"Džejárův" bloček :o)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned srp 13, 2006 8:36

tak vèera se proti mì všechno zpiklo , nejdøív Flip odstoupí z turnaje (nejspíš asi opravdu v ten pátek veèer nìkde dovádìl, jinak si to nedovedu vysvìtlit) a poté Corinthians hráli s vylouèeným hráèem a celkem jednoznaènì rupli :cry: :roll: .. aby se naplnilo ono "na pos.... i haj... spadne" , tak Warburg nezvládl zápas s Lackem a Marja prohrála a tak usp.tip na Zheng pùsobí spíše jako hodnì trapný výsmìch :roll:

asi nezbude nic jiného, než se obrnit trpìlivostí a neztrácet chladnou hlavu .. dnes se vyhnu všem fotbalùm, atletikám a kdo ví èemu a zahraji si jen oblíbenou Zheng, kde snad naváže na dosavadní výkony a bude klást mnohem vìtší odpor, než èekají bookies .. a v to samé doufám i u Gasqueta .. tak snad tentokrát trefím aspon jeden tip :D :roll: , to je vše, no a já jdu dál spát :mrgreen:

Myskina vs Zheng :arrow: over 20.5 games (1.80)
Federer vs Gasquet :arrow: over 21.5 games (1.80)
celk.kurz : 3.24
vklad :188Kè
výhra :0Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 2200Kè (základ 6000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:2 200Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon srp 14, 2006 8:41

tak minulý týden nakonec skonèil ve znamení ztrát , které zapoèalo neštastným klopýtnutím Corinthians a vèera pak se zakonèilo dezertíkem v podobì dalšího neuspìšného tiketu , když jsem sice vìøil v to, že Zehng odehraje vyrovnaný zápas, ale že takto easy smete Myšku, to byla pro mì další rána :lol: málem jsem zaèal myslet, že i Roger dostane podobný výprask od Richarda, když jsem mìl danej over na jejich finále :roll:

holt, tak už to chodí, nìkdy èlovìk kopne do šutru a najde pod ním zlatou žílu, jindy zas kopne , a zlomí si malíèek a šutrem rozbije okno sousedovi :) .. je tøeba se nad to vše povznést a nedìlat si z toho hlavu , každopádnì už by bydla nìco jako vítìzná série, která by mì vytáhla z toho pásma ztrát , není to nic pøíjemného a navíc èlovìk si kazí už i tak mizernou reputaci, pokud vùbec kdy nìjakou mìl :roll: :mrgreen:

no máme pøed sebou nový týden, který snad bude rùžovìjší .. ale je tøeba pro to nìco udìlat, a tak jsem tento víkend zaèal na tom pracovat .. protože jsem povìrèivej øekl jsem si, že zkusím zavolat k sobì stìstí, s jehož pomocí bych se urèitì dostal do pásma ziskù

abych tedy pøekonal tuto smùlu a mìl koneènì stìstí, tak jsem se odhodlal v sobotu vyrazit do lesa na lov zajícù, prý jejich packa nosí stìstí , vyzbrojil jsem se psem, tìžkým klackem , nožem a nadìjí, že s emi podaøí chytit a pøesvìdèit zajíce, aby mi vìnoval svou packu :) .. no, zajíce jsem neulovil, ale potkal jsem jistou mladou zajeèici a tak jsem získal aspon èíslo , no na otázku, zda by mì neuøízla svou packu nebo aspon malíèek, abych mìl stìstí , se jen usmála a øekla,že jsem vtipálek, no a tak jsem musel hledat stìstí jinde :mrgreen:

napadlo mì hledat ètyølístky, když bych jich našel dost, udìlal z nich škapulíø, tak budu urèitì mít kliku .. v trávì jsem nacházel odpadky, papírky, samosebou zbytky trusu od dom.mazlíèkù, dokonce i botu a použitý kondom, ale po ètyølístku jako by se slehla zem , tak jsem musel hledat jinde

no a tak mì napadlo zajít do kostela, pomodlit, dát nìjakou tu korunu, no a protože jsem tipér, tak jsem si to pojistil i u druhé strany a preventivnì o pulnoci udìlal èernou mši , ovšem neobìtoval jsem ani nemluvnì, ani kohouta , a tak nevím, zda nìjaké to stìstí nakonec z toho kápne :(

pak jsem v buse slyšel, že prý když se šlápne do h...., tak to nese stìstí , no a tak jsem s nadšením vyrazil na louku, kde mají psy výbìh a sledoval trávu, kde tentokrát jsem nehledal ètyølístky :lol: no, po hodinovém usilovném hledání jsem byl spokojen, s tím, co jsou našlapal, vyhraju stopro jackpot ve Sportce :lol: .. doma jsem pro jistotu ještì rozbil pár sklenièek a tálíøù, aby mì to stìstí neuteklo a stálo pøi mì .. no a takto vyzbrojen tedy vstupuju do následujícího týdne , kdo vìøím, že pøivedu ke krachu Gamebookers i s jejich novým majitelem :mrgreen:
-------------------------------------------------------------------------------------
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon srp 14, 2006 8:59

ale ted vážnì , samosebou jsem nedìlal nic z toho, co jsem výše psal a i když mám své jisté rituály a do jisté míry jsem povìrèivý, opravdu nechodím hrát šlapku do výbìhu :D

snad mì tato veselá a rozverná nálada zùstane i na konci tohoto dne, èlovìk má trošku starosti, když si nechal poslat na bank.ucet nìjaký ten tisíc a už od pátku to nedošlo, MB, GB i banka si myjí ruce a øíkají, abych èekal, a tak doufám, že se i doèkám :roll:

no , ale ted už k tipování , zaèíná masters v Cin, co si pamatuji, vždy se tu dobøe ukázali ameriètí tenisté a vždy tu docházelo k minimu pøekvapení , uvidíme co letos .. 1.kolo dalo dohromady opravdu tenis.lahùdky , a tak znovu uvidíme souboj Andyho s Timem, kdysi nerozluènou dvojku GOnzu a Massua, Almagra s Martinem , Ferrera s Moyou, a asi vrchol celého 1.kola, dva tenis.šoumeny Safina s Monfilsem :D

ale pojdme na dnešní nabídku

Ginepri vs Mathieu (1.60 - 1.60)
-GInepri po grassu trošku naznaèil zlepšení na dom.betonech, když v Indianì a LA celkem zahrál slušné výsledky, no min.týden v Torontu už to taková sláva nebyla, když vypadl s Kimem v 1.k. pøi dobøe rozehraném zápase .. no, soudím, že Robbyho motivace v CAN nebyla kdo ví jaká a že po delší dobì pùstuu bude chtít na tomto prestižním turnaji (pro AMíky) zas nìco uhrát .. Mathieu sice loni zázraènì ulétnul na masters v CAN, ale i pro nìj platí kde že ty lonské snìhy jsou .. že by se po nìkolika mìsících trápení najednou rozjel PMH na DC II natolik, aby urhál víc jak 1.kolo ? no vše je možné

Sanguinetti vs Vik (1.52 - 1.50)
-Ital v posl.týdnech naznaèil, že znovu má chut do tenisu a znovu si chce vydìlat nìjaky ty dolarky , podobnì jako loni, kdy taky ve druhé polovinì sezony se rozehrál do dobré pohody .. tento rychlý , houževnatý a mazácký Ital se dobøe rozpinkal v kvaldì, ale i min.týden na masters v torontu, jistì je v dobré herní pohodì a formì, pøi chuti .. Vik je v hl.soutìži jako lucky loser jen díky odstoupení Agassiho .. zde se naopak nedá mluvito o žádné formì, pohodì a už vubec né chuti do zápasu .. navíc DC II zas tolik nesedí tomuto hráèi, vèetnì zámoøí, kde spíš je kvuli dovèi a odpoèinku .. nenapadá mì nic, co by mohlo mluvit pro Vika, aspon z toho sport.hlediska

víc mì toho dnes nepadlo do oka
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon srp 14, 2006 9:06

nakonec bez Ginepriho si zahraji následující solo, GL ! 8)

Sanguinetti vs Vik (1.50)
celk.kurz : 1.50
vklad : 500Kè
zisk : 750Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 1700Kè (základ 6000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:2 450Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte srp 15, 2006 10:21

tak a jedeme dál :)

Safin vs Monfils (1.48 - 1.42)
-Marat vèera i pøes nepøíznivé poèasí našel chut bojovat v deblu a tak doufám, že tu chut neztratí i v singlu .. snad neztratí a pokud se tak i stane, vìøím, že má velké šance na postup dále, už jen proto, že MOnfils zas tolik amer.betony nemusí (obzvlast DC II .. konec koncù od lonska hrál v zámoøí 8 turnajù a jen dvakrat pošel pøes uvodní kola), hraje po dlouhé pauze skrz zranìná záda, èili nulová rozehranost atd .. Safin sice zatím letos nic moc, ale pøece jen amer.betony jsou jeho a min.týden si toho moc neužil v CAN, tak má co napravovat ted v US :)

Simon vs Dlouhý (1.50 - 1.57)
-další hromadák proti èeskému hráèi, ale opìt si nemohu pomoci a tipovat to, co asi vìtšina :) .. Dlouhý loni nehrál moc na hardu a už vubec ne v zámoøí, není divu, Dlouhý je spíše na pomalejší povrchy (potažmo antuka) , navíc proti lonské seoznì, kdy se mu celkem vedlo, letos to je hodnì slabé,prostì podobnej pøípad jako VIk :D .. zde je ale rozdíl, že se s Víznerem soustøedí na debla, kde se mu vede, ale opìt spíše na pomalejších površích .. zde v CIn prošel kvaldou, když nejdøív porazil Cermáka :D a pak dostal naloženo od GImelstoba 06 26, ale mìl kliku jako VIk, když se dostal do hl.soutìže jako lucky loser .. Simon má rozhodnì lepší výsledky jak na antuce, tak i na hardu, kde se mu letos i loni slušnì daøilo, sice v zámoøí to zas nebyly kdo ví jak svìtoborné výsledky, ale poøád lepší než u Dlouhého .. v posl. týdnech frantík ale nemá moc formu a spíše jeho køivka výkonnosti klesá, když už 4 turnaje po sobì vypadl v 1.k., no je na èase to už zmìnit :)

no, opìt jen dva tenisy jako vèera a opìt velká podobnost jako vèera , hmmm , že by osud :D
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte srp 15, 2006 10:27

jednoduchý, Simon hraje pøed Safinem, takže hodíme solo na SImona a poté podle potøeby zkusíme Safina .. tot pro dnes vše !

Simon vs Dlouhý (1.57)
celk.kurz : 1.57
vklad : 500Kè
výhra : 785Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 1950Kè (základ 6000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:2 735Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř srp 16, 2006 9:08

no a jedeme dál :D

Muller vs Bolelli (1.60 - 1.50)
-výhoda povrchu a prostøedí, jako i pøece jen lepší rozehranosti (a to nemluvì o vìtších zkušenostech) je na stranì Mullera, antukáø Bolelli sice vèera pøehrál Cákla, no ale i tak nemyslím, že Ital má na to, aby nìco mimoøádného uhrál na tomto jeho prvním amer.turnaji na betonu

Hanley/Ullyet vs Južnyj/Safin (1.42 - 1.40)
-H+U uhráli v Torontu SF, èili ofmra tu je, vìøím, že i motivace, pøece jen deblisté musí sbírat dolary na kaž.vìtším turnaji, pokud chtìjí mít lepší živobytí :), Safin zazdil singl a pokud i Južnyj vyletí s Ljubou, jen marnì hledá motivaci Rusù pro tento debl , obzvlast když proti nim bude tak kvalitní pár

Ljubièiè vs Južnyj (1.30 - 1.20)
-LJuba je mùj oblíbený tenista, fandím mu , což se nedá øíci o rozmarném Rusovi, který hraje støídavì jak poèasí na apríla :roll: .. zde budu vìøit tomu, že Ljuba má chut do zápasu i do turnaje, kde by chtìl zas dojít co nejdál, servis i Chorvatova hra , to jsou plusy, které by mohly rozhodnout

Haas vs Simon (1.25 - 1.15)
-Tommy má rád amer.turnaje na betonu, navíc má v US poèetný fan-klub a tak se asi hraje Haasovi dobøe nejen v CIn, otázkou je, co jeho forma a pohoda, po skvìlém uvodu sezony ted trošku stagnoval, no snad už je v pohodì, má chut nìco ukázat .. pokud zápas nezazdí, mìl by jeho silový styl uderù a dobrý servis staèit na SImona, který nemá kdo ví jak super servis a nemá rád nátlakovou hru

Roddick vs Vliegen (1.22 - 1.20)
-Andy se sice zapotil s Braccialim, ale jak bývá známo, uvodní kola turnajù bývají pro favority nejtìžšími zápasy, nebot se tam trošku hledají a dostávají do pohody, vìøím, že zápas Andyho nakopnul a pokud není zranìný, i dnes pøetlaèí Vliegena

Blake vs Ferrero (1.30 - 1.25)
-bojovník Blake bude chtít jistì na turnaji v Cin dokráèet do finále, JCF není soupeøem, co by mohl letos dobøe hrajícího AMerièana zastavit, obzvlast když Spanìl je daleko za svými nejlepšími èasy a i lonskou vydaøenou sezonou, navíc na DC II zas JCF není kdo ví jak silnej

M.Lopez vs Crugnola (2.15 - 2.20)
--zde jdu hlavnì proti Spanìlovi, který min.týden doléèil zranìní a nastoupil po nìkolika týdenní pauze , Ital prošel kvaldou, hraje doma , vèera si poradil s Marinem, motivaci má taky jistì velkou, proè to nezkusit

Hrbatý vs Sanguinetti (over 22 games - 1.80)
-vìøím, že Ital se nedá Hrbáèovi zadarmo, obzvlast když Davide má ted formu, je v pohodì a jistì se bude chtít vytáhnout proti favorizovanému soupeøi .. Hrbáèovi by mohl vadit nepøíjemný styl Itala , navíc Domino mívá slabší zaèátky zápasu, prostì vìøím ve velmi vyrovnaný zápas a tak snad over padne :)

Saulnier vs Auckland (2.90)
-zde jdu hlavnì proti Sualnierovi, který letos nehraje ani tenis, jen cestuje, navíc Auckland má co oplácet frantíkovi, když s ním v uvodu sezony na dom.chall. prohrál .. Britovi hraje do karet ještì lepší rozehranost (prošel kvaldou a sehrál vèera i debla) jako i fakt, že Saulnier jede na kvaldu na US-open

pøemýšlel jsem ještì o snookeru, no dnes je tolik zápasù , že si poèkám radìji na další dny .. na fotbal kašlu uplnì, pøáteláky bývají vždy plné "výjebù" a tak se budu jen kochat nad výsledky na teletextu :D

no a ted to nejhorší, sestavit z té hromady zápasù nìjaký ten tiket (potažmo tikety) :roll:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř srp 16, 2006 9:42

tak musím chtì, nechtì provést selekci an základì jednoduchých kritérií, prostì tak jak mì to napadne :)

Muller (1.50) - kurz je na pohodu, Bolelli mi má co vracet z min.týdne , takže :arrow: passed

Crugnola (2.20) - kurz je na pohodu, ale pøece jen radìji upustím od tipu , takže :arrow: failed

Hanley/Ullyet (1.40) - tip se tak nabízí, až mám dojem, že nevyjde, u deblù nic neobvyklého :arrow: failed

Auckland (2.90) - tak vysoký kurz se prostì musí zkusit , takže :arrow: passed

Haas (1.15) - možná si to dám jako konstantu k Aucklandovi, at se mám proè nervovat :D . .jinak ale na main urèitì ne, kurz je pøíliš nízký :arrow: failed

Blake (1.25) - kurz je na pohodu, Jessiemu vìøím , takže :arrow: passed

Ljubièiè (1.20) - Ivana mám rád, Južného ne, co dodat :D :arrow: passed

Sanguinetti (1.85) - Ital mi v posl.dobì udìlal moc radosti , a tak si ho znovu dám proti náladovému Hrbáèovi :arrow: passed

Roddick (1.20) - nechce se mi èekat na výsledek nìkdy do rána a ještì kdyby to mìl být takovej nervák jako s Braccialim, ne to fakt ne :arrow: failed
-------------------------------------------------------------------------------------

tak nakonec tedy sestavím tyto tikety , a podle toho, jak se budou vyhodnocovat, bych postupnì vytváøel pøípadné kombinace na vrácení zisku , to je pro dnes vše !

Saulnier vs Auckland (2.90)
celk.kurz : 2.90
vklad : 50Kè
výhra : 145Kè

Hrbatý vs Sanguinetti :arrow: over 22 games (1.85)
Muller vs Bolelli (1.50)
celk. kurz : 2.78
vklad : 100Kè
výhra : 0

Blake vs Ferrero (1.25)
Ljubièiè vs Južnyj (1.20)
celk.kurz : 1.50
vklad : 758Kè
výhra : 0Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 1827Kè (základ 6000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:1 972Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob srp 19, 2006 17:33

tak i když profisazkar.com mìl technické potíže a nebyl funkèní, já samosebou jsem dál pokraèoval v tipování :D (škoda , že to nìjak nešlo udìlat s Tennis-race :cry: ) .. bohužel jsem nemìl jak sem vkládat své tikety, ale naštìstí existují možnosti, jak to dodateènì napravit a udìlat :) (díky Dragonbase .. a vlastnì i sporttipy :D )

èili sem pøedkládám své vyhodnocené tikety za dobu, co nefungoval tento web, ti , co znají Gamebookers a jejich menu History, jsou jistì "in" :) . a ti, co neznají, tak tìm to jistì vadit nebude, ono to i tak je dost pøehledné a prùkazné

snad nikdo nebude pochybovat o vìrohodnosti , opravdu nejsem zas takovej expert, abych to dokázal nìjak takto nafingovat a narafièit :D navíc proè bych to taky dìlal , že? :wink:

Obrázek
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob srp 19, 2006 17:50

dneska jsem si dal následující tiket, zatím èekám na vyhodnocení, a jsem celkem netrpìlivý , nemám rád ty last matche, obzvlast když zápas už je jistì dávno odehraný, a jen èlovìk èeká, až to nìkdo zveøejní :roll: .. no snad se doèkám do zaèátku Hingis vs Chakvetadze, rád bych pøípadnou výhru (anebo neuspìch) otoèil na tomto žen.singlu , to je pro dnes uplnì vše

Obrázek

no , a ted samosebou nezbytné vyhodnocení toho všeho :arrow:

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 1827Kè (základ 6000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:2 472Kè

P.S: :arrow: Vinci lost 26 62 26 .. :cry:
Johnny.Rebel
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec