"Džejárův" bloček :o)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Gintonic » pát črc 28, 2006 12:24

Roddick:

"Pøi jednom prohozu jsem si nìco natáhl. Teï to nevypadá zrovna dobøe, a jestli to bude zítra stejné, tak si nedìlám velké nadìje," øekl novináøùm Roddick, jenž možná nebude riskovat zhoršení zdravotního stavu pøed posledním grandslamem roku US Open.
Gintonic
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát črc 28, 2006 12:29

díky , chlapi ! ulehèilo mi to výbìr zápasù :thumbup1:

situace je tedy jednoduchá, pojedu uplnì stejnou "svatou trojici" jako vèera :) .. otec - Sanguinetti, bojový duch - Moya a dítì - Dancevic :lol:

jsou to moji èerní konì daných turnajù, kde jsem od nich èekal min. SF, tak doufám , že mì ted nezklamou :)

opìt sice jdu do tøí tenis.zápasù, no ale podobnì jako vèera, tak i dnes se to dá tolerovat vzhledem k nizkému vkladu , dneska poprvé trošku zvednu vklad, ale ne o moc, nesmí se to pøehánìt .. GL ! :wink:

Moya vs Guzman (1.14)
Sanguinetti vs Torresi (1.15)

Dancevic vs Stadler (1.40)
celk.kurz : 1.86
vklad : 223Kè
výhra : 415Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 2230Kè (základ 6000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:2 645Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob črc 29, 2006 12:23

tak nároènìjší páteèní veèer a noc u veèeøe pøi svíèkách se sleènou mì pøimìla zaspat témìø celé dopoledne a tak až ted jsem si mohl vychutnat ten pocit z toho, že mi vyšel tiket a ona "svatá trojice" mi udìlala podruhé radost a zároven vnukla myšlenku "do tøetice všeho dobrého?" :D

každopádnì díky kluci za varování pøed Roddickem :ave: , jen škoda, že jsem nebyl prozíravìjší a nešel do kontratipu :doh:

no uvidíme, co nám napoví ona meditace :mrgreen:

v tenise se hrají SF zápasy, kde už to je opravdu jen o tìch sympatiích, citu , jak už tu omýlám nìjaký ten pátek .. no nakonec z toho mála mì padlo do oka toto :arrow:

Sanguinetti vs Wang (1.60 - 1.63)
-co dodat k tomuto zápasu .. David obhajuje lonský titul z tohoto turnaje, hraje doma a jak vidno, má motivaci hrát na tomto chall. , jako i chut, navíc jak to vypadá , daøí se i hernì, což jasnì naznaèuje i fakt, že s Bolellim hraje ve finále deblu (proti páru Rieschick/Trojckij) .. Wang sice mìl letos jedno svìtlý období na pøelomu unora a bøezna, ale od té doby jde to s ním s kopce a to, že nyní hraje v SF bych spíše vidìl na dobrém losu (Dell Acqa , Giorgini) a pak i na velké dávce stìstí ve vèerejším zápase s Rieschickem , kdy mladý Nìmec nevyužil dva MP a tak pøišel trest 64 57 76(5) .. Ital je jistì zkušenìjší a pokud má chut, Wang bude mít dost tìžký ukol upinkat pohyblivého a zarputilého mazáka

Dancevic vs Okun (1.55 - 1.47)
-oba soupeøi nemìli moc tìžké hráèe v turnaji, Okun prošel pøes Amritraje, Steckleyho a Chramostu .. naopak Dancevic si dal na rozpink Thompsona, Hammera a vèera pak Stadlera .. rozdíl tu byl jen v tom, že Kanadan se mnohem ménì zapotil se svými soupeøi a jen tak naznaèil, že má chut v turnaji, hernì se mu daøí a je v pohodì .. Okun letosto hraje hodnì mizernì, prakticky tento turnaj je jeho nejl.výsledkem oproti Dancevicovi, který letos naopak se snaží opìt hrát pro body a peníze a jde to poznat hl. na chall .. herní forma, pohoda, domácí prostøedí i pøece jen lepší celkový dojem, to vše je na stranì Franka, a to nemluvì, že to je mùj èerný kun :)
-------------------------------------------------------------------------------------

do ostatních sportù se mi nechce fušovat a tak si vystaèím s touto chudou nabídkou

Sanguinetti (1.63) :arrow: kurz mì mile pøekvapil a nalákal, Ital je rozjetý, v pohodì , hraje doma, na oblíbeném turnaji, Wang spíš mìl více stìstí než pohody .. bylo by høíchem nezkusit tento kurz

Dancevic (1.47) :arrow: Okun je letos hodnì marnej a nic poøádnýho neukázal, ted je sice v SF, ale až teprv ted narazí na poøádného soupeøe, což platí i pro Franka, no ten je ale v laufu , hraje doma a letos ukázal, že se mu vede , no a jak jinak Frank je mùj oblíbenec :)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob črc 29, 2006 12:45

tak co udìlat .. mùžu dat bud 2AKU s menším vkladem, anebo hrát solo Sanguinettiho za vyšší vklad s tím, že bych pak eventuálnì Dancevicem zkusil umazat pripadnou ztrátu

zkusíme kovat želízko , dokud je žhavý .. z obou zápasù více vìøím Italovi , navíc kurz je lákavý .. a tak si ho dám pìknì solo za víc, samosebou budu se držet pøi zemi a použiji jen èást ze zisku , opatrnosti není nikdy dosti :) .. tak všem hezkou sobotu a hlavnì ono nezbytné GL ! :wink:

Sanguinetti vs Wang (1.63)
celk.kurz : 1.63
vklad : 300Kè
výhra : 489Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 2345Kè (základ 6000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:2 834Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned črc 30, 2006 10:22

další pøíjemné vstávání :)

"šedý vlk" mi zvítezil, jen škoda, že Italové nezvládli rychlejší pøenos informací a výsledek byl znám vlastnì až po pulnoci .. øíkám škoda, protože jsem chtìl pøípadnou výhru otoèit na Dancevicovi a jaksi jsem nemohl, když jsem nevìdìl, jak dopadl Ital :? .. no, ale i tak je tu spokojenost, zas další kapka pøibyla do našeho hrníèku a dneska se pokusíme opìt o to samé :)

mám po ranní meditaci i treninku jako i po preview v sekci Tenis (a to ještì musím udìlat nabídku pro Tennis-race) a tak se opìt mohu podívat na nabídku zápasù pro nedìli ..

když jsem u Tennis-race, kdyby náhodou mìl nìkdo chut, mùže se zkusit zasoutìžit, každý bude vítán a èasovì to zas tak nároèné není , zábavy je dost a kdo by nechtìl si zasoutìžit s ostatníma a porovnat , jak na tom je,že? :D

takže , všichni, kdo mùžete, rychle soutìžit do tennis-race, nebo dostanete na zadek :box: .. :mrgreen:

ale ted k nabídce .. dnes se hrají jen finále u tenisu a tak pùjdu vyloženì podle sympatií :D .. taky je tu nìjaký ten fotbal, no uvažuju, že bych nìco "opsal" a nechal se inspirovat od klukù, co uvedou nìjaký zajímavý preview v patøièné sekci :wink: .. ostatní sporty asi pujdou mimo mì :)

Mayer vs Gulbis (1.35 - 1.35)
-Nìmec je rozhodnì kvalitnìjším hráèem, a když už došel do finále, tak to je znamením, že na turnaji se dostal do dobré formy a pohody .. Gulbis taky ted v posl.týdnech chytil dobrý lauf a daøí se mu, ale pøece jen u nìj to staèí jen na ty chall. , Mayer je pøece jen kategorie o tøídu vyšší a to by mìlo rozhodnout, neøíkám, že Mayer vyhraje 60 60, ale soudím, že má blíže k výhøe a ten kurz není zas tak hrozný

Dancevic vs Clemens (1.35 - 1.34)
-no asi nikoho nepøekvapí tento tip :D , když už Frank dal Okuna, který mì pøijde tìžším soupeøem než Clemens, který si sice taky vydøel svùj postup a je ve finále zaslouženì, ale pøesto oproti Frankovi tam poøád nìco chybí a i když má svùj talent a tenis.budoucnost pøed sebou, v Granby proti domácímu hráèi, který je v dobré pohodì, laufu a pøi chuti, navíc je to dlouhodobá záležitost, tak proti takovýmu hráèi se to bude hrát tìžko

Cienciano vs Sporting Cristal (1.75 - 1.16)
-tak tento zápas peruánské ligy jsem "pøevzal" od Johnnyho72 .. vìøím, že virtuální shodná jména jsou stastným znamením :D a tak se pustím do tohoto tipu , už jen proto, abych potìšil Johnnyho72 a ukázal, že jeho práce inspiruje i ostatní :wink: .. akorát u fotbalu nerad dávám èisté výhry a tak asi jen jako konstatnu v podobì neprohry domácích :)

Teplice vs Brno (1.80 - ... )
-Teplice mì už loni pøišly marný a do ted nechápu, jaktože skonèily tak vysoko, no ale v naší lize nechápu hodnì jiných vìcí .. ted je situace následující, Brno posilnilo a vìøím, že jsou tu ambice i na poháry, konec koncù rozpoèet i kvalita kádru na to je , Teplice spíše tak nìjak stagnují s tím, že odešel Rada, co je hlavní , kádr je celkem mladý a jak už si na to zvykli v Teplicích, impotentní v utoku .. což když dám dohromady s betonem, který hrává Brno venku, mì dává celkemreálný tip na remízu, a vzhledem k tomu, že sázkovky celkem favorizují Teplice, tak možná si zkusím nìjaký ten kontratip proti nim..navíc jsem Brnák,ne? :D

Motherwell vs Rangers
-tradiènì vítám zápasy Celtic a Rangers venku, protože sázkovky je vždy silnì favorizují a ne vždy oba týmy jako favorité zahrají .. neøíkám, že rangers nevyhrají, ale celkem by mì nepøekvapilo, kdyby to nebylo o deset golù a naopak do posl.minuty se Rangers bál o výsledek .. tip není založen na nìjakým extra preview, prostì jde o kontratip proti favoritovi, který hraje venku .. domácí se budou chtít vytáhnout, jde o první zápas v sezonì, kdy favorit ještì nemusí být v otpimální rozehranosti .. na sestavy myslím není ještì tøeba brát ohled , suma sumárum, kontratip jak vyšitý

-------------------------------------------------------------------------------------

Mayer (1.35) :arrow: kurz na pohodu, Florian má u mì více bodù než Gulbis

Dancevic (1.34) :arrow: snad ted v posl.fázi nezklame Frank :)

neprohra Cienciana (1.16) :arrow: sice Peru vubec nerozumím ,ale za to vìøím Johny72 i tomu, že hosté bez nej.hráèù venku asi moc nepøedvedou super výkon :)

Motherwell vs Rangers , asian 1 1/2 : 0 (1.54) :arrow: obdoba èeské neprohry v handicapu 1:0 , pro mì celkem reálná, ale radìji si nechám zajít chu?, zas tolik fotbalu nemusím mít na tiketu :D

Teplice vs Brno, asian 0 : 1 1/2 (1.24) :arrow: jestli Teplice náhodou vyhrají , tak pochybuji, že by to bylo o více než dva goly .. sice kurzovì nic moc tip, ale lepší nìco než nic
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned črc 30, 2006 11:01

tak mám opìt z èeho vybírat .. Mayer (1.35), Dancevic (1.34), Brno (1.24), Cieciano (1.16)

no, nakonec vynechám Mayera, nìco mì tady moc nevoní .. a tak mì zùstaly tøi zápasy .. opìt vše postavím na Dancevicovi s tím, že když mì vyhoøí Bròáci, tak budu mít dost èasu na pojistný tiket .. no, snad nebude tøeba, vklad tentokrát bude malý, je nedìle, nemá cenu zbyteènì moc hrotit situaci a zbyteènì si nervama kazit nedìlní siestu, GL ! :wink:

Dancevic vs Clemens (1.34)
Teplice vs Brno :arrow: asian 0 : 1 1/2 (1.24)
neprohra Cienciana (1.16)
celk.kurz : 1.93
vklad : 134Kè
výhra : 258Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 2700Kè (základ 6000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:2 958Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon srp 07, 2006 10:23

tak po dalším týdenním pùstu, tentokrát nechtìným skrze technické potíže s mým compem (konkrétnì mi shoøel zdroj a ještì nejaké problémy s kablem napájení), se koneènì znovu mohu pustit do bloèku :)

uvidíme, jestli i ted bude ku prospìchu ona týdenní pauza, kdy jsem prakticky opìt byl mimo veškeré sportovní dìní a mìl jen nìjaké letmé zprávy jsem pochytil z tv anebo obèas, když jsem zašel do net-kavárny

opìt tedy budu vybírat zápasy bez nìjakých velkých spekulací a analýz, protože za posl.týdny jsem to trošku pøestal sledovat, a tak vše opìt bude založeno na zdravém, selském rozumu, intuici a nezbytných meditacích, které se zatím osvìdèují :lol:

ale dost øeèí a pojïme se podívat na dnešní nabídku, zda se tam dá nìco hrát anebo si radìji ještì poèkám

Stoppini vs Oudsema (1.50 - :?: ) +I.Mináø vs Jeanpierre (1.30 - :?: )
-oba zápasy chall. pravdìpodobnì GB nevypíší, no a tak si mohu nechat zajít chut a poèkat si na pøípadné druhé kolo

Dancevic vs Polansky (1.15 - 1.15 )
- no a nechci sahat poøadatelùm do svìdomí, ale ej zajímavé, že všechny divoké krty jsou v 1.polovinì druhé strany pavouka a èirou náhodou narazili dva Kanadané na sebe :D .. co se týèe zápasu, kurz mì pøijde na pohodu, Polansky mì nepøijde jako nìkdo, kdo by mìl zastavit dobøe hrajícího Franka, který v posl.dobì hraje opravdu dobøe a daøí se mu a jsitì se na tento turnaj dobøe pøipravoval a díky dobrému pavouku má celkem velké šance na dom.velkém turnaji uspìt více enž jen postupem do 2.kola

Blake vs Bester (1.10 - 1.02)
-tady není co dodat, kdyby Blake nemìl zájem na tomto turnaji hrát, pøipravoval by se v US na CIn, kde bude mít jistì vìtší motivaci než tady v Torontu, no aspon na ty dvì tøi kola to vidím, dobrá pøíprava, kde si navíc mùže pøijít na hezké peníze

Plzeò vs Sparta (nìjaký kontratip)
-jednoduchá matematika - Sparta hraje venku, s rozmazlenými hvìzdami, v tomto uplakaném poèasí a proti namotivovaným a vyhecovaným domácím outsiderùm, kteøí se budou chtít i v takovém lijáku vytáhnout na favorita a slavný tým .. když k tomu dám totální nasazení Spartanu jako i jejich formu z pøípravy , s radostí sáhnu po nìjakém kontratipu , ted jen vymyslet po jakém 8)

láká mì ještì nìjaká atletika, abych se mìl naè dívat u tv, no to si ještì promyslím a zkusím se inspirovat nìkým, kdo tomu více rozumí :wink:

Dancevic (1.15) :arrow: není dùvodu netipovat, kurz je dobrou konstantou, navíc Frank si mì získal svým tažením v Granby :D

Blake (1.02) :arrow: no comment

výhra Plznì v asianu 1 1/2 : 0 (1.39) :arrow: tak jestli Sparta náhodou vyhraje, pochybuji, že v tomto poèasí a pøi plzenském betonu to bude o více jak dva goly, na to nemají jak støelce, tak ani formu :D

Sparta nevyhraje poloèas a zároven celý zápas (NO 1HT/FT - 1.49) :arrow: kurz je lákavým a je tu opravdu velká možnost neprohry domácích v poloèase èi na konci zápasu, tak proè to nezkusit
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon srp 07, 2006 10:40

no a tentokrát sestavení tiketu nebude tìžké .. GL ! :wink:

výhra Plznì v asianu 1 1/2 : 0 (1.39)
Dancevic vs Polansky (1.15)

celk.kurz : 1.60
vklad : 200Kè
výhra : 320Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 2758Kè (základ 6000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:3 078Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte srp 08, 2006 10:14

tak po vèerejším dezertíku, kdy jsem protrpìl s diváky u tv i na stadionu tzv fotbal mezi Plzní a Spartou (ještì že máme takové rozhodèí, kteøí se vždy postarají o vzruch na høišti), jsem nakonec slavil uspìch s tipem, když Sparta nakonec vyhrála naštìstí jen o gol, který patøil do kategorie jednou za sto let :D (ale nádhernej)

co se týèe tenisu, tak Frank potìšil a už se tìším na 2.k. , kde asi opìt budu vìøit tomuto mému èernému koni, no uvidíme

a co dnes? máme opìt po meditaci, tak hurá na nabídku, tøeba tam zas bude nìjaký dezertík :mrgreen:

Volandri vs Vassallo (1.42 - 1.35)
-fakt, že dal Ital pøednost tomuto chall. pøed masters turnaji, kde by si jistì zahrál hl.soutìž a vzal mnohem tuènìjší šek než na uèasti tady v San Marinu, naznaèuje, že by Pippo rád uspìl na témìø domácím turnaji a rád zde nìco uhrál :) .. jde o jeho povrch, formu celkem má a když bude chtít (èemuž se dá vìøit), tak by mìl nakonec pøetlaèit Vassalla, který je jistì nepøíjemným soupeøem a bude se chtít vytáhnout na favorita duelu, no uvidíme , kdo z koho nakonec

Vanìk vs Bolelli (1.85 - 1.90)
-pøedpokládám, že Vanìk pøi své aktuální herní formì spojenou s brutálním nasazením do zápasu :D asi nebude zas až tak nepøekonatelným soupeøem pro taky témìø domácího hráèe - Bolelliho, který na ital.chall. hraje o dvì tøídy líp , s velkou chutí a motivací a soudì podle posl.výsledkù, vypadá to, že se mu i celkem daøí hernì .. jistì si vìøí v tomto zápase a rád by navázal tøeba na uspìch v Recanati èi Bielle .. motivace, prostøedí i pøece jen lepší pohoda je na jeho stranì, tak proè by nemohl ted postoupit

Hewitt vs Chela (1.37 - 1.36)
-tak tip je založen na tom , že Lleyton je mùj oblíbenec a jestli je nìkdo v ATP , s kým Lleyton bude hrát na krev kdykoliv a kdekoliv, bude to jistì Chela, kterému má co vracet , jak za ty jeho slovní komentáøe na Australanovu adresu , tak i za vyøazení na A-open :) .. doufám, že pomsta bude sladká , i když se zatím Hewittovi moc nevede .. na druhou stranu Chela do ted polykal antuku a najednou je v zámoøí a ještì k tomu na jednom z nejrychlejších povrchù , s unavou a namlsaností .. no, uvidíme :)

Davydìnko vs Malisse (1.85 - 1.85)
-tip je jednoznaènì založen na tom, že Rus øeší podobný problém, jaký Chela s tím rozdílem, že v nedìli odpoledne dohrával NIkolaj nároèné finále v Sopotech a ted v úterý už bude hrát v Torontu na hardu 1.k. na masters turnaji :) .. nikdo se jistì na nìj nebude zlobit, když ted to tak nìjak odpinká a na Cin se trošku víc nachystá :) .. Xavi sice letos nic moc, ale proti favoritùm a tìm lepším tenistùm se vždy dovede dobøe naladit a pokud mu pùjde jeho servis a udrží chladnou hlavu, mohl by porazit unaveného a namlsaného Rusa, který pøece jen ten pøechod z antuky a do zámoøí jistì nebude mít zcela vyøešený

Clement vs Martin (1.30 - 1.28 )
-antukáø Martin vynecháním antuk.turnajù i chall. dal jasnì najevo, že už si hodlá jen užít zbytek sezony a využije dobrého rankingu k tomu, aby nìco málo vybral na amer.dobøe dotovaných turnajích .. vyjimkou nebude ani turnaj v Torontu , kde bude záležet na Arnaudovi, jak pøistoupí k turnaji .. no, Toronto má dost blízko k Francii, je tu i poèetná hráèská kolona z Francie, no a tak se nabízí spekulace, že prostì vytìží z tohoto turnaje, co jen to pùjde , obzvlast když ted se dostal do dobré formy a pohody .. této spekulaci budu i já vìøit

Nadal vs Massu (1.10 - 1.05)
-loni zde Rafa poprvé naznaèil, že i mimo antuku se s ním musí v budoucnu poèítat, letos to nebude o moc jiné .. pro mì dobrá konstanta, co víc dodat

no a to bude vše, možná ještì zas popøemýšlím nad atletikou, fotbal ale urèitì ne, dnes ani není poøádnì co hrát
Volandri (1.35) :arrow: škoda toho kurzu, být pøes tìch 1.40,ještì by se to dalo, ale takto od tipu upustím, zas taková tutovka to není, Vassallo by mohl pøekvapit

Bolelli (1.90) :arrow: kurz je pøíjemný, proè tedy nezkusit Itala, který jistì bude mít vìtší motivaci a chut oproti našemu hráèovi

Hewitt (1.36) :arrow: snad bude pomsta opravdu sladká a krutá , takže Come on, Lleyton ! :D

Malisse (1.85) :arrow: no, horká hlava Xaviho i jeho nevyrovnané vyýkony mì nakonec nepøesvdèily a tak si poèkám na další kolo

Clement (1.28) :arrow: kurz je pøece jen nízký vzhledem k velkému riziku, že Arnaud vezme tuèné startovné a dá si zasloužený odpoèinek

Nadal (1.05) :arrow: tady ani vyšší kurz nemùžeme chtít, ale i tak každá dobrá konstanta

no a ted už jenom nìjak poskládat tiket :idea:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte srp 08, 2006 10:23

tak vybrány jsou 3 zápasy :arrow: Bolelli (1.90) , Hewitt (1.36) , Nadal (1.05)

nabízí se nìkolik variant, které hrát .. nakonec sáhnu po následující variantì .. budu hrát Bolelliho s Nadalem, s tím, že podle toho jak to dopadne, budu mazat ztrátu (èi otáèet výhru) s Hewittem, vklad dám nízký, nesmí se opomíjet, že jde o 1.kola , a tak otoèím jen vèerejší zisk .. a je to vyøešené a sestavené :) .. GL ! :wink:

Vanìk vs Bolelli (1.90)
Nadal vs Massu (1.05)
celk.kurz : 2.00
vklad : 120Kè
ztráta : 0

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 2958Kè (základ 6000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:2 958Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne stř srp 09, 2006 10:42, celkově upraveno 3
Johnny.Rebel
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec