Vyvolení a Big Brother

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod AMZ » ned říj 16, 2005 20:39

Takže David H. za luxusních 2.80 se nám louèí s domem Velkého bratra :thumbup1:

Hlasování divákù:

66 % pro Oksanu
34 % pro Davida H.

Slušný úlet sázkovek.

Finanènì jsem si, bohužel, moc nepomohl :(

Synottip mi zase zamítl vyšší vklad /sázku za 2 500 Kè/ a povolil jen 500 Kè.

Tikety budou po vyhodnocení opìt naskenovány do obèasníèku - výherní i zamítnutý :(

Nevím, jest-li se mám radovat z výhry necelých devíti stovek nebo být naštvaný na Synottip, že mì pøipravil o èistou výhru zhruba 4 300 Kè!

Než jsem dopsal tyto vìty, pøišla mi výherní SMS, takže jdu naskenovat oba tikety do obèasníèku...
AMZ
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » ned říj 16, 2005 20:57

AMZ píše:Takže David H. za luxusních 2.80 se nám louèí s domem Velkého bratra :thumbup1:

Hlasování divákù:

66 % pro Oksanu
34 % pro Davida H.

Slušný úlet sázkovek.

Finanènì jsem si, bohužel, moc nepomohl :(

Synottip mi zase zamítl vyšší vklad /sázku za 2 500 Kè/ a povolil jen 500 Kè.

Tikety budou po vyhodnocení opìt naskenovány do obèasníèku - výherní i zamítnutý :(

Nevím, jest-li se mám radovat z výhry necelých devíti stovek nebo být naštvaný na Synottip, že mì pøipravil o èistou výhru zhruba 4 300 Kè!

Než jsem dopsal tyto vìty, pøišla mi výherní SMS, takže jdu naskenovat oba tikety do obèasníèku...

ty jo :!: jak ti to ty svinì mùžou takhle zamítnout? :( krásnì nám tady rozebereš svùj tip a pak sám ze své práce nemáš kvùli tìmhle **** užitek :(
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod miraTM » ned říj 16, 2005 22:00

AMZ píše:Synottip mi zase zamítl vyšší vklad /sázku za 2 500 Kè/ a povolil jen 500 Kè.

jestli to správnì chápu - u toho synotu je po odeslání tiketu nìjaké "schvalovací øízení", v kterém ti po nìjakou definovanou dobu od odeslání mùžou tiket vrátit? :o :shock:
b&w mì taky sere, ale tam to aspoò øeknou rovnou a zároveò se pøesnì dozvíš, kolik maximálnì jde vsadit
miraTM
Host
Host

Příspěvekod soustek » ned říj 16, 2005 22:10

miraTM píše:
AMZ píše:Synottip mi zase zamítl vyšší vklad /sázku za 2 500 Kè/ a povolil jen 500 Kè.

jestli to správnì chápu - u toho synotu je po odeslání tiketu nìjaké "schvalovací øízení", v kterém ti po nìjakou definovanou dobu od odeslání mùžou tiket vrátit? :o :shock:
b&w mì taky sere, ale tam to aspoò øeknou rovnou a zároveò se pøesnì dozvíš, kolik maximálnì jde vsadit

Nevim jak to myslis, ze ti tiket do nejake definovane doby mohou vratit, ale proste pokud si jednou vsadis, tak tezko ti to bude nekdo jen tak stornovat. A druha vec: Kdyz si pripravujes tiket na netu, tak ti to taky napise (pokud prekrocis nejakou hranici) za kolik to nejvic muzes dat...
soustek
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mathieu » ned říj 16, 2005 23:44

Tak AMZ gratuluju :). Me osobne to prekvapilo, nikym nechtena Oksana, kterou kazdy (po zasluze) ve vile urazi zustava na ukor namysleneho Davida, ktery (podle meho nazoru) se v poslednich cca dvou dnech zacinal pomalu se soutezi zzivat. No neda se nic delat, David venku, Oksana pujde s ohromnou pravdepodobnosti (pokud velky bratr neco nevymysli) kolo pristi.
"Kdyz vyloucite nemozne, pak to, co zbyva, musi byt pravda, byt je to sebenepravdepodobnejsi"
<b>Staking :</b> 2/10 small, 2,5/10 small-medium, 3/10 medium, 3,5/10 medium-high, 4-5/10 high
Mathieu
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » pon říj 17, 2005 6:57

to soustek:

Pøesnì to mám na mysli:

zamítnutý tiket /žlutý/ je takový, kdy si vyberu zápas, zadám vklad a "Enterem" odešlu ke schválení - buï mi vsadit povolí, tzn. že se objeví èíslo tiketu a já jej posléze telefonicky vsadím, nebo mi sázku nepovolí - tzn. že se objeví nápis napø.: "Sázka zamítnuta, maximální povolený vklad je 500 Kè".

Chci podat tiket napø. za 2 500 Kè a oni mi povolí sázku maximálnì za 500 Kè - což je smìšné.

Jestli-že bookmaker vypíše kurz 2.80 a omezí ho maximálním vkladem 500 Kè, tak je to ubohost. Minimálnì riskuje. Já jsem ochoten jít do rizika a vsadit na danný kurz 2 500 Kè, oni mi to ale zamítnou a povolí sázku jen za 500 Kè!

Bohužel se mi podobné pøípady u Synottipu stávají èasto - tenisy, formule 1, fotbalové poloèasy.

-------------------------------------------------------------

to Mathieu:

Vypadnutí Davida H. jsem èekal, ale s takovým obrovským rozdílem urèitì ne!

Jinak s vypadnutím Oksany v pøíštím kole bych byl zatím hodnì opatrný, klidnì mùže letìt nudná Markéta.

Není èas, musím jít taky nìco dìlat, tak zase odpoledne nebo veèer.

-------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod soustek » pon říj 17, 2005 11:19

AMZ píše:to soustek:

Pøesnì to mám na mysli:

zamítnutý tiket /žlutý/ je takový, kdy si vyberu zápas, zadám vklad a "Enterem" odešlu ke schválení - buï mi vsadit povolí, tzn. že se objeví èíslo tiketu a já jej posléze telefonicky vsadím, nebo mi sázku nepovolí - tzn. že se objeví nápis napø.: "Sázka zamítnuta, maximální povolený vklad je 500 Kè".

Chci podat tiket napø. za 2 500 Kè a oni mi povolí sázku maximálnì za 500 Kè - což je smìšné.

Jestli-že bookmaker vypíše kurz 2.80 a omezí ho maximálním vkladem 500 Kè, tak je to ubohost. Minimálnì riskuje. Já jsem ochoten jít do rizika a vsadit na danný kurz 2 500 Kè, oni mi to ale zamítnou a povolí sázku jen za 500 Kè!

Bohužel se mi podobné pøípady u Synottipu stávají èasto - tenisy, formule 1, fotbalové poloèasy.

Aha tad uz to chapu, zprvu jsem to z toho prispevku nepochopil. Takhle jak jsi to napsal je tobohuzel spravne (spatne). Snad se postupem casu v tomto zlepsi, pac je to opravdu funny limit tech 500 Kc v jakemkoli pripade.
soustek
Exmember
Exmember

Příspěvekod Å¡olim » pon říj 17, 2005 12:28

miraTM píše:

Spíš to bude tak, že Ti ho nevezmou za plnou èástku. Já osobnì tam nesázím, ale urèitì mají nìjaký herní plán a pøedpokládám, že jako vìtšina sázkovek by mìli vzít první sázku do limitu a pak to mùžou mìnit. Chtìlo by to pøedložit dokumenty na Finanèní úøad nebo na ministerstvo, které schválilo herní plán. Jinak to šlo tøeba vsadit 5 po 500,- nebo ne? :?
Žít naplno a milovat život
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod soustek » pon říj 17, 2005 12:55

šolim píše:
miraTM píše:

Spíš to bude tak, že Ti ho nevezmou za plnou èástku. Já osobnì tam nesázím, ale urèitì mají nìjaký herní plán a pøedpokládám, že jako vìtšina sázkovek by mìli vzít první sázku do limitu a pak to mùžou mìnit. Chtìlo by to pøedložit dokumenty na Finanèní úøad nebo na ministerstvo, které schválilo herní plán. Jinak to šlo tøeba vsadit 5 po 500,- nebo ne? :?

NE!
soustek
Exmember
Exmember

Příspěvekod Å¡olim » pon říj 17, 2005 12:57

soustek píše:
šolim píše:
miraTM píše:

NE!

Co znamená NE! Nemají herní plán?
Žít naplno a milovat život
Å¡olim
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec