Vyvolení a Big Brother

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod quinton » pon říj 17, 2005 12:58

Mají nejspíš limit na osobu, stejnì jako netové SK. Nedovolí ti z jednoho úètu vsadit víc než je limit.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod Å¡olim » pon říj 17, 2005 12:59

šolim píše:
soustek píše:
šolim píše:
miraTM píše:
AMZ píše:Synottip mi zase zamítl vyšší vklad /sázku za 2 500 Kè/ a povolil jen 500 Kè.

jestli to správnì chápu - u toho synotu je po odeslání tiketu nìjaké "schvalovací øízení", v kterém ti po nìjakou definovanou dobu od odeslání mùžou tiket vrátit? :o :shock:
b&w mì taky sere, ale tam to aspoò øeknou rovnou a zároveò se pøesnì dozvíš, kolik maximálnì jde vsadit

Spíš to bude tak, že Ti ho nevezmou za plnou èástku. Já osobnì tam nesázím, ale urèitì mají nìjaký herní plán a pøedpokládám, že jako vìtšina sázkovek by mìli vzít první sázku do limitu a pak to mùžou mìnit. Chtìlo by to pøedložit dokumenty na Finanèní úøad nebo na ministerstvo, které schválilo herní plán. Jinak to šlo tøeba vsadit 5 po 500,- nebo ne? :?

NE!

Co znamená NE! Nemají herní plán?

Už jsem to pochopil, sázíš asi po internetu a je jasné, že 5x Ti to nevezmou. Mají taky kamennné sázkovky, tam to taky omezují?
Žít naplno a milovat život
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod miraTM » pon říj 17, 2005 16:22

omezení na limit (obecnì) beru, jsou prostì soutìže jako zmiòovaný big brother kde o tom výsledku rozhodují celkem malé peníze (poèet hlasù v absolutních èísel radši nezveøejòují protože to bude výraznì míò než u vyvolených) ... druhá vìc už je výše tìch limitù, ale obecnì vzato je to z jejich strany legitimní záležitost

co ale opravdu NECHÁPU je, proè u tìch sázkovek sázíte když na netu je konkurence opravdu široká
miraTM
Host
Host

Příspěvekod Brrr » pon říj 17, 2005 17:26

sporttipy píše:Hlášky Petra Zvìøiny ke stáhnutí zde:

http://s51.yousendit.com/d.aspx?id=234K ... P0TSXL37O6

:thumbup1: :ludo: :ludo: :ludo: :ludo: :ludo: :ludo: :ludo: :ludo: :ludo: :ludo: :ludo: :ludo: :ludo: :ludo: :ludo:
Brrr
Host
Host

Příspěvekod soustek » úte říj 18, 2005 0:46

šolim píše:
šolim píše:
soustek píše:
šolim píše:
miraTM píše:
AMZ píše:Synottip mi zase zamítl vyšší vklad /sázku za 2 500 Kè/ a povolil jen 500 Kè.

jestli to správnì chápu - u toho synotu je po odeslání tiketu nìjaké "schvalovací øízení", v kterém ti po nìjakou definovanou dobu od odeslání mùžou tiket vrátit? :o :shock:
b&w mì taky sere, ale tam to aspoò øeknou rovnou a zároveò se pøesnì dozvíš, kolik maximálnì jde vsadit

Spíš to bude tak, že Ti ho nevezmou za plnou èástku. Já osobnì tam nesázím, ale urèitì mají nìjaký herní plán a pøedpokládám, že jako vìtšina sázkovek by mìli vzít první sázku do limitu a pak to mùžou mìnit. Chtìlo by to pøedložit dokumenty na Finanèní úøad nebo na ministerstvo, které schválilo herní plán. Jinak to šlo tøeba vsadit 5 po 500,- nebo ne? :?

NE!

Co znamená NE! Nemají herní plán?

Už jsem to pochopil, sázíš asi po internetu a je jasné, že 5x Ti to nevezmou. Mají taky kamennné sázkovky, tam to taky omezují?

ANO!! :D :roll:
soustek
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » úte říj 18, 2005 6:51

Zakonèím debatu o Synottipu:

U Synottipu sázím pøes internet.

Pøes internet 5 krát za sebou stejný tiket /v našem pøípadì za 500 Kè/ nepøijmou.

Objíždìt 5 kamenných sázkovek Synottipu nehodlám. V mém okolí je nejbližší 20 km daleko a o dalších nevím.

Sázení BigBrothera nebo VyVolených je sázení jako jakékoli jiné události. Dost lidí, se kterými o tom debatuji si pøišlo k slušným penìzùm.

Proè poøád sázíte u èeských sázkovek, když internetové mají lepší podmínky a vyšší kurzy?

Protože v této rubrice rozebíráme èeské reality show a tu si vyjma Betandwinu nikde jinde na netu nevsadím.

Proè vsázím i jiné události u èeských sázkovek?

Protože napø. od zmiòovaného Synottipu mám na svém úètì velmi vysoké èástky, se kterými mùžu volnì disponovat a na které mám doklady.

Kdybych si chtìl podobné èástky pøevádìt z netových sázkovek, tak si pro mì za chvíli pøijde finanèní policie.

Nebavíme se tu o tisících korunách, takže bych byl rád, kdyby sem nikdo nepsal prùpovídky tipu: "Už jsem si tøikrát vybíral pøes Moneybookers po 10 000 Kè a nic se nestalo".

Tolik k Synottipu a spol. - ode dneška se zase vìnujme tomu, co je tématem této rubriky - tedy VyVoleným a Bigbrotheru.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » úte říj 18, 2005 7:36

Presne tak... vratme se k tematu...

VyVoleni:
-mame vypsano.... takze muzeme zacit uvazovat.

Vypadne Wendy? Jestli jo, tak je vypsano 1.95 u BaW.

Myslim, ze tentokrat by ji snad mohlo dat palec vic lidi... Podle me ji da urcite palec Monika. Pak mozna Kacenka a dal ted presne me nikdo nenapada.

Druha sazka... Vypadne HOLKA? 1.60 nevypada vubec spatne. Pokud se ale nestane neco nepridvidatelneho...

Edit: tak me napada ze DUEL Wendy-Jindra neni nemozny... co myslite? Ale to by se snad mohl vratit Jindra...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Å¡olim » úte říj 18, 2005 7:54

-=Ondra=- píše:Presne tak... vratme se k tematu...

VyVoleni:
-mame vypsano.... takze muzeme zacit uvazovat.

Vypadne Wendy? Jestli jo, tak je vypsano 1.95 u BaW.

Myslim, ze tentokrat by ji snad mohlo dat palec vic lidi... Podle me ji da urcite palec Monika. Pak mozna Kacenka a dal ted presne me nikdo nenapada.

Druha sazka... Vypadne HOLKA? 1.60 nevypada vubec spatne. Pokud se ale nestane neco nepridvidatelneho...

Edit: tak me napada ze DUEL Wendy-Jindra neni nemozny... co myslite? Ale to by se snad mohl vratit Jindra...

Mým tipem je právì Jindra. Vypadá to tak, že si døívìjší obyvatelé vily dìlají poøádek sami v tom, že nechtìjí nové návštìvníky. To bylo od šéfù Vyvolených nefér. Vùbec nevím proè tam nìkoho dodávali. Myslím, že mezi navrženými bude a pak samozøejmì rozhodnou diváci.
Žít naplno a milovat život
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod Allex12 » úte říj 18, 2005 8:04

Jsem zvìdavý opravdu na veèer, kdo dostane palec. Pro mì jsou také jasní dva favorité na vypadnutí a to Wendy a Jindra. Bohužel již není situace tak dobøe èitelná dopøedu jak byla tøeba minulý týden. Pokud se v Duelu potkají tito dva, tak nelze pøedjímat výsledek... Vidìl bych to pocitovì spíše 55:45 ve prospìch Wendy. Mùže to ale být naopak.
Dùležitý bude ètvrtek :!: Pokud se nìkdo z tìchto dvou postaví komukoli jinému z vily, tak nemá pražádnou šanci :!: Potom bude platit : "Kdo rychle sází, dvakrát sází" :lol: :wink:
Nemusí pršet, stačí když pravidelně něco kápne!
Allex12
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte říj 18, 2005 11:01

Jsem rád, že jsme se vrátili k tématu, za jakým byla tato rubrika založena.

Pokusme se znovu nìco odebrat sázkovkám z jejich tuèných ziskù:.

Použiji opìt kurzy Synottipu:

Obrázek

V nabídce pochopitelnì chybí Emil, který má imunitu, ale samozøejmì hlasuje a co je podstatné, v pøípadì shodnosti hlasù urèuje, který ze soutìžících bude nominován.

To je zásadní vìc, protože máme jen 9 VyVolených, takže pomìr hlasù mùže být velmi tìsný èi vyrovnaný - napø.

3:3:3, 4:4:1, 2:2:2:2:1 apod.

V pøípadì rovnosti hlasù pak Emil sehraje veèer klíèovou roli :!:

-------------------------------------------------------------

Zkusme odhadnout, kdo koho nominuje na vyøazení:

Jindøich - WENDY
Katka - JINDØICH ?
Michal - ?
Monika - WENDY
Regina - MONIKA
Ros?a - ?
Vladko - MONIKA
Wendy - JINDØICH nebo MONIKA /vèerejší ostrá hádka/
Emil - MONIKA ? /pomsta za minulé kolo/

Podle mého názoru bude dnes nominována Monika, která si ve ètvrtek k sobì do duelu vezme Wendy a v sobotním roztøelu diváci vyøadí WENDY.

Jest-li bude veèer nominovaná Wendy, tak nemá šanci proti nikomu z ostatních VyVolených, a? už si do duelu vybere kohokoli.

Když bude nominován Jindøich, bere s sebou na 90 % Wendy a ta v sobotu konèí.

Proti Jindrovi jsem mìl zpoèátku rùzné výhrady, ale pomalu se z nìj stává "šoumen" - tahoun zábavy ve vile a diváci by ho proti Wendy asi podrželi.

Jsou však možné i jiné nominace - když budu fantazírovat tøeba Vladka a ten si mùže vzít k sobì do duelu Ros?u....

A? kombinuji, jak kombinuji, vychází mi jako sedmý "opustivší" vilu stále jen Wendy.

Kurz 1.90 na její vyøazení je pìkný, ale problém je v tom, že jej musíte vsadit pøed dnešní nominací.

Zítra z nìj bude kurz "jedna nula nic".

Máme 8 možných tipù na vyøazení, z toho 3 jsou pomìrnì jasné a vždy hovoøí proti Wendy:

Wendy proti komukoliv - vypadne Wendy
Monika proti Wendy - vypadne Wendy
Jindøich proti Wendy - vypadne Wendy

Michal proti ?
Ros?a proti ?

Regina proti Monice - vypadne asi Monika

Katka proti ? - vypadne její soupeø vyjma Vladka a možná Reginy a Rosti
Vladko proti ? - vypadnou jeho soupeøi vyjma asi Katky

Kurz 1.90 na Wendy je tedy risk, ale s reálnou šancí na úspìch.

Každý musí zvážit pro a proti.

Názory ostatních?
AMZ
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec