Moderátor: Moderátoři
šolim píše:soustek píše:šolim píše:miraTM píše:AMZ píše:Synottip mi zase zamítl vyšší vklad /sázku za 2 500 Kè/ a povolil jen 500 Kè.
jestli to správnì chápu - u toho synotu je po odeslání tiketu nìjaké "schvalovací øízení", v kterém ti po nìjakou definovanou dobu od odeslání mùžou tiket vrátit?
b&w mì taky sere, ale tam to aspoò øeknou rovnou a zároveò se pøesnì dozvíš, kolik maximálnì jde vsadit
Spíš to bude tak, že Ti ho nevezmou za plnou èástku. Já osobnì tam nesázím, ale urèitì mají nìjaký herní plán a pøedpokládám, že jako vìtšina sázkovek by mìli vzít první sázku do limitu a pak to mùžou mìnit. Chtìlo by to pøedložit dokumenty na Finanèní úøad nebo na ministerstvo, které schválilo herní plán. Jinak to šlo tøeba vsadit 5 po 500,- nebo ne?
NE!
Co znamená NE! Nemají herní plán?
sporttipy píše:Hlášky Petra Zvìøiny ke stáhnutí zde:
http://s51.yousendit.com/d.aspx?id=234K ... P0TSXL37O6
šolim píše:šolim píše:soustek píše:šolim píše:miraTM píše:AMZ píše:Synottip mi zase zamítl vyšší vklad /sázku za 2 500 Kè/ a povolil jen 500 Kè.
jestli to správnì chápu - u toho synotu je po odeslání tiketu nìjaké "schvalovací øízení", v kterém ti po nìjakou definovanou dobu od odeslání mùžou tiket vrátit?
b&w mì taky sere, ale tam to aspoò øeknou rovnou a zároveò se pøesnì dozvíš, kolik maximálnì jde vsadit
Spíš to bude tak, že Ti ho nevezmou za plnou èástku. Já osobnì tam nesázím, ale urèitì mají nìjaký herní plán a pøedpokládám, že jako vìtšina sázkovek by mìli vzít první sázku do limitu a pak to mùžou mìnit. Chtìlo by to pøedložit dokumenty na Finanèní úøad nebo na ministerstvo, které schválilo herní plán. Jinak to šlo tøeba vsadit 5 po 500,- nebo ne?
NE!
Co znamená NE! Nemají herní plán?
Už jsem to pochopil, sázíš asi po internetu a je jasné, že 5x Ti to nevezmou. Mají taky kamennné sázkovky, tam to taky omezují?
-=Ondra=- píše:Presne tak... vratme se k tematu...
VyVoleni:
-mame vypsano.... takze muzeme zacit uvazovat.
Vypadne Wendy? Jestli jo, tak je vypsano 1.95 u BaW.
Myslim, ze tentokrat by ji snad mohlo dat palec vic lidi... Podle me ji da urcite palec Monika. Pak mozna Kacenka a dal ted presne me nikdo nenapada.
Druha sazka... Vypadne HOLKA? 1.60 nevypada vubec spatne. Pokud se ale nestane neco nepridvidatelneho...
Edit: tak me napada ze DUEL Wendy-Jindra neni nemozny... co myslite? Ale to by se snad mohl vratit Jindra...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků