMZ lze jen a jen souhlasit. Obèas to prostì "nasere" (slabší povahy urèitì prominou...) . Já - jako tenisový analfabet èerpám z informací, které Ty a všichni ostatní "tenisáci" zadáváte do deníèkù nebo hlavnì pøímo na fórum - a ty výsledky jsou skuteènì vynikající... :!: :!: Proto by byla škoda konèit pøi náznaku neúspìchu, který teï nastal. Osobnì doufám, že podobnì obèas pomohu i já Vám.... :wink:
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte črc 25, 2006 4:44

jako Fénix z popela .. tak bych mohl pøirovnat sám sebe na tomto tipérském poli bitevním .. po témìø týdnu prázdnin, kdy jsem totálnì vypustil veškeré sledování sportu a nezajímal se o nic v tv, na netu , novinách, jsem si øekl, že toho Boh dá nebude, aby J.R. z boje utíkal .. a tak jsem tu zas a zpìt - silnìjší, vyzrálejší a doufám, že i více disciplinovanìjší 8)

toto mi totiž chybìlo v posl.tiketech .. i když ono je tìžké zkloubit dobré tipy, když èlovìk nemá chladnou hlavu, nadhled a psychickou vyrovnanost

bohužel se na tipech projevila moje spleenová a sentimentální nálada, která mì popadla v posl.dnech i týdnech .. i proto jsem obèas dìlal takové "absurdní" tikety .. a tak jsem pøišel na další pravidlo :arrow: netipovat, pokud èlovìk není celkovì psychicky v pohodì

dám si ještì takové své interní pravidlo :arrow: tipy a tikety sestavit až po meditaci

on si nìkdo øekne, to pøece nemùže nijak ovlivnit zápasy , a co tu melu za mystický blbosti, ale èlovìk by nemìl podcenovat podvìdomí, intuici a rozvahu, díky nimž vìtšinou sestavuje tikety a celkovì "pøežívá" v tomto svìtì .. no a moje nìkolileté zkušenosti s meditacemi a rozjímáním mi dávají právo tvrdit, že toto je pøesnì to, co mì srovná tu psychiku , intuici a podvìdomí .. a budu vìdìt, že pokud mám vyhrávat, tak budu, pokud ne, tak nebudu .. už to bude v rukách osudu 8)

no snad už jsem toto sentimentální období pøekonal .. a i když poøád na sobì poci?uji velkou sensitivitu a melancholii , už to není tak negativní jak v min.dnech .. naopak díky té pauze si pøipadám tak nìjak oèištìnìjší , ve vìtší pohodì a tak jsem si tedy øekl, že když už mám prohrát, tak všechno .. a když nemám, tak si to vše vezmu zpìt i s úroky

a tak jsem udìlal roztomilý krùèek, pøevedl jsem 1000Kè na uèet u GB, abych mìl aktuální bank na 2000Kè (pøi celk.banku 6000Kè) a zkusím se tedy znovu poprat s tenisem, fotbalem a tøeba i dalšími sporty

zas nesmím z toho dìlt vìdu, poøád je to jen hra, zábava a sice už mì stála 4000 Kè, tak èlovìk to musí brát tak,že chlast, cígarety a další zbyteèné poživatiny èi pochutiny stojí èlovìka mnohem více a nic z toho nemá , jen doèasné omámení smyslù, které brzo vystøídá "probuzení"

tady má èlovìk aspon každodenní rozptýlení, spojené s adrenalinem, zábavou a tøeba i s veselými pocity .. jistì jsou tam i ty smutné, nepøíjemné pocity zklamání, ale to už patøí k životu --- nic není zadarmo a všechno dobré má v sobì kus špatného , a naopak, vše špatné kus dobrého (známá to teorie jing-jang)

no a tak tedy se znovu pustím do tipování .. zkusím se ještì dnes podívat na nìco .. ale nebudu to hrotit, pokud tam nic nebude, poèkám si na další dny

tak to je vše, brzo na vidìnou, lidièky ! :thumbup1:
Johnny.Rebel
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec